dragos1010

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dragos1010

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 • Biciclete
  DHS MATRIX FULL SUSPENTION
 1. dragos1010

  Dar dece nu se merita sa i-au iau mtb full suspension?
 2. dragos1010

  Da,dar nu este ca cea originala, cadrul e mai diferit. O iau pentru varul meu. Deci ce parere aveti?
 3. dragos1010

  Salutari! De curand am pus ochi pe o bicicleta DHS MATRIX FULL SUSPENSION. Bugetul meu pentru a cumpara bicicleta variaza intre 300-450 lei. Am vorbit cu un tip de pe un site ce a publicat anuntul cu bicicleta si a spus ca o vinde pe 350 lei! Link bicicleta + specifictii: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRzcTfivVWdHRO_2Xnd2l-En0E76Ow6sUql8JYtW45-CTMvUtlag Se merita sa dau atat pe bicicleta? Multumesc!
 4. :)) multumesc mult! Imi puteti oferi un site de unde pot cumpara chit ?
 5. dragos1010

  Exact! Nu il pot infileta din cauza arcului! Ce as putea face?
 6. Salut! Am o problema! Am o "gaura" in cadru realizata de un ciocan! Nu este sparta ci doar putin infundata! Ce pot face ca sa dispara dispara acea urma de ciocan? Multumesc! P.S.: In fotografie nu este murdarie! Link fotografie : https://s31.postimg.org/g7g4qf0bf/IMG_20160724_165027.jpg
 7. Salut tuturor! Am o bicicleta DHS MATRIX FULL SUSPENTION! Am o problema! Am umblat la suspensia cadrului si am dezfiletat acel surub de tot si acum nu stiu ce are de nu imi da voie arcul sa-l infiletez iar. Pur si simplu a ramas bolcat acel surub! Ce pot face! Va rog mult sunt disperat Rog raspunsuri cat mai detaliate! Multumesc anticipat!
 8. dragos1010

  Salut tuturor! Am o bicicleta DHS MATRIX FULL SUSPENTION! Am o problema! Am umblat la suspensia cadrului si am dezfiletat acel surub de tot si acum nu stiu ce are de nu imi da voie arcul sa-l infiletez iar. Pur si simplu a ramas bolcat acel surub! Ce pot face! Va rog mult sunt disperat Rog raspunsuri cat mai detaliate! Multumesc anticipat!