tassquick

Membru
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tassquick

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Prefer să nu declar
 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. Asa este, ai dreptate, traficul pe europeana e naspa, o sa renunt la ea. Cat despre traseu, partea despre care imi zici tu, spre Siret, este facuta. Acolo nu am facut doar drumurile care nu sunt asfaltate, nu imi permite bicicleta.
 2. Nu am pus traseul concret pentru ca locuiesc in provincie. Acum am observat ca la profil este trecut Bucuresti, imi pare rau, am omis sa modific Traseul nu are cine stie ce lucruri importante de vazut, il fac pentru ca vreau sa mai ies putin cu bicicleta, cat mai tine vremea. LE: Daca tine vremea cu mine si o sa fie fain traseul, o sa va spun cu placere cum a decurs iesirea. :)
 3. Traseul l-am mentionat in prima postare, ce am omis? Bicicleta este asta Nu plec la drum fara apa, ceva gustari, telefon incarcat, bani de rezerva.
 4. Salut, Am nevoie de o mana de ajutor din partea voastra. Doresc sa fac o tura mai lunga, de ~ 50km. Pana acum am facut cel mai mult 30 de km pe zi, 15 si 15, cat am facut naveta vara asta. Mi-am planificat putin traseul. Asa cum am zis, distanta este de 50 de km. Ideea este sa fie o simpla plimbare de weekend, programata pentru duminica, daca vremea este buna. Traseul este tip circuit, plat, fara urcari/coborari. O sa merg mai mult pe drumuri comunale si judetene. O sa am si 7 km de europeana, dar asta e, m-am obisnuit cu masinile de mare tonaj pe langa mine. Maine, sambata, o sa fac o verificare generala a bicicletei, iar duminica cand voi pleca o sa trec pe la o benzinarie sa verific presiunea la roti. Kit de pana si pompa nu o sa car dupa mine. Distanta nu este asa mare, oricand poate sa vina cineva dupa mine in caz de probleme. Ceva sfaturi, lucruri folositoare de stiut?
 5. Multumesc, Viorel. Ce ai zis tu, legat de faptul ca poate sa dispara, imi da serios de gandit. O sa vad zilele astea ce gasesc.
 6. Salutare. Locuiesc intr-un cartier la 6-7 km de oras. A venit vara si parca nu ma mai atrage sa fac naveta cu autobuzul... Ma intereseaza o bicicleta sa pot face naveta cu ea zilnic, in conditiile in care imi permite vremea, la liceu. Bugetul este aproximativ 1.000 de lei, la care se mai poate adauga o diferenta mica de 2-300 de lei.