BogdanAnghelina

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BogdanAnghelina

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 • Ocupaţie
  Online Marketing Specialist
 1. @@spooky51 Salut, îți mulțumesc pentru sfaturi. Cred că voi că voi rămâne la Rockrider 540, îmi place și ca design și mă încântă și ideea de a avea garanție de 2 ani pe majoritatea pieselor și garanție pe viață pe cardu, furcă și pipă.
 2. @@Traveller Mulțumesc frumos!
 3. @@Traveller Până la lucru 5 zile pe săptămână + plimbări prin oraș. O voi folosi și pe teren mai accidentat, dar asta când îmi permite timpul. Are vreo justificare - pentru mine, ca începător - să măresc bugetul și să aleg 560? Îți mulțumesc pentru promptitudine.
 4. Salut, Aș vrea totuși să aibă frâne hidraulice. Am văzut că cea indicată de tine, @@Traveller, nu are. De asemenea, nu aș forța bugetul mult nici peste 2000 dacă nu e necesar. În cazul celor de la Devron nu mă prea atrage design-ul. De cele de la Decathlon, B'TWIN ce spuneți? Am văzut că au garanție pe viață pentru cadru, furcă și pipă. Ar fi acest model care îmi place din mai toate punctele de vedere: http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-540-id_8350583.html Și acest model mai scump, în cazul căruia nu-mi place design-ul, dar văd că e mai bine echipat: http://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-560-id_8336092.html#/457-m_1_65_1_75_m Ce părere aveți despre această marcă? Cum vi se par cele două modele de mai sus? PS: în ceea ce privește antifurtul și echipamentul, da, probabil va trebui să le achiziționez și pe acestea. La muncă voi urca bicicleta pe holul agenției, iar acasă o voi ține pe holul interior, dar pentru situații extreme cred că ar fi bine să am și un antifurt. Am înțeles că există și ceva sisteme GPS care se pot mota în țeava de la șa și că nu sunt foarte scumpe.
 5. Salutări, Sunt foarte încântat că am dat peste această comunitate, deoarece am nevoie serioasă de ajutor, iar aici am găsit multe informații utile. Vreau să achiziționez o bicicletă, după mulți ani, dar nu a nici o idee ce ar fi mai potrivit. Ultima bicicletă a fost ceva full suspension, "LOGAN", cu cadru extrem de greu, pe care am hămălit-o prin orașul natal și pe dealuri. Acum doresc să chiziționez o bicicletă pentru a o folosi ca mijloc de transport - în locul mașinii - atunci când vremea permite. O voi folosi să merg la servici, dar și la plimbări prin oraș. Nu e exlus să o folosesc și pe drumuri ceva mai accidentate, în afară, dar foarte rar. Am ~ 1,73 înălțime și 64 kg. Bugetul ar fi de aproximativ 2000 lei, dar pot urca până la 2500 dacă merită. Având în vedere că o voi căra până la etajul doi, zilnic, în casă și până la etajul unu la muncă, aș prefera să aibă un cadru ușor. În rest nu mă prea pricep. Am înțeles că cea mai fericită alegere ar fi una cu suspensii doar pe față - blocabile - și cauciucuri nu foarte groase (nu vreau nici de cursieră / semicursieră). Am văzut ceva atractiv în Hervis și la Decathlon. Ce să aleg? La ce trebuie să mă uit? De unde să cumpăr? Există argumente solide pentru care ar trebui să urc bugetul de la 2000? Vă mulțumesc.