iosifch

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iosifch

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. iosifch

  @@alextudor, se ia in considerare seat tube (550mm pentru L) sau stack (652mm pentru L) ca sa vad daca mi se potriveste? @@ViorelCapruciu, multumesc pentru sfaturi, asa o sa fac:)
 2. iosifch

  Nu stiu exact ce înseamnă bicicleta hibridă, are legătură cu bicicletele de tip trekking? Marimea L la bicicleta asta inseama 652mm.
 3. iosifch

  În magazinul din Militari aveau mărimea L. Nu ma simt bine in sensul ca ma doare spatele si încheieturile la mâini. MTB-ul e luat din Decathlon, marimea M, cu rotile de 26... E probabil să vină și de aici durerile mele. Nu țin neapărat să dau atât pe ea. Dacă sunteți buni cu mine, poate îmi recomandați voi aici niste variante mai potrivite.
 4. Salutare, De ceva vreme mă uit după o bicicletă pe care să o folosesc pentru plimbările prin București. Momentan am o bicicletă MTB, dar nu ma simt bine dacă traseul e mai mare de câțiva km. Zilele trecute am văzut în Hervis bicicleta aceasta: http://www.hervis-sports.ro/store/Echipament/Biciclete/Crossbike/Focus/Crater-Lake-Evo/p/COLOR-1989065 Cum spuneam mai sus, cel mai mult o voi folosi în oraș și rareori pentru un traseu nu foarte accidentat, poate cu pietriș. Menționez că am 190cm înălțime și vreo 85kg. Bicicleta e mărimea L. Mulțam frumos în avans!