TAT

Membru
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

TAT last won the day on November 29 2017

TAT had the most liked content!

Community Reputation

253 Excellent

About TAT

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Bergamont
 • Localitate
  Sibiu
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

278 profile views
 1. Primul filmulet e facut vineri, al doilea azi....diferenta de anotimp nu?
 2. Prin parcul Sub Arini si padurea Dumbrava.
 3. Salutare, Ati avut probleme la procesarea comenzii daca ati platit cu card de credit? Am fost anuntat ca trebuie sa le trimit un mail in care sa le spun exact o suma de bani pe care ei au transferat-o catre contul meu. Daca e asa, lucrul acesta poate dura si cateva zile, asta in functie de banca. Ati intimpinat acesta problema? S-a rezolvat ok?
 4. Nu, chiar iarna asta am biciclit si nu am racit deloc. Ma simt foarte bine dupa o tura la aer rece.
 5. Am iesit noaptea pe zapada la lumina unei lanterne!
 6. Tura pe la -10 grade. Scuzati ,,porumbelul de la inceput"!
 7. Am foaia Race Face de 32T si cu pinionul mare de 46 am gear ratio de 0.70, iar cu foaia de 26 si pinion de 36 aveam gear ratio 0.71. Deci sunt ok, am suficient raport sa urc ca si inainte. Dupa ce treci la 1x11 sau 1x10 ai sa vezi ca nu vei vrea sa mai ai doua foi.
 8. Ceva modificari...na piticii m-au facut sa trec la o singura foaie si la 11 pinioane, schimbator XT, pinioane Sun Race 11-46.Pe langa asta am schimbat franele SLX cu XT 8000 si discurile SLX cu Xt Ice tech.
 9. Ultima tura sa speram ca nici ultima, chiar daca a nins mult la munte.
 10. Tura din M-tii Cindrel- Bikespirit. Am plecat de la Arena Platos Paltinis si am urcat inspre Vf Batrana 1914m prin Muncel ( este prima parte din video), unde ne-a intimpinat o panta destul de abrupta si bolovanoasa. De pe Vf Batrana, am coborat pana in saua Batrana, apoi de aici am urcat un alt zid inspre Vf Rozdesti 1954m. Am ales de aici sa mergem inspre refugiul Canaia, ca apoi sa cucerim Vf Cindrel 2244m. Din pacate eram sub varf cand am decis sa ne intorcem deoarece era deja foarte tarziu si riscam sa ne prinda noaptea. Punctul de intoarcere este acela unde e o zona plina de bolovani min 2:49, pacat ca pe filmare nu iti poti da seama cat de mari erau.
 11. O tura cu peripetii! Cutu a vrut sa-mi guste putin picioarele, noroc ca nu aveau rockshox pe coborare