PVN10

Members
 • Content count

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PVN10 last won the day on October 14 2016

PVN10 had the most liked content!

Community Reputation

109 Excellent

About PVN10

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

488 profile views
 1. Mai pe scurt: toate astea ieftine și medii sunt praf! Eu am un cannondale (luat "de nou") care m-am scos din minți până l-am pus la punct. După câteva luni scârțâia, păcănea, pârțâia, făcea că toți dracii...
 2. Una e 56, cealaltă e 54, a treia e necunoscuta... Chiar nu contează???
 3. E bulgareasca. Ia un baros, nu un ciocanel!
 4. Nu înțeleg legătura dintre Claris și tourney/altus!
 5. Daca cadrul costă 750 lei (și furca inclusa), poți să-mi spui cum o termini cu inca 250lei? Sunt al naibii de curios...
 6. În bugetul tau găsești neuzer whirland. Sunt biciclete tapene, numa' bune de curierat. Și nici nu te doare inima daca n-o mai găsești după o livrare la etaj... Mi-ai amintit de "hoti de biciclete"... Ai naibii italieni!
 7. Aia este o bicicleta de dama. Au masuri mici pentru tine.
 8. În afară de lumini vrea să pună și telefon și vitezometru. Daca tot îți pui telefonul pe ghidon, ciclocomputerului de vine inutil. Înțeleg că va folosi bicicleta pentru curierat. E cam nasol în oraș cu ghidon curbat. Doar dacă îi pune manete suplimentare de frane, ca la ciclocross, l-ar mai putea ajuta.
 9. Exista triban 500 cu ghidon flat. Îi zicea triban 500 FB (probabil de la flat bar) și era mai ieftin decât ăla cu "coarne". Iar cu 200 lei nu faci tu conversia cu piese decente. Îți trebuie schimbătoarele, manetele de frana, cablurile, manopera. Daca mergi pe tiagra pentru flat, te va costa...
 10. nu-s pitici, doar discoteca in holul de la intrare...
 11. merci pentru urari, @mookyama! am avut tot felul de lumini din gama medie (de pret si de... lumina). eu la cursiera folosesc tacx lumos, dar nu merg cand este intuneric (ma mai prinde seara si am nevoie sa fiu vazut). in schimb nevasta-mea, face neveta cand este vreme buna cu bicicleta (15km dus- 15 km intors). pe la Leu (cotrceni) a luat o groapa nou aparuta si era sa cada. noroc ca are un mtb solid (Fuji) cu roti de 26'' si a reusit sa controleze bicicleta. asa m-am hotarat sa iau o lumina mai "sanatoasa". o sa ma dau si eu sa vad cum este... pana acum ma enerveaza o chestie: are 3 indicatori luminosi care iti arata gradul de incarcare al bateriei. aia nu se sting decat daca interrup alimentarea! de ce naiba nu se inchid cand esti in pozitia off? sa-i ia dracu de chinezi ciudati!
 12. Astăzi mi-a sosit asta: https://m.emag.ro/lanterna-bicicleta-2000-lumeni-10w-cree-xm-l-led-t6-ipx7-a200/pd/DSK837BBM/ E pentru nevasta-mea.
 13. Bicishop. Nu e departe de tineretului.
 14. Am urcat (cu mașina) la Madarasi pe un drum forestier de aproape 10km la pensiunea sugo panzio. Probabil e mișto cu mtb-ul. Am coborât pe asfalt. Drum excelent, peisaj nemaipomenit, dar... următorul sat (până în șoseaua națională) are un drum groaznic: plin de gropi in asfalt! Singura dilema era să alegi care groapa e mai mica. La baraj (se numește altfel localitatea) drumul e ok. La începutul verii am fost la Madaras, muntele sfânt al secuilor (sau cam așa ceva).
 15. Madaras, Harghita? Șoseaua din satul vecin este groaznica!