cdg

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cdg

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. cdg

  Incearca si cu CH3COOH Adica cu otet. Eu am incercat sa curat rugina de pe un lant cu otet si dupa citeva zile de stat in otet era aveam citeva sute de componente de lant. Separate ... Inportant sa stea otetul acolo macar vreo 24-48 de ore. Si dupa ce isi da drumu sa speli cit mai repede cu apa +bicarbonat alimentar.
 2. Ai avut noroc cu vopseaua de pe bicicleta. Eu am gasit una care era vopsita cu o vopsea ce aducea cu terosonul care sa dadea pe sub dacii. Nu prea mi-a reusit inlaturarea prea bine.
 3. Salut Tot citind diverse despre biciclete am ajuns si pe acest forum si mi-am pierdut ceva timp pe topicurile de reconditionari. Si fara sa stiu m-a lovit si pe mine damblaua sa ma mai plimb cu un Pegas vechi ( Camping sau PRactic) dupa aproape 20 de ani de cind l-am abandonat pe ultimul. Asa ca am achizitionat unul de pe un site de anunturi si am inceput operatia de recobditionare. Din pacate achizitia am facut la ceas de amurg si nu prea am vazut bine toate "bubele" pe care le avea calutul meu. M-am ales cu un cadru sudat la inchizatoarea de la mijloc, roti si aripi cu rugina multa sub crom, ureche de prindere aparatoare lant rupta.... :-W Asta e acum. Ma voi chinui sa il refac cu cit mai putine costuri [-O< . Daca se pune problema sa dau pe restaurare cit pe o bicicleta noua mai bine il arunc la fier vechi si ramin doar cu banii aruncati prima data pe el. Am sa incerc sa adaug si poze dar se pare ca nu prea imi merge ....O rezolva eu si pe asta