TAT

Membru
 • Content count

  96
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

TAT last won the day on August 22

TAT had the most liked content!

Community Reputation

350 Excellent

About TAT

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Bergamont
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Din pacate nu l-am salvat. Il gasesti pe Bikemap, ii zice tura pripoanelor. In mare este acelasi traseu, doar ca acesta coboara in satul Fantanele.
 2. Traseul este asa: Sibiel-Manastirea Sibiel(aici faci dreapta pe forestier)- Crint- apoi pe cruce albastra ajungi la Baltile Rosii-fosta Cabana Fantanale-Orlat. Taseul nu este usor mai ales ca pleci de la 500m si ajungi pe la 1300m in 12km, apoi din Crint pana la Cabana Fantanele ai de luptat mult cu mlastinile. Atentie e recomandat ca la Baltile Rosii (Min 2:23 de pe filmare) sa le treceti prin partea de sus, nu e de joaca, sunt atat de adanci de nu te scoate nici dracul de acolo.
 3. Un traseu fain intr-o padure care nu a mai fost umblata de mult timp.
 4. Nu stiu daca merg la tura din Gusterita, sa vad ce zic si cei din gasca. Daca mai aveam Jeffsy ma bagam, dar asa am tras de Capra de am facut crampe :D. Si o filmare de la concurs:
 5. @Danyutz gata cu maratoanele :)), dorim sa mergem la Straja la dat la vale, telegondola, poze, beutura! La TBT Race am fost prea seriosi, la 11 dormeam. @paulrad cand am vazut cata lume este, eu am vrut sa ma bag in prima crajma sa bag niste berici, dar pana la urma nu a fost asa rau. Am invatat ceva: trebuie sa te pozitionezi cat mai in fata, daca vrei sa urci usor in clasament.
 6. In wekendul trecut am participat si eu pentru prima data la un concurs, e vorba de cel de la Saschiz TBT Race. Peste 1400 de participanti, 3 trasee, unul de 72km pentru profi, unul de 42km pentru hobby si unul de 20km pentru familie,copii. Am mers si am stat la cort intr-un bivuac facut pe un teren de fotbal, erau peste 200 de corturi si o atmosfera foarte faina. Gasca mea s-a inscris la cel de 42km, un traseu cu mullte urcari, 15 km de asfalt. Eu nebunul m-am dus cu YT Capra, bicicleta de enduro. Am avut ce trage de cauciucurile de 2.4 Maxxis Minion mai ales pe portiunile de asfalt. La vale brici pana in momentul cand dadeam de concurentii mai inceti. Fiind traseu single track destul de greu puteam depasi, multi nu se fereau desi ii rugam sa ma lase sa trec. Asta e ne mai invatam. La general am ajuns pe locul 315 din 1400, la cel de 42 km pe 295 din 600 si 69 la varsta 40-49. Pentru mine a fost acceptabil tinand cont ca multi era cu bicilete de 11-12 kg fara de 15kg cat are Capra. Am terminat cursa in 3h:24min.
 7. Caprele la pascut prin M-tii Cindrel.
 8. La o berica deasupra la Rasinari! Doua Capre la munte ca asa le sta bine....una 29' Al si una 27.5 Cf
 9. Si o filmare de duminica din Muntii Cindrel si Lacul Iezer.
 10. @Mookyama se poate face fara probleme traseul verde cu un HT!
 11. Salut... Noi am facut traseul verde si traseul rosu. Te indruma foarte fain cei de la telegondola, super de treaba.