pHane

Membru
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pHane

 1. pHane

  Salut. Doresc sa iau asta: https://www.bike24.com/p217290.html?q=campagnolo+power, varianta cu filet bsa. Multumesc.
 2. pHane

  M-as baga si eu ...
 3. pHane

  Hmm. Și eu mai beau seara câte ceva; o țuică cu gheață, o bere, un pahar de vin ... Bă frate, da' n-am nici o șansă să țin pasu' cu muchiama ăsta. Deci, mă dau bătut la fundu' gol: omu' e un adevărat globtrotăr. Băi, e peste tot, e ca un spirit, cam cum eram io prin liceu: pfffuaii! Are omulețu' asta o limbariță de mă bagă-n boale. Și nu mai mai pun la socoteală faptu' că e și priceput rău, bă fraților. Vă spun io: n-are nimeni nici o șansă în următorii doi-trei ani să facă mai multe postări decât el. A ajuns chiar să se citeze pe el însuși. Se bagă peste tot. Vorba ceea: ca o muscă mică ... Hai, sănătate la toată lumea! și să am pardon pentru ce am zis, monșerilor, dacă nu vă e cu supărare.🤫
 4. pHane

  Mai oameni buni, voi inca nu vedeti ca s-au "becalizat" pana si marile tururi? La ce va mai complicati viata cu pariuri asa de multe? Nu-i mai bine cu unu' singur: bate frum sau nu bate? 🤩 Hai sa fiti sanatosi!
 5. pHane

  Alooo! Domnu' ... Sunteti parior profesionist sau doar asa, ma rog, amator? 😉
 6. Amice @Mladen, deodata ai devenit confuz. Rau de tot. Ma confuzezi asa de rau incat as putea sa cred ca vrei sa ma faci sa uit ca tu, in calitate de moderator al acestui forum, l-ai avertizat/moderat pe @Frank pt. 30 de zile "daca va mai fi off topic" sau nu-mi aduc bine aminte? Te crezi mai mare decat mai marele acestui forum? Adica decat ovidelu' cel fara de margini? Sa am pardon!
 7. Hmm ... Te credeam om serios, nu orisice glumet la colt de ... aprilie, monseurule.
 8. Ce-i aia email? Pojghita cu care se acopera tigaile de lux? Voi n-ati auzit de scrisorele? Hmmm ... Si se mai mira lumea de ce e Posta Romana in pragul falimentului ...
 9. Ha! Ha! Ha! Pentru o clipă am avut impresia că iar ați tradus cu goagăl.
 10. Poate ai vrut sa spui: "Din fericire ...". Desi, s-ar putea sa ai dreptate pentru ca expresia "Cine n-are batrani sa si-i cumpere" nu mai are cine stie ce insemnatate pentru "juniorii" din ziua de azi. Pe @Frank nu l-am cunoscut personal dar mi-au facut mereu placere relatarile lui de pe forum si l-am apreciat ca om. Consider ca decizia pripita de a-l exclude de pe forum a fost urmarea incapacitatii celor ce l-au "pedepsit" de a-i intelege personalitatea si, implicit, de a modera cu pricepere si obiectivitate.
 11. Va salut pe toti, impatimiti de bicle. Doresc, prin acest topic, sa va (re)improspatez memoria, acum, in ajunul .... primaverii: A existat candva, in vremuri (dorite de catre detinatorul ciclism.ro) imemoriale, un anume user: un român de origine săsească, pe nick-ul său: Frank. Plecat din Românica (dinainte a fi a) lui Iohannis (cel de toate ... casele) tocmai in Germanica lui madam Merckel (mai departe nu comentez). Și pentru că acest Frank, devenit Frankenstein al unuia, mare deținător de forum ciclist.ro (dar bun contributor la bunăstarea lui Iohannis) a "fluierat in biserica" fiind, ca urmare , banat pe 10 ani, io, pHane (nevoievod) m-am hotarat sa deschid un topic ... "in memoriam", desi, omu ', "Frank", nu cred ca a trecut de partea cealalta a omenirii. Acum, ma rog, sa-mi fie iertate orice greseli, fie ele ortografice ori de alta natura. Va propun sa va amintiti de Frank si de minunatele lui povestiri cicloturistice. Cei despre care stiu ca sunt membri ai acestui forum si, totodata amici cu el, ar comite un imens act de ... tradare nationala daca nu s-ar auto-demasca. Hai să auzim de bine ! PS. Avatarul pe care l-am adoptat este "copyright" ... Frank.
 12. Am adoptat acest avatar pentru a saluta (prin acest gest) un prieten pe care nu l-am cunoscut niciodata "pe viu" dar l-am simtit ... sufleteste.

  Respect! 

 13. Sesizez o ironie sau alta a fost intentia? Cât despre subiectul topicului nu pot să comentez pentru că eu nu sunt ciclist și nici nu consum cola. Cum am spus mai devreme: mult mai interesantă rubrica de ... diverse.
 14. Dacă tot ați dat-o în "diverse", mă bag și eu un pic în vorbe: înainte de carbogazoasă sau de necarbogazoasă merge cel mai bine un grătar plin de ceafă, scăricică, cârnăciori oltenești sau de Pleșcoi, mititei, pastramă (că-i de sezon) ... Musai să fie precedat de o jumate de tărie; ce preferă fiecare: țuiculiță, vodculiță, pălincuță, vișinată etc. De-abia după aia să vă văd la discuții pe forum ori la dat cu părerea ...
 15. pHane

  Sunteți excepționali: o familie frumoasă și super-fericită. Asta este cel mai important. Bravo! M-am simțit bine văzându-vă. Să vă trăiască cei mici și să vă bucurați unii de alții și pe mai departe!
 16. pHane

  Salut. Doresc sa cumpar asta.
 17. pHane

  Dacă ar fi să mă refer strict la diferențele dintre Veneto și Montello, iată câteva: - Montello are “triunghiul” din spate cromat în întregime, pe când Veneto are crom doar pe chainstay-ul din dreapta și pe fețele drop-out-urilor; - La Montello, umerii furcii sunt vopsiți iar la Veneto furca este cromată în întregime; - între chainstays, foarte aproape de BB-shell, Veneto are un element de legătură, probabil pentru mai multă rezistență și rigiditate; - inscripționările de pe “umerii” furcii spate sunt diferite: la Montello este pantografiat GPT-ul specific Pinarello iar la Veneto este “PINARELLO”; - în plus, Montello are sigla GPT pantografiată pe toate drop-out-urile, ca și pe mufa dintre seat-tube și top-tube; - de asemenea, Montello are un “triunghi”, în relief, cu sigla GPT, pe lateralele superioare ale BB-shell; - aspectul și pantografierea "jugului" pe care se montează frâna spate sunt diferite; - mufele de la Montello au alt aspect, în sensul că sunt ușor ascuțite în părțile în care cele de la Veneto sunt rotunde. Pe internet se găsesc cataloage Pinarello din perioade diferite ale “epocii” oțelului, precum și o mulțime de fotografii cu cursierele constructorului din Treviso, care evidențiază particularitățile specifice diverelor modele. Uite câteva link-uri cu poze ale unor modele din anii ’90: http://www.classicbikeshop.eu/frame-...3-details.html http://www.classicbikeshop.eu/frame-...F-details.html http://www.classicbikeshop.eu/frame-...6-details.html http://www.classicbikeshop.eu/frame-...6-details.html În ce privește snobismul și vanitatea, îmi cer scuze: am crezut pentru o clipă că faci parte din categoria “prețioșilor”.
 18. pHane

  Greșit. Nu sunt identice. Am mers pe ambele modele cu aceeași plăcere, fără a simți nevoia să fiu "mângâiat" la ego. Să fie oare adevărat că oamenii se simt mai importanți dacă dețin obiecte scumpe și le etalează, să moară dujmanii lor?
 19. pHane

  Si un Veneto, Columbus Gara:
 20. pHane

  Va multumesc, domnu'.
 21. pHane

  Un Montello SLX ...
 22. pHane

  Daca nu te satisface o pereche de bibs-uri de ce nu porti doua? ;)