FlorinCristian

Membru
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About FlorinCristian

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cannondale

Recent Profile Visitors

995 profile views
 1. FlorinCristian

  Asteptam raspunsul primit!
 2. FlorinCristian

  Tocmai, pentru ca trebuiau facute eforturi supraomenesti pentru ceva de calitate precum Bianchi, MA BUCUR CA NU AM TRAIT IN COMUNISM!
 3. FlorinCristian

  Asta ar mai trebui, cursierele Scott sa aibe suspensii... Oricum nu ai postat la sectiunea care trebuie.
 4. Ar trebui sa se numeasca muc-off-down...
 5. Pt tine 175, pt consoarte 170.
 6. FlorinCristian

  Stiu ce spui, am prins ideea si ironia. Dar raspunde-mi la intrebarea aceasta: cati dintre noi ne-am luat biciclete de sosea pentru ca am vazut la altii sau la TV? Si revenind la intrebarea colegului, care a solicitat un sfat legat de pedale, lasati-l sa incerce el singur si sa observe avantajele si dezavantajele fiecarui sistem.
 7. FlorinCristian

  Ti-am apreciat alte posturi, dar aici esti offtopic.
 8. FlorinCristian

  Daca tu chiar vrei sa schimbi, schimba-le, nu mai pleca urechea la ce zic alti rutieri. Pt ca alti rutieri vor fi subiectivi in functie de avantajele sau dezavantajele lor. Diferenta intre cele 2 este, acum doar tu vei stabili in ce masura te va avantaja sau nu. Intr-adevar nu sunt facute sa mergi pe parchet cu ele si pot fi incomode la mers. Din alti 20 de rutieri pe care EU i-am intalnit la diverse ture, 19 au SPD SL iar 1 singur are de mtb, chiar si eu am pedale de mtb pe o cursiera pe care o folosesc destul de rar.
 9. FlorinCristian

  Sau poti merge prin pasajul de la Hornbach, fara sa mai descaleci.
 10. FlorinCristian

  Si eu intru la comanda!
 11. FlorinCristian

  Faptul ca merg cate 2 in semi pluton (si te-a deranjat se pare) nu scuza cu nimic actiunea soferului. Nu mai fiti mai catolici decat papa.
 12. FlorinCristian

  E diferenta intre versiunea cu graphene si cea fara, adica respectiv III si IV si de aici probabil diferenta de 4000 de km.
 13. FlorinCristian

  +1 si eu. Te ocupi de comanda, @greaper ?
 14. FlorinCristian

  Vittoria Rubino Pro IV 25...10.000 km fara o pana facuta, dar verificat presiunea periodic pt a o avea pe cea recomandata.
 15. FlorinCristian

  Asa este, nu are legatura cu compania de zbor. Gazele sub presiune sunt considerate DGR si au regim special de transport. NU puneti cartuse de CO2 in husa sau cutia bicicletei, chiar daca sunt folosite pentru pana.