PVN10

Membru
 • Content Count

  832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

PVN10 last won the day on August 29 2020

PVN10 had the most liked content!

Community Reputation

319 Excellent

About PVN10

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,960 profile views
 1. PVN10

  Revenind: eu sunt mulțumit de alegere. Acum ce să zic... fiecare cu fundu' lui!
 2. PVN10

  Geam deschis + ventilator. Si netflix...
 3. PVN10

  Cea mai mare problema este plictiseala...
 4. PVN10

  Din pacate, cursiera am folosit-o pe home trainer in ultimul an si jumatate. Pot sta doua ore pe sa fara probleme in conditiile de rigiditate pe care ti le "ofera" home-trainer-ul. Copiii au crescut si merg cu ei, asa ca folosesc mtb-ul. Caut locuri fără masini in jurul bucureștiului.
 5. PVN10

  In Grecia???
 6. Si va lasa el novak team? Sa vezi ce sponsorizări vor avea baietii...
 7. Pe principiul: ti-ai luat bicicleta ca n-ai bani de masina...
 8. Acuzațiile lui Crista sunt grave! Si daca sunt adevarate si a făcut asta "doar" ca presedinte al biciclistilor, ce va fi in stare sa faca ca ministru???
 9. Am avut așteptări si de la Szabo, dar s-a dovedit ca m-am înșelat. Pe Novak asta îl înjura ciclistii de mult timp. Pana acum, cel mai bun ministru al sportului a fost... Udrea!!!
 10. Daniel Crista: "Păi, mie mi-au fost puse beţe în roate de către domnul Novak încă dinainte, anul trecut când eram la echipa Giotti Victoria eu eram legitimat şi la Steaua Bucureşti ca echipă de club, şi este voie, pentru că pe licenţă ai „club” şi „echipă”. Este o chestie total legală. Şi el pur şi simplu nu mă lăsa să particip la curse, îi punea pe toţi comisarii din România să mă dea afară din curse, când mergeam cu Steaua, şi ne făcea probleme, şi la campionatele naţionale..." https://m.digisport.ro/ciclism/daniel-crista-a-facut-istorie-pentru-romania-chiar-daca-a-concurat-cu-roti-fake-si-in-rasparul-federatiei-951785
 11. PVN10

  Atentie la tuse, chiar daca e usoara! Dacă are/va avea frisoane/temperatura, ar fi bine sa cheme salvarea. Punctul maxim al bolii este după 10 zile de la declanșare.
 12. PVN10

  Da, acum sunt aroape ok. Cum eram aproape sa o mierlesc, pot spune ca sunt foarte bine... Am început analizele prescrise de medic. Pentru inceput, sângele. În continuare am transaminazele maro (ficatul). Restul ok. Le mai fac peste o luna. La plămâni ma duc pe 22 dec. Sa vedem daca si-au revenit. Probabil de astăzi ma sui pe hometrainer. Sa vedem cum.merge...
 13. PVN10

  Nu, nu m-am infectat de la băut, ci de la serviciu. Alcoolul ne-a slăbit sistemul imunitar care lupta deja cu virusul. A doua zi eram loviti... Unul din cei trei imi este coleg de serviciu, iar cu celălalt ne întâlnim in mod frecvent (toti trei suntem vecini).
 14. PVN10

  Babeș Doar apa e lipsa aici, dar exista un sistem de coletarie bine pus la punct. Problema mare e oxigenul. Pentru cei care au nevoie. Eu nu mai am... Nu inteleg ce manager are spitalul asta! Mâncarea este pentru diabetici in tratamentul asta. Fără chiftele! Adică sare, zahar, prajeli...
 15. PVN10

  Da, de duminica trecută.