Warlock_sk

Membru
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About Warlock_sk

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Devron 3.7
 • Ocupaţie
  IT

Recent Profile Visitors

240 profile views
 1. Warlock_sk

  Salutari, Sunt in cautarea unei biciclete pentru pustiulica, una de cu roata de 20 (cu suspensie sau fara - nu m-am decis, dar sa fie cadru aluminiu si sch de viteze - cube,coratec, cannondale, focus, canyon). Nu stiu unde sa mai caut oleix si lajuma - nu exista nimic din ce vreau eu. Ma puteti directiona catre alte locuri de cautat? Mi-e greu sa cred ca nimeni nu vinde bicicleta copilului (vorbesc de niste bicle mai rasarite calitativ - sau poate nu s-au vandut deloc). cel mai propabil o sa iau de la decathlon wyldee 20. ochii sticlesc (mie) la canyon de 20, dar pretul de 700euro nu-mi surade deloc pentru o bicla de amator incepator.
 2. Warlock_sk

  waw! ce treaba are ca au facut pana cu calitatea bicicletei?
 3. Warlock_sk

  Imaginea: https://imgur.com/a/RRIJZ Am rezolvat situatia prin schimbarea butucului, la un service. Pus butuc Novatec D711SB, cu rulmenti.
 4. Warlock_sk

  Salut, E avariat. Are adancituri pe 2-3cm circumferinta. Iar cand e sparta suprafata pe care alearga bilele, nu cred ca mai ai ce repara. Vreo 3-4 bile au suprafata sparta. O sa revin cu o imagine.
 5. Warlock_sk

  Salut, Cu gandul de a curata bicicleta dupa cursa haiduci si domnite, am desfacut butucul față, scos bile si sters. Am descoperit ( simteam la roata un deranj cand roteam incet cu mana) ca pe o parte am cateva bile stricate, dar si piesa pe care stau bilele, partea prinsa de butuc. https://imgur.com/a/2bSWw Bile am gasit de cumparat, dar piesa aceea nu. Doar butuc complet. Are sens sa insist sa caut piesa sau sa mers direct la un service sa sch butucul, avand in vedere ca sigur as avea nevoie fe o presa sa o extrag de acolo. Iar sch de butuc, clar in service. https://imgur.com/a/YDja3 Multumesc, Bicicleta e devron riddle 3.7 Nu am gasit raspuns pe internet (probabil intrebarea nu am pus-o corect in eng).
 6. Warlock_sk

  Am la furca pusa o aparatoare d-asta. O sa incerc pe viitor si in zona din spate, anul viitor.
 7. Warlock_sk

  Multumesc pentru raspunsuri, dar nu m-am plans de anvelope, au stat foarte bine pe partea care trebuie. Cu siguranta unele mai inguste si profil ar fi ajutat sa nu care atata noroi. Ma gandeam ca poate o protectie sa nu ajunga grosul in zona schimbatorului fata. O sa caut prin zona tehnica, sa nu poluam aici.
 8. Warlock_sk

  Daca imi mai trece prin minte sa mai merg prin noroieli, aveti vreo sugestie pentru a proteja zona schimbatorului fata sa nu se mai incarce cu noroi? (In afara de bicicleta cu 1x11). Am folosit doar foaia din mijloc, m-am descurcat toata cursa asa, nu am fost nevoit sa mestec viteze prea mult.
 9. Warlock_sk

  am facut intrecere cu melcul...si am fost invins
 10. Warlock_sk

  http://imgur.com/a/A5jKP
 11. Warlock_sk

  Fabia 1, 2006 Si in Octavia 3 Sedan Bicicleta Drevron 3.7, 27.5
 12. Warlock_sk

  Eu am bagat bicicleta cu roata 26 fara sa desfac roata fata, doar rabatand bancheta. Am bagat bicicleta de 27.5 cu roata desfacuta.
 13. Warlock_sk

  Asta cu recorduri de viteza ascuns dupa o masina mi se pare o mizerie crunta, un fals grosolan.
 14. Warlock_sk

  Este inca
 15. Warlock_sk

  ...