Warlock_sk

Membru
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About Warlock_sk

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Devron 3.7
 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  IT

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Imaginea: https://imgur.com/a/RRIJZ Am rezolvat situatia prin schimbarea butucului, la un service. Pus butuc Novatec D711SB, cu rulmenti.
 2. Salut, E avariat. Are adancituri pe 2-3cm circumferinta. Iar cand e sparta suprafata pe care alearga bilele, nu cred ca mai ai ce repara. Vreo 3-4 bile au suprafata sparta. O sa revin cu o imagine.
 3. Salut, Cu gandul de a curata bicicleta dupa cursa haiduci si domnite, am desfacut butucul față, scos bile si sters. Am descoperit ( simteam la roata un deranj cand roteam incet cu mana) ca pe o parte am cateva bile stricate, dar si piesa pe care stau bilele, partea prinsa de butuc. https://imgur.com/a/2bSWw Bile am gasit de cumparat, dar piesa aceea nu. Doar butuc complet. Are sens sa insist sa caut piesa sau sa mers direct la un service sa sch butucul, avand in vedere ca sigur as avea nevoie fe o presa sa o extrag de acolo. Iar sch de butuc, clar in service. https://imgur.com/a/YDja3 Multumesc, Bicicleta e devron riddle 3.7 Nu am gasit raspuns pe internet (probabil intrebarea nu am pus-o corect in eng).
 4. Am la furca pusa o aparatoare d-asta. O sa incerc pe viitor si in zona din spate, anul viitor.
 5. Multumesc pentru raspunsuri, dar nu m-am plans de anvelope, au stat foarte bine pe partea care trebuie. Cu siguranta unele mai inguste si profil ar fi ajutat sa nu care atata noroi. Ma gandeam ca poate o protectie sa nu ajunga grosul in zona schimbatorului fata. O sa caut prin zona tehnica, sa nu poluam aici.
 6. Daca imi mai trece prin minte sa mai merg prin noroieli, aveti vreo sugestie pentru a proteja zona schimbatorului fata sa nu se mai incarce cu noroi? (In afara de bicicleta cu 1x11). Am folosit doar foaia din mijloc, m-am descurcat toata cursa asa, nu am fost nevoit sa mestec viteze prea mult.
 7. am facut intrecere cu melcul...si am fost invins
 8. http://imgur.com/a/A5jKP
 9. Fabia 1, 2006 Si in Octavia 3 Sedan Bicicleta Drevron 3.7, 27.5
 10. Eu am bagat bicicleta cu roata 26 fara sa desfac roata fata, doar rabatand bancheta. Am bagat bicicleta de 27.5 cu roata desfacuta.
 11. Asta cu recorduri de viteza ascuns dupa o masina mi se pare o mizerie crunta, un fals grosolan.
 12. Este inca
 13. ...
 14. Bun! Padurea baneasa, cernica, comana... Pe 26 iunie la broaste, pe 2 iulie la ciresi - concursuri usoare Eu m-am incercat pe dealurile de la Urlati. Succes!
 15. Eu folosesc runtastic, am luat si versiunea pro, 15ron Strava nu m-a convins deloc, multe lucruri inutile mie.