cemi40

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cemi40

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  bucuresti
 • Ocupaţie
  inginer
 1. Astept si alte pareri si comentarii Multumesc.O zi buna!
 2. Ok, multumesc .O zi buna! Astept si alte pareri si comentarii
 3. Pentru Traveller si alextudor.Bicicleta de oras hoprider 300 specificata de dv. la pretul de 1350 ron are roti de 21". Cea cu roti de 28" costa 2300 ron. http://www.decathlon.ro/bicicleta-oras-hoprider-520-barbati-id_8307666.html
 4. Multumesc ptr.sfaturi. Astept si alte comentarii si pareri
 5. Mersi Traveller , deci care merita luata, cea de la Decathlon sau Witora vatoa? Witora vatoa are furca reglabila cursa 63 mm(care am inteles din ce am citit pe forumuri ca nu este indicata in cazul meu ).In plus are si frane mecanice pe disc(care am inteles ca nu sunt neaparat necesare si sunt mai costisitoare in cazul inlocuirii lor).
 6. Multumesc moderatorilor Trevizes( nu Velosof ,scuze ) si Traveller pentru sfaturi.Deci imi trebuie neaparat marimea XXL?Nu mai inteleg. Cea de la Decathlon recomandata si de dv.este marimea XL (ptr.inaltime recomandata 1.85-1.95 m zic cei de la Decathlon).
 7. Pentru alextudor.Mersi ptr.sfat,dar am inteles ca B'TWIN-urile sunt mai de slaba calitate. Pentru Velosof.Mersi ptr.sfaturi.Sa inteleg ca imi trebuie neaparat marimea 60, 56 nu ar fi buna? La un bubet de aprox.2000 ron totusi ce imi recomandati(oricum pana nu ajung la greutatea de 110-115 kg.nu cumpar bicicleta)
 8. Va multumesc pentru sfaturi.Doream totusi o opinie despre modelele enumerate mai sus si despre alte sfaturi tehnice (alte variante de biciclete).Cu multumiri O zi buna!
 9. Buna ziua, Ma numesc Mihai am 48 de ani din Bucuresti. As dori achizitionarea unei biciclete pentru a face ceva miscare(am 1.92 cm si 120 kg).Am rugamintea daca puteti sa imi dati niste sfaturi cu privire la achizitionarea unei biciclete noi(in jur de 2000 ron).Eu din ce am cautat pe net am gasit niste modele de la WINORA si de la RALEIGH.(am zis si eu ca sunt niste firme mai bunicele...)Am optat catre bicicletele de trekking /cross care am inteles ca sunt mai aproape de ce imi trebuie mie(ceva mai rezistente pentru greutatea mea , pentru plimbari prin parc in principal.Am ales urmatoarele optiuni. http://www.biclata.com/ro/1191-bicicleta-oras-raleigh-pioneer-2-man.html http://www.biclata.com/ro/1410-bicicleta-oras-raleigh-pioneer-3-man.html http://www.biclata.com/ro/1196-bicicleta-oras-raleigh-pioneer-4-man-.html http://www.perfectbike.ro/biciclete-adulti/biciclete-de-cross/bicicleta-de-cross-winora-vatoa.html http://www.perfectbike.ro/biciclete-adulti/biciclete-de-trekking/bicicleta-de-trekking-winora-laguna-2015.html In mare din ce am mai citit pe forumuri despre biciclete supraponderali,am inteles ca bicicleta trebuie sa aiba roti de 28",furca fixa,jante duble,roti mai late,sa cu arcuri.Mentionez ca doresc sa aiba si sistem de iluminare,si aparatori fata /spate. Este vreuna din modelele de mai sus vreo alegere buna? Va rog ajutati-masi dati-mi niste sfaturi (chiar si cu alte variante).Cu multe multumiri! O zi buna.