pHane

Membru
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About pHane

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/01/1868

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. pHane

  Salut. Doresc sa iau asta: https://www.bike24.com/p217290.html?q=campagnolo+power, varianta cu filet bsa. Multumesc.
 2. pHane

  M-as baga si eu ...
 3. pHane

  Hmm. Și eu mai beau seara câte ceva; o țuică cu gheață, o bere, un pahar de vin ... Bă frate, da' n-am nici o șansă să țin pasu' cu muchiama ăsta. Deci, mă dau bătut la fundu' gol: omu' e un adevărat globtrotăr. Băi, e peste tot, e ca un spirit, cam cum eram io prin liceu: pfffuaii! Are omulețu' asta o limbariță de mă bagă-n boale. Și nu mai mai pun la socoteală faptu' că e și priceput rău, bă fraților. Vă spun io: n-are nimeni nici o șansă în următorii doi-trei ani să facă mai multe postări decât el. A ajuns chiar să se citeze pe el însuși. Se bagă peste tot. Vorba ceea: ca o muscă mică ... Hai, sănătate la toată lumea! și să am pardon pentru ce am zis, monșerilor, dacă nu vă e cu supărare.🤫
 4. pHane

  Mai oameni buni, voi inca nu vedeti ca s-au "becalizat" pana si marile tururi? La ce va mai complicati viata cu pariuri asa de multe? Nu-i mai bine cu unu' singur: bate frum sau nu bate? 🤩 Hai sa fiti sanatosi!
 5. pHane

  Alooo! Domnu' ... Sunteti parior profesionist sau doar asa, ma rog, amator? 😉
 6. Amice @Mladen, deodata ai devenit confuz. Rau de tot. Ma confuzezi asa de rau incat as putea sa cred ca vrei sa ma faci sa uit ca tu, in calitate de moderator al acestui forum, l-ai avertizat/moderat pe @Frank pt. 30 de zile "daca va mai fi off topic" sau nu-mi aduc bine aminte? Te crezi mai mare decat mai marele acestui forum? Adica decat ovidelu' cel fara de margini? Sa am pardon!
 7. Hmm ... Te credeam om serios, nu orisice glumet la colt de ... aprilie, monseurule.
 8. Ce-i aia email? Pojghita cu care se acopera tigaile de lux? Voi n-ati auzit de scrisorele? Hmmm ... Si se mai mira lumea de ce e Posta Romana in pragul falimentului ...
 9. Ha! Ha! Ha! Pentru o clipă am avut impresia că iar ați tradus cu goagăl.
 10. Poate ai vrut sa spui: "Din fericire ...". Desi, s-ar putea sa ai dreptate pentru ca expresia "Cine n-are batrani sa si-i cumpere" nu mai are cine stie ce insemnatate pentru "juniorii" din ziua de azi. Pe @Frank nu l-am cunoscut personal dar mi-au facut mereu placere relatarile lui de pe forum si l-am apreciat ca om. Consider ca decizia pripita de a-l exclude de pe forum a fost urmarea incapacitatii celor ce l-au "pedepsit" de a-i intelege personalitatea si, implicit, de a modera cu pricepere si obiectivitate.
 11. Va salut pe toti, impatimiti de bicle. Doresc, prin acest topic, sa va (re)improspatez memoria, acum, in ajunul .... primaverii: A existat candva, in vremuri (dorite de catre detinatorul ciclism.ro) imemoriale, un anume user: un român de origine săsească, pe nick-ul său: Frank. Plecat din Românica (dinainte a fi a) lui Iohannis (cel de toate ... casele) tocmai in Germanica lui madam Merckel (mai departe nu comentez). Și pentru că acest Frank, devenit Frankenstein al unuia, mare deținător de forum ciclist.ro (dar bun contributor la bunăstarea lui Iohannis) a "fluierat in biserica" fiind, ca urmare , banat pe 10 ani, io, pHane (nevoievod) m-am hotarat sa deschid un topic ... "in memoriam", desi, omu ', "Frank", nu cred ca a trecut de partea cealalta a omenirii. Acum, ma rog, sa-mi fie iertate orice greseli, fie ele ortografice ori de alta natura. Va propun sa va amintiti de Frank si de minunatele lui povestiri cicloturistice. Cei despre care stiu ca sunt membri ai acestui forum si, totodata amici cu el, ar comite un imens act de ... tradare nationala daca nu s-ar auto-demasca. Hai să auzim de bine ! PS. Avatarul pe care l-am adoptat este "copyright" ... Frank.
 12. Am adoptat acest avatar pentru a saluta (prin acest gest) un prieten pe care nu l-am cunoscut niciodata "pe viu" dar l-am simtit ... sufleteste.

  Respect!