TAT

Membru
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by TAT

 1. Nu am rezistat si am mai dat o tura! De aceasta data am pedalat mai mult, poate prea mult urcat ca sa cobori apoi pe asfalt....asa s-a dorit tura, poate a fost mai bine pentru ca ne-a prins si noaptea.
 2. Inca nu am scapat de zapada, dar tura a fost excelenta.
 3. Nu am pus bicicletele in cui, desi toata lumea era in Paltinis cu schiurile, noi ne-am incapatanat sa facem o tura pe zapada, intradevar scurta de doar 12km, dar obositoare.
 4. TAT

  Eu ti-am dat datele din manual :P. Da iti dau dreptate ca Radon nu face aceste faruri, cum nici Bosch nu face multe din produsele pe care zice ca le produce. Nu vad aberanta comparatia mea, mai aberant e argumentul tau, care nici nu exista defapt. Vad ca iti place doar sa contrezi, dar pe argumente ciuciu! Am impresia ca esti unul din cei care le stiu pe toate, totusi cand vrei facem un test practic. Spor la dat!
 5. TAT

  Am prieteni cu lanterne de pe Aliexpress cu 5000lm dar nu se compara nici macar cu R 1200, nici la lumina, nici la autonomie si nici la constructie. Detin R 1200 de un an de zile si acumulatorul tine 4 ore inca in modul high. Ceea ce amicii mei nu se pot lauda. Acumulatorii sunt de la Samsung. La 200 de lei ai deja R 1200 care dupa cum am spus, este peste orice China. Lanterna vine cu 3 leduri XM-L-T6.
 6. TAT

  Pentru cei care vor sa se dea si noaptea:
 7. Asta ar fi, ideea sa nu va ganditi ca este exact pe unde am fost, sunt niste repere mai mult, dar traseul e usor de gasit, iar daca e si putina aventura nu strica. https://www.bikemap.net/en/r/4691903/
 8. Am trasat asa rapid traseul pe bikemap, dar nu stiu cum sa ti-l trimit sau sa-l pun aici.
 9. Da este raul Sevis. Traseul mai demult pe aici trecea, din pacate s-au sters marcajele.
 10. Ne-am abatut de la traseu, am gasit o poteca care duce pana aproape deasupra la Cisnadioara. In rest e Cioran, dar cu anumite picanterii, nu am mers numai pe traseu.
 11. Cine nu s-a dat ieri....mare pacat! A fost o zi superba de pedalat. Noi ne-am dat pe langa casa, dar am avut tot ce ne-a trebuit, chiar si mancarea campionilor :D.
 12. @purix este in satul Magura. Cum urci din Zarnesti spre Magura, ajungi la o intersectie in sat de unde drumul face stanga spre satul Pestera. De acolo de la intersectie mai mergi aproximativ 500m si in dreapta se face o poteca imediat dupa o casa/gard.
 13. Nu am mai postat de ceva vreme aici, asta nu inseamna ca nu am mai iesit. Filmarea este de azi dimineata! Plecati de la munca si va urcati pe biciclete!
 14. Din pacate nu l-am salvat. Il gasesti pe Bikemap, ii zice tura pripoanelor. In mare este acelasi traseu, doar ca acesta coboara in satul Fantanele.
 15. Traseul este asa: Sibiel-Manastirea Sibiel(aici faci dreapta pe forestier)- Crint- apoi pe cruce albastra ajungi la Baltile Rosii-fosta Cabana Fantanale-Orlat. Taseul nu este usor mai ales ca pleci de la 500m si ajungi pe la 1300m in 12km, apoi din Crint pana la Cabana Fantanele ai de luptat mult cu mlastinile. Atentie e recomandat ca la Baltile Rosii (Min 2:23 de pe filmare) sa le treceti prin partea de sus, nu e de joaca, sunt atat de adanci de nu te scoate nici dracul de acolo.
 16. Un traseu fain intr-o padure care nu a mai fost umblata de mult timp.
 17. Nu stiu daca merg la tura din Gusterita, sa vad ce zic si cei din gasca. Daca mai aveam Jeffsy ma bagam, dar asa am tras de Capra de am facut crampe :D. Si o filmare de la concurs: