TAT

Membru
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

TAT last won the day on August 22 2018

TAT had the most liked content!

Community Reputation

408 Excellent

About TAT

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Bergamont
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. Nu am rezistat si am mai dat o tura! De aceasta data am pedalat mai mult, poate prea mult urcat ca sa cobori apoi pe asfalt....asa s-a dorit tura, poate a fost mai bine pentru ca ne-a prins si noaptea.
 2. Inca nu am scapat de zapada, dar tura a fost excelenta.
 3. Nu am pus bicicletele in cui, desi toata lumea era in Paltinis cu schiurile, noi ne-am incapatanat sa facem o tura pe zapada, intradevar scurta de doar 12km, dar obositoare.
 4. TAT

  Eu ti-am dat datele din manual :P. Da iti dau dreptate ca Radon nu face aceste faruri, cum nici Bosch nu face multe din produsele pe care zice ca le produce. Nu vad aberanta comparatia mea, mai aberant e argumentul tau, care nici nu exista defapt. Vad ca iti place doar sa contrezi, dar pe argumente ciuciu! Am impresia ca esti unul din cei care le stiu pe toate, totusi cand vrei facem un test practic. Spor la dat!
 5. TAT

  Am prieteni cu lanterne de pe Aliexpress cu 5000lm dar nu se compara nici macar cu R 1200, nici la lumina, nici la autonomie si nici la constructie. Detin R 1200 de un an de zile si acumulatorul tine 4 ore inca in modul high. Ceea ce amicii mei nu se pot lauda. Acumulatorii sunt de la Samsung. La 200 de lei ai deja R 1200 care dupa cum am spus, este peste orice China. Lanterna vine cu 3 leduri XM-L-T6.
 6. TAT

  Pentru cei care vor sa se dea si noaptea:
 7. Asta ar fi, ideea sa nu va ganditi ca este exact pe unde am fost, sunt niste repere mai mult, dar traseul e usor de gasit, iar daca e si putina aventura nu strica. https://www.bikemap.net/en/r/4691903/
 8. Am trasat asa rapid traseul pe bikemap, dar nu stiu cum sa ti-l trimit sau sa-l pun aici.
 9. Da este raul Sevis. Traseul mai demult pe aici trecea, din pacate s-au sters marcajele.