TAT

Membru
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

TAT last won the day on November 29

TAT had the most liked content!

Community Reputation

240 Excellent

About TAT

 • Rank
  Advanced Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Bergamont
 • Localitate
  Sibiu
 • Ocupaţie
  inginer

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. Am foaia Race Face de 32T si cu pinionul mare de 46 am gear ratio de 0.70, iar cu foaia de 26 si pinion de 36 aveam gear ratio 0.71. Deci sunt ok, am suficient raport sa urc ca si inainte. Dupa ce treci la 1x11 sau 1x10 ai sa vezi ca nu vei vrea sa mai ai doua foi.
 2. Ceva modificari...na piticii m-au facut sa trec la o singura foaie si la 11 pinioane, schimbator XT, pinioane Sun Race 11-46.Pe langa asta am schimbat franele SLX cu XT 8000 si discurile SLX cu Xt Ice tech.
 3. Ultima tura sa speram ca nici ultima, chiar daca a nins mult la munte.
 4. Tura din M-tii Cindrel- Bikespirit. Am plecat de la Arena Platos Paltinis si am urcat inspre Vf Batrana 1914m prin Muncel ( este prima parte din video), unde ne-a intimpinat o panta destul de abrupta si bolovanoasa. De pe Vf Batrana, am coborat pana in saua Batrana, apoi de aici am urcat un alt zid inspre Vf Rozdesti 1954m. Am ales de aici sa mergem inspre refugiul Canaia, ca apoi sa cucerim Vf Cindrel 2244m. Din pacate eram sub varf cand am decis sa ne intorcem deoarece era deja foarte tarziu si riscam sa ne prinda noaptea. Punctul de intoarcere este acela unde e o zona plina de bolovani min 2:49, pacat ca pe filmare nu iti poti da seama cat de mari erau.
 5. O tura cu peripetii! Cutu a vrut sa-mi guste putin picioarele, noroc ca nu aveau rockshox pe coborare
 6. De prin M-tii Cindrel pe langa Patinis.
 7. Am schimbat stikerele de pe furca ca sa fie in ton cu nuanta de albastru. Am schimbat si apratoarea de noroi, cealalta s-a spart cand am luat o piatra.
 8. Tura pe Strategica. Am plecat din Ciunget, mai exact de la pensunea Luminita (1100M) si am strabatut Strategica pana la domeniul schiabil Vidra, apoi am revenit pe acelasi traseu daca pot sa-i zic asa.
 9. Si ceva filmari de la traseul trail de la Arena Platos Paltinis.
 10. O prieteneasca pe la Sibiel-Crint-La Dusuri-Gura Raului.
 11. No am ajuns si pe la Rimetea si Cetatea Coltesti. O zona foarte frumoasa, cu localnici primitori si mancare buna. Traseele sunt destul de solicitante, multe din ele de pushbike, dar pe mine cum ma interesa mai mult sa cobor, nu a fost o problema pentru mine.