valiflo

Membru
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About valiflo

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Sita Buzaului
 • Biciclete
  Trek 4300

Recent Profile Visitors

182 profile views
 1. valiflo

  LE: am încercat Life 360 - nu are o precizie extraordinară, dar se pare că este ceea ce îmi trebuie. Inclusiv monitorizare prin PC! Mulțumesc de sfaturi!
 2. valiflo

  Filmele de prezentare sunt super, dar totuși se pare că monitorizarea pe PC pare dedicată, pe hărțile evenimentului. Sunt destul de puține informații. Cred că o să experimentez Family GPS tracker - poate merge. De acord cu toți de aici: monitorizarea se face pe traseu cu voluntari în posturi de control și comunicații telefonice. Mulțumesc de răspunsuri!
 3. valiflo

  Din fericire este o zonă cu semnal bun pe mai mulți operatori - din păcate este mai complicat cu acele aplicații dedicate. Mi-a fost sugerată o aplicație de tip Family GPS tracker, doar că nu are ți variantă de PC utilă organizatorilor. Mai caut, mulțumesc mult.
 4. Salut domnilor, Aș dori ceva recomandări de aplicații Android pe care concurenții să le instaleze pentru a putea fi monitorizați live de organizatorii de concursuri XC (preferabil de pe laptop). Fiind vorba de concursuri de amatori și pasionați fără prea multe virtuți tehnice, este de la sine înțeles că principala utilitate este cea de a putea interveni în cazul unor evenimente nedorite. Vă mulțumesc.
 5. Poți încerca prin încălzire locală cu lampa de gaz, și apoi dorn+ciocan pe un alt dorn pe capătul BB cu șurubul montat (sprijinit ferm sau prins în menghină). Succes!
 6. Mulțumesc, o să mă reprofilez - acum, la bâtrânețe! Succes!
 7. Nu cred că încalc vreo regulă a forumului dacă fac aici niște probe de postare a fotografiilor - nu reușesc și pace!!!
 8. Îmi dă bătăi de cap inserarea fotografiilor - trebuie să găsesc altă metodă!
 9. Prin munții Buzăului. Nuci la discreție...
 10. valiflo

  Din păcate ai bugetul mult prea mic pentru ceea ce dorești. Un XC SH cu frâne disc și echipare decentă pornește de la mai mult de dublul sumei amintite de tine. Iar bicicleta din link este din aceeași categorie de brand-uri pe care le-ai enumerat. Așadar, recomandarea mea este să mărești bugetul. Poți studia și alte oferte: https://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete-mtb-cross-country-mtb-clasic/pret-minim:550/pret-maxim:650 Succes!