TAT

Membru
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

TAT last won the day on June 11

TAT had the most liked content!

Community Reputation

216 Excellent

About TAT

 • Rank
  Advanced Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Bergamont
 • Localitate
  Sibiu
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

199 profile views
 1. O tura cu peripetii! Cutu a vrut sa-mi guste putin picioarele, noroc ca nu aveau rockshox pe coborare
 2. De prin M-tii Cindrel pe langa Patinis.
 3. Am schimbat stikerele de pe furca ca sa fie in ton cu nuanta de albastru. Am schimbat si apratoarea de noroi, cealalta s-a spart cand am luat o piatra.
 4. Tura pe Strategica. Am plecat din Ciunget, mai exact de la pensunea Luminita (1100M) si am strabatut Strategica pana la domeniul schiabil Vidra, apoi am revenit pe acelasi traseu daca pot sa-i zic asa.
 5. Si ceva filmari de la traseul trail de la Arena Platos Paltinis.
 6. O prieteneasca pe la Sibiel-Crint-La Dusuri-Gura Raului.
 7. No am ajuns si pe la Rimetea si Cetatea Coltesti. O zona foarte frumoasa, cu localnici primitori si mancare buna. Traseele sunt destul de solicitante, multe din ele de pushbike, dar pe mine cum ma interesa mai mult sa cobor, nu a fost o problema pentru mine.
 8. Pai povestea incepe asa: Am dorit sa facem acest traseu inca din februarie, dar vremea nu a tinut cu noi, multi din grup s-au speriat de vreme si nu au mai dorit sa facem la acea vreme traseul. Acum 3 saptamani am dat mesaj tuturor pe whatsapp ( avem un grup acolo) daca pe datele de 13-14 sunt disponibili. M-am uitat si la vreme si se prezenta ok, apoi cu cat ne apropiam de data plecarii vremea se tot schimba, in rau binenteles. Pana la urma am reusit destul de greu sa-i strang pe cei din grup, desi le-am dat totul la botul calului, cazare, traseu, etc. Am ales sa ne cazam (pensiunea Julia) la Sighisoara pentru ca aveam mai multe posibilitati. Am pleca din Sibiu pe la 7.30, iar la 9.30 eram pe biciclete. Traseul a inceput cu o urcare destul de abrupta care a pus in dificultate multi colegi, a fost prea din scurt si multi au suferit. Pentru a face traseul neaparat ai nevoie de GPS, este marcat traseul dar exista riscul sa-l pierzi, noi l-am pierdut de 2 ori, dar avand GPS nu a trebuit sa ne intoarcem foarte mult, maxim 200m. Majoritatea traseului este prin padure, este amenajata o poteca de 50-80cm, pietruita, ai aderenta foarte buna indiferent de conditile meteo ( noi am prins ploaie). Pista este curatatat din cand in cand si refacuta unde zonele sunt stricate de ploi. Are o lungime totala de 49km de la Sighisoara la Viscri. Noi mai aveam 10 km pana la Viscri, dar din cauza ca unui coleg caruia i s-a rupt urechea de la cadru, a trebuit sa-i fac un bike single speed, am ales sa ne intoarcem pentru ca riscam sa ne prinda noaptea....pentru mine nu era o problema.
 9. Daca tot a venit primavara, am scos-o pe Jeffsy la plimbare si o sedinta foto.
 10. O tura de la Sibiu-Poplaca-Orlat-Sibiel-Crint si retur...70km. Rasplata pentru ca am ajuns sus in Crint la 1300m Cupa nu e asa de mare :D. Totusi am zis sa ne rasfatam cu o inghetata si un vin de casa.. In drum spre casa...in fundal Vf. Suru din M-tii Fagaras.
 11. Zi de primavara, asa ca am profitat de ea! O tura ceva mai lunga Sibiu-Poplaca-Rasinari-Cisnadioara.