pHane

Members
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About pHane

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Sesizez o ironie sau alta a fost intentia? Cât despre subiectul topicului nu pot să comentez pentru că eu nu sunt ciclist și nici nu consum cola. Cum am spus mai devreme: mult mai interesantă rubrica de ... diverse.
 2. Dacă tot ați dat-o în "diverse", mă bag și eu un pic în vorbe: înainte de carbogazoasă sau de necarbogazoasă merge cel mai bine un grătar plin de ceafă, scăricică, cârnăciori oltenești sau de Pleșcoi, mititei, pastramă (că-i de sezon) ... Musai să fie precedat de o jumate de tărie; ce preferă fiecare: țuiculiță, vodculiță, pălincuță, vișinată etc. De-abia după aia să vă văd la discuții pe forum ori la dat cu părerea ...
 3. Sunteți excepționali: o familie frumoasă și super-fericită. Asta este cel mai important. Bravo! M-am simțit bine văzându-vă. Să vă trăiască cei mici și să vă bucurați unii de alții și pe mai departe!
 4. Salut. Doresc sa cumpar asta.
 5. Dacă ar fi să mă refer strict la diferențele dintre Veneto și Montello, iată câteva: - Montello are “triunghiul” din spate cromat în întregime, pe când Veneto are crom doar pe chainstay-ul din dreapta și pe fețele drop-out-urilor; - La Montello, umerii furcii sunt vopsiți iar la Veneto furca este cromată în întregime; - între chainstays, foarte aproape de BB-shell, Veneto are un element de legătură, probabil pentru mai multă rezistență și rigiditate; - inscripționările de pe “umerii” furcii spate sunt diferite: la Montello este pantografiat GPT-ul specific Pinarello iar la Veneto este “PINARELLO”; - în plus, Montello are sigla GPT pantografiată pe toate drop-out-urile, ca și pe mufa dintre seat-tube și top-tube; - de asemenea, Montello are un “triunghi”, în relief, cu sigla GPT, pe lateralele superioare ale BB-shell; - aspectul și pantografierea "jugului" pe care se montează frâna spate sunt diferite; - mufele de la Montello au alt aspect, în sensul că sunt ușor ascuțite în părțile în care cele de la Veneto sunt rotunde. Pe internet se găsesc cataloage Pinarello din perioade diferite ale “epocii” oțelului, precum și o mulțime de fotografii cu cursierele constructorului din Treviso, care evidențiază particularitățile specifice diverelor modele. Uite câteva link-uri cu poze ale unor modele din anii ’90: http://www.classicbikeshop.eu/frame-...3-details.html http://www.classicbikeshop.eu/frame-...F-details.html http://www.classicbikeshop.eu/frame-...6-details.html http://www.classicbikeshop.eu/frame-...6-details.html În ce privește snobismul și vanitatea, îmi cer scuze: am crezut pentru o clipă că faci parte din categoria “prețioșilor”.
 6. Greșit. Nu sunt identice. Am mers pe ambele modele cu aceeași plăcere, fără a simți nevoia să fiu "mângâiat" la ego. Să fie oare adevărat că oamenii se simt mai importanți dacă dețin obiecte scumpe și le etalează, să moară dujmanii lor?
 7. Si un Veneto, Columbus Gara:
 8. Va multumesc, domnu'.
 9. Un Montello SLX ...
 10. Ai negociat dar ti-e greu sa recunosti. Probabil ca te-ai saturat sa tot astepti clienti pentru biclele tale si, dintr-un imbold de lacomie, ai incercat sa obtii cat mai mult. Se vede ca nu esti negustor priceput. Iti vand un pont: in ziua de azi piata apartine cumparatorilor. Poti sa astepti tu mult si bine pana cand se va ajunge din nou ca vanzatorii sa dicteze preturile, asa cum era inainte de 2008. Degeaba iti inchipui ca vei reusi sa vinzi la preturile fixate de tine. Iti doresc spor la vanzare desi, sa fiu sincer, la cat de inflexibil esti, nu cred ca vei avea prea curand. PS. Rog un moderator sa curete topicul de discutia cu @@tohan.
 11. Hmmm ... Fie, cum vrei tu. Noaptea trecuta negociai pana pe la ora 1.00. Atunci nu mai eram obosit. Plusez, amice: Iti ofer 1000 de parai pe rahatu` ala de sesepeu. Ce zici? PS: Iti garantez ca obositu`nu sunt eu. :)
 12. Ca sa nu ti se para prea stricta treaba, iti fac o oferta in public: 800 lei pe cadrul colnago, revopsit si restickuit (neprofesional). Ce zici, man-ule? Poate iese si de-o licitatie. Ce parere au colegii de forum? Haideti sa ajutam un biet samsar de bicle sa-si vanda marfa. De calitate indoielnica, as zice eu. No offence, man. And no hardfeelings ...
 13. Auci ! Sesizez niscaiva frustrari generate de un ... bad marketing ??? Sau mi se pare ? :-
 14. Daca nu te satisface o pereche de bibs-uri de ce nu porti doua? ;)
 15. Sa am pardon: parerea mea este ca postul #2 al lui @@pinkbike trebuia sa fie concluzia. Restul sunt doar ... vorbe pe forum. :P