Michael

Membru
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Michael

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 02/02/1985
 1. Michael

  Laudaţi fie si acei din STAFF, care au fost înzestraţi cu un limbaj elevat!
 2. Michael

  De unde reiese faptul că, regulamentul de la vânzări , nu este la vânzări... :o
 3. Michael

  1. Ai cumva la îndemană, un link cu regulamentul de care zici? 2+3. Axe are un warn micuţ, iar eu un warn normal? 4. Report post ajunge tot la MBZ... P.S. Am găsit motivul, pt. care Axe, are doar un warn micuţ! :o
 4. Michael

  În acest thread, am voie sa spun, că MBZ suferă, de un crunt subiectivism?
 5. Michael

  Vreau sa cumpar niste roti, pe care sa pun o caseta Campagnolo 9s, si am primit urmatorul PM(din care n-am inteles absolut nimic) :P: eu pe bicicleta mea am roti mavic cosmic dar am grup record si caseta shimano insa pinioanele sunt mavic Concret: ar fi sau nu compatibile cu ceea ce caut eu? ;)
 6. In primul rand as vrea sa cumpar sculele de mai jos, iar apoi ma voi juca cu ele in garaj! :)) Sry for dp... :)
 7. Cam pe unde s-ar putea gasi de cumparat ceea ce se vede in poza? "Cheia cu lant" e pt. desfacerea ambelor tipuri de casete, iar cea de mai jos, pt. montarea lor? Daca-i asa, atunci de ce nu s-ar putea folosi "cheia cu lant" si la montarea casetelor? Sau atat cu "cheia cu lant", cat si cu cilindrul de sub ea, se pot face atat montarea cat si demontarea casetelor? :roll:
 8. Michael

  Suntem in august! :mrgreen: La un traseu de cicloturism, pe langa harta obligatorie, ar mai trebui specificate diferentele de nivel, dintre cat mai multe puncte ale traseului!
 9. Rog un link, daca se poate(cam ce scule mi-ar trebui, mai ales, ca sa desfac un bloc de pinioane Campagnolo)? Multam fain !!!
 10. Se mai cunosc si alte detalii: - distanta parcursa? - viteza medie?
 11. Michael

  Cand incepe Turul Spaniei, ca cica s-a omis ceva in relatarea despre Ambasada Burkina Faso?
 12. Michael

  De ex., in ultima etapa, nu s-au oprit deloc, atunci cand unuia dintre ciclisti, i s-a desprins saua, la o cursiera de cateva mii de euro! :-P Pai tocmai, atunci cand s-a baut sampanie, s-a comentat despre acest lucru, iar atunci cand mai erau doar 10Km pana la finish, se taragana discutia despre ambasada buclucasa! Chiar mai rau, Manolo i se adresa lui Banciu: "Mi-ai ramas mie si telespectatorilor, dator cu continuarea intamplarii de la ambasada"... Chiar daca discutia cu ambasada, ar fi inceput odata cu etapa, tot nu s-ar fi rezolvat cu aberatiile, intrucat ar fi gasit Radu Banciu, sa povesteasca el ceva, de prin mahalaua lui, pe ultimul Km din Turul Frantei! :mrgreen:
 13. Michael

  Fixed :-P Acum e numai bine! :mrgreen:
 14. Michael

  Aici este mai potrivit de postat! :mrgreen:
 15. X3 lady -recomm. retail price: 399.00 € In Iasi, cat ar fi pretul final(€)? :roll: