mirceacosmin

Membru
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mirceacosmin

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 08/04/1979

Profile Fields

 • Ocupaţie
  manager SION DEVELOPMENTS constructii,cycling club
 1. mirceacosmin

  mai oameni buni,se dopeaza astia aici la noi pt o diploma d ehartie si o cupa de tinichea...dar apai aia de afara... aici sigur 50 la suta din ciclistii romani si mai ales amatorii care vor s aarate si ei ecva se dopeaza la greu,cred ca mai mult plimbaretii decat aia ce-s legitimati. Apai afara la ce mize sant in joc...si ganditi-va acum...Lance d eexemplu cred ca se dopa cu ceva ce astia de la antidoping nici nu au descoperit inca ce baga in vena...o sa vedeti peste cativa ani daca nu-i asa.
 2. bai fefe pe unde mai esti ma?

 3. mirceacosmin

  fefe,sant mala ma,ce faci?pe unde mai esti...Mala aka mircea Flamanzeanu
 4. mirceacosmin

  adevarat ca nu sant pregatiti nici de o cursa pe tei toboc:D...poate in 25 anbi o sa fie ok:P
 5. mirceacosmin

  alergatorii vin de dragul de a alerga o cursa frumoasa...se kinuie de le sar capacele...iar stafurile unora doar sa bea doarma si manca pe banii sponsorilor...ce nu este clar,dar totusi de dragul celor ce dau la pedale trebuia lasata o rubrica speciala,si cu bune si cu rele...ca asa-i viata.
 6. mirceacosmin

  deci....ne-au trimes inapoi de la constanta(noi= Olanda team TopRoad)...dupa ce au fost invitati,acceptati,ceva nu a mers:D profi line nu a venit...
 7. mirceacosmin

  suferim alaturi de tine...totusi,pune o poza,poate o zarim prin oras./..
 8. mirceacosmin

  eu ma tot kinuiam sa spun de turul Romaniei:P...abia acum vad ce se intampla...pai man,ovidiu...acum te-ai prins? :-bd...mai bine hai sa ne vedem de ale noastre!!!ciclistii vor o informatie...nimeni nu face ciclism de dragul federatiei(sportivii)
 9. mirceacosmin

  asa da ma...am fost la mondiale in Salzburg;) e superb acolo.
 10. mirceacosmin

  frate,nu mai pot de bucurie ca nu mai sant aia doi...numai de ciclism nu vorbeau...doping,doping...doping...scandaluri...vorbiti frate despre ciclism,biciclete,performantele sportivilor...echipa,istoria turului,detalii tehnice pe intelesul ciclistilor nu a fotbalistilor...sau cine stie ce alte tampenii...repet,tatal lui Naum a fost profesorul...pt cunoscatori!!!! hugeanu a facut ciclism,stie despre ce este vorba,cunoaste detaliile unei curse,cu ce se mananca ea si cum se vorbeste in ciclism.mai este si antrenorul federal al romaniei,a mai fost si la centrul mondial cu o echipa,parerea mea este cel mai calificat sa vorbeasca pe orice canal sportiv unde exista o competitie de ciclism!!!
 11. mirceacosmin

  unde in austria...ca e mare?...salzburg?
 12. mirceacosmin

  da ce vi se pare o viteza asa mare fratilor?...voi nu vreti sa intelegeti ca nu se merita sa te dopezi in romania,...ar insemna sa aduci o groaza de bani de acasa...pt o diploma?ia mai ganditi-o o data. apropo...pun pariu ca nu santeti in stare sa faceti nici macar o tura pe velodrom fara sa cadeti ca fraierii:D
 13. mirceacosmin

  un cifru din ala litzat amarat...dar era la etajul 4 frate...langa usa...
 14. mirceacosmin

  chiar a fost un baiat bun...de obicei asa spune toata lumea despre cineva cand nu mai este...dar Mogos...chiar a fost!!!
 15. man,mai trimete-mi si mie poze cu bijuteria aia...poate te gandesti sa o dai...o iau eu3.gif