ateodorovici

Membru
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About ateodorovici

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  voluntari
 • Biciclete
  decathlon

Recent Profile Visitors

356 profile views
 1. ateodorovici

  Noi mai iesim cu copilul spre Cernica, manastirea Pasarea, manastirea Caldarusani.
 2. ateodorovici

  Aici pe o furca cu suspensie.
 3. ateodorovici

  Multumesc pentru sfaturi. Am sa fac o mini descriere a traseului pe linga imagini (sunt putine),imediat ce ma intorc din tura.Avem o tura in mai ,cu plecare din Rupea gara-Homorod-Cata-Drauseni-Ionesti-Oraseni-Daia-Ighiu-Iasu-Ulies-Nicolesti-Oteni-Mugeni-Lutita-Mujna -Archita-Mureni-Albesti-Sighisoara-Aurel Vlaicu-Vulcan-Daia-Crit-Bunesti-Viscri-Dacia-Rupea-Rupea gara. Asta,daca tine vremea cu noi.
 4. ateodorovici

  Cu bicicleta,cortu si un pasager .Campina -Voluntari in trei zile .
 5. ateodorovici

  Tocmai am achizitonat modelele 1 si 2 ,pe modelul doi l-am montat deja si se agata destul de ferm de bratul furcii,doar cu ajutorul unui colier si un surub (setul include trei tipuri de coliere de diferite marimi;si tot atatea suruburi.)Colierul sustine greutatea atasata suportului,surubul fixeaza suportul sa nu se inchida sau sa se deschida pe roata.Pe numarul 2 nu l-am montat inca ,este pentru bicicleta sotiei,care are furca cu suspensie.de care se prinde doar cu coliere si paralelismul va fi pastrat de traversa aceia care are forma de potcoava.I-am luat si o gentuta de ghidon cu o capacitate de 8 l,sio sa-i montez si un mini portbagaj cum am eu la furca fata.Gentuta sta destul de sus si ar incapea si portbagajul ,pe care am sa pun un sac de dormit.
 6. ateodorovici

  Cam asa arata dupa achizitiile facute pana acum.
 7. ateodorovici

  Tocmai am achizitionat cortul acesta: Este vorba de Marmot vapor 3P, cort de trei persoane. Ce ma incantat la el este tenda care sta foarte bine intinsa chiar si fara a fi ancorata suplimentar de corzi ci doar in cataramele de la colturi. Are o greutate de 3.200 kg. si e destul de spatios.
 8. ateodorovici

  Eu ma gandeam la asa ceva, cu un volum de 30l.
 9. ateodorovici

  Mulțumesc Totuși cred că este mai utilă o geantă cu acces pe deasupra, decât un sac .Cred că două coburi pe roata față la mine și două spate plus față la bicla soției este suficient.
 10. ateodorovici

  Da, am exagerat cu geanta aceia de 95 l; dar dacă aș găsi ceva asemănător cu o capacitate de 30 l . Anul trecut am făcut o tură de trei zile, din Câmpina până în Voluntari, cu două nopți la cort; am avut doar un set de trei genți pe portbagajul soției (două coburi de-o parte și de alta, cu o a treia peste ele prinsă cu fermoar) toate pline la refuz. Eu, cu fata în scăunelul ei plus două izoprene și un cort. Cu un copil după tine trebuie să ai mai multe lucruri de luat, inclusiv jucăria ei preferată, o alta de rezervă plus un joc (este destul de complicat să ții un copil de 6 ani, în cort, ziua când plouă).
 11. ateodorovici

  Multumesc pentru urare, diorgulescu. Arata foarte bine gentile, deja am facut comanda la ei de portbagaj fata, iar in privinta gentilor, am facut comanda de un set de Vaude Aqua Front la un magazin din Bucuresti, dar daca o lalaie prea mult o sa merg pe gentile astea de la CROSSO. Le-am scris sa-mi trimita cateva imagini cu sistemul de prindere. Am vazut la ei o geanta interesanta pe care as pune-o peste coburile din spate (de culoare neagra, cu o capacitate de 99l), sper sa nu fie prea mare.
 12. ateodorovici

  Salut E super schimbatoru in butuc, pentru oras ,am un SRAM 8 viteze cumparat de curind si sunt foarte multumit de el.mai ales ca poti sa schimbi in orice treapta vrei fara sa pedalezi.la semafor e super. voi atasa si ceva imagini,curand.
 13. ateodorovici

  În schimb au tot felul de genți care pe un timp ploios nu mai au nici un folos. Umbrela românului are patru roți, nu două. Am pus ochii pe gențile de la Vaude aqua front cu o capacitate de 17 l, mi se par cam mari pentru roata față, dar dacă găsesc un portbagaj adecvat pentru ele (să permită un reglaj pe verticală a genților), având o furcă cu orificii de prindere filetate lîngă dropaut-uri. Pentru ghidon am găsit o gentuță de 7 l de la Tour de France la 180 ron, care ar îndeplini condițiile. Ce nu știu despre ele este sora sistemul de prindere pe ghidon. Dacă cineva are gențile astea și poate spune ceva despre ele, ar fi de mare folos.