Michael

Membru
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michael

 1. Michael

  Laudaţi fie si acei din STAFF, care au fost înzestraţi cu un limbaj elevat!
 2. Michael

  De unde reiese faptul că, regulamentul de la vânzări , nu este la vânzări... :o
 3. Michael

  1. Ai cumva la îndemană, un link cu regulamentul de care zici? 2+3. Axe are un warn micuţ, iar eu un warn normal? 4. Report post ajunge tot la MBZ... P.S. Am găsit motivul, pt. care Axe, are doar un warn micuţ! :o
 4. Michael

  În acest thread, am voie sa spun, că MBZ suferă, de un crunt subiectivism?
 5. Michael

  Vreau sa cumpar niste roti, pe care sa pun o caseta Campagnolo 9s, si am primit urmatorul PM(din care n-am inteles absolut nimic) :P: eu pe bicicleta mea am roti mavic cosmic dar am grup record si caseta shimano insa pinioanele sunt mavic Concret: ar fi sau nu compatibile cu ceea ce caut eu? ;)
 6. In primul rand as vrea sa cumpar sculele de mai jos, iar apoi ma voi juca cu ele in garaj! :)) Sry for dp... :)
 7. Cam pe unde s-ar putea gasi de cumparat ceea ce se vede in poza? "Cheia cu lant" e pt. desfacerea ambelor tipuri de casete, iar cea de mai jos, pt. montarea lor? Daca-i asa, atunci de ce nu s-ar putea folosi "cheia cu lant" si la montarea casetelor? Sau atat cu "cheia cu lant", cat si cu cilindrul de sub ea, se pot face atat montarea cat si demontarea casetelor? :roll:
 8. Michael

  Suntem in august! :mrgreen: La un traseu de cicloturism, pe langa harta obligatorie, ar mai trebui specificate diferentele de nivel, dintre cat mai multe puncte ale traseului!
 9. Rog un link, daca se poate(cam ce scule mi-ar trebui, mai ales, ca sa desfac un bloc de pinioane Campagnolo)? Multam fain !!!
 10. Se mai cunosc si alte detalii: - distanta parcursa? - viteza medie?
 11. Michael

  Cand incepe Turul Spaniei, ca cica s-a omis ceva in relatarea despre Ambasada Burkina Faso?
 12. Michael

  De ex., in ultima etapa, nu s-au oprit deloc, atunci cand unuia dintre ciclisti, i s-a desprins saua, la o cursiera de cateva mii de euro! :-P Pai tocmai, atunci cand s-a baut sampanie, s-a comentat despre acest lucru, iar atunci cand mai erau doar 10Km pana la finish, se taragana discutia despre ambasada buclucasa! Chiar mai rau, Manolo i se adresa lui Banciu: "Mi-ai ramas mie si telespectatorilor, dator cu continuarea intamplarii de la ambasada"... Chiar daca discutia cu ambasada, ar fi inceput odata cu etapa, tot nu s-ar fi rezolvat cu aberatiile, intrucat ar fi gasit Radu Banciu, sa povesteasca el ceva, de prin mahalaua lui, pe ultimul Km din Turul Frantei! :mrgreen:
 13. Michael

  Fixed :-P Acum e numai bine! :mrgreen:
 14. Michael

  Aici este mai potrivit de postat! :mrgreen:
 15. X3 lady -recomm. retail price: 399.00 € In Iasi, cat ar fi pretul final(€)? :roll:
 16. Michael

  Pariez ca a doua zi, va fi tot acolo! ;)
 17. Asta-i o idee preconceputa, intrucat sunt f. multe bicle SH, care-s mai fiabile decat biclele noi(la, cel putin, dublul pretului celor SH)....
 18. Michael

  Macar favoritul meu Evans, a ajuns la 58s, in urma lui Sastre :-P
 19. Daca o cumpara pe asta de mai jos, a sa-i dea Kona sotiei: :-P
 20. Michael

  Cum zici ca eeee?
 21. Michael

  Am scris: "se pare", deci mai e si maine o zi, cand poate sa alunece intr-un viraj mai strans! :D
 22. Michael

  La 33 ani, se pare ca Sastre e pe val! A luat locul II, la Turul Spaniei, iar acum a venit sa se razbune la Turul Frantei!
 23. Michael

  Cum functioneaza asta? :roll:
 24. Michael

  Pronostic nr. 1: Sastre nu va castiga Turul Frantei 2008!
 25. Michael

  Pai daca se adunau mai multe minti luminate, cred ca s-ar fi putut face o cursiera aerodinamica de 6.8Kg! Astazi, 25.07.2008, la interviul luat invingatorului etapei, Chavanel, s-a vazut cata franceza cunoaste Radu Banciu: n-a tradus nimic, lasandu-l doar pe Manolo sa faca traducerea... :-P