DelBoske

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DelBoske

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucursti
 1. Masuratori s-au facut, si poze, si investigatii intrucat e considerat accident cu victime. In general vroiam sa primesc o despagubire pentru daunele produse bicicletei si a telefonului, in rest nu prea am mari pretentii intrucat nu am leziuni importante. Iti multumesc frumos, m-ai luminat cat de cat cu privire la ce e de facut. Bafta!
 2. Imi cer scuze ca nu am putut posta zilele astea. Am fost destul de ocupat si n-am putut urmari discutia. Aici stiu ca am gresit eu, am fost prost si aia e, n-am ce sa zic :) . Dar asta nu ii da dreptul unui dement sa circule asa in jurul unei treceri de pietoni. Nu, e pe undeva pe Camil Ressu. Multumesc mult, asa o gandeam si eu, sunt sigur ca am si eu partea mea de vina, dar tre' sa ne gandim ca putea fi si un copil sau un pieton neatent pur si simplu care putea intra sub roti, din moment ce am avut marele noroc sa intorc de ghidon in directia lui de deplasare astfel lovindu-ma in spate si impingandu-ma pe roti. Din cate stiu expertiza se face luand in considerare distanta de franare, greutatea masinii si declaratiile martorilor pentru a se stabili unde a inceput sa franeze.
 3. Buna ziua, Zilele trecute eram pe trecerea de pietoni (pe bicicleta) si am fost lovit de o masina. Banda 3 oprise, la fel si 2 sa imi faca loc ssa trec, si pe banda 1, vine un idiot peste viteza legala si ma izbeste din plin. Am apucat sa trag stanga de ghidon incat impactul sa se produca pe partea din spate pentru a nu intra sub rotile masinii. Am fost la IML si toate cele, vreau sa stiu ce sanse am in instanta avand in vedere ca eram pe bicicleta.. Va multumesc anticipat.