Dan_Bicla

Membru
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Dan_Bicla

 • Rank
  Member

Informații personale

 • Sexul
  Prefer să nu declar
 • Biciclete
  triban 540
 • Localitate
  București

Recent Profile Visitors

120 profile views
 1. Foarte interesant. Există estimări referitoare la calitatea drumului? Mulțumesc pentru sugestie
 2. Am citit cu atenție ceea ce ai recomandat. Este util. Pe de altă parte după consultări ale stării drumului și după ce am vorbit cu mai multe persoane am ajuns la concluzia că drumul pe care îl propuneam e nerealist cu o cursiera. Trebuie să mă gândesc la altceva. Mulțumesc comunității de cicliști pentru informații. Au fost utile și sunt apreciate.
 3. Pai deja fac asta. Adică duminica am fost la Ploiești și peste zece zile vreau sa merg la Târgoviște. Inainte de Ploiești în weekend am mers până la Giurgiu. Ideea e sa fac un traseu mai lung de care sa îmi amintesc, care să mă motiveze și pe viitor. În sensul asta ar fi de apreciat opiniile voastre. Mulțumesc.
 4. Va mulțumesc pentru răspunsuri. Sa le luam pe rand. Ceea ce mă motivează este încercarea de a vedea cum ar fi sa refac o parte din ultimul tur al Munteniei. Vorbesc de Mica Bucla, detalii aici. Totuși, în condițiile în care drumul este prost și înțeleg că așa este nu am de ce să îmi distrug cursiera. Ideea că am o săptămână în care as putea sa fac un tur cu plecare din București rămâne. Mă gândesc deja și la alte variante, sugestiile sunt apreciate. Mulțumesc încă o dată.
 5. Mă gândesc la un drum de la București spre Drobeta Turnu Severin in săptămâna 8-13 mai cu un traseu prin Alexandria si Caracal. Este doar un gând si pentru moment as vrea sa vad daca mai exista doritori. În cazul în care răspunsul este afirmativ o să revin cu detalii mult mai concrete. Până atunci dau date generale: un tur-retur de aproximativ 150 pe zi cu dormit în hoteluri și cu pauza la destinație. Adica prima zi București Caracal și a a doua zi Caracal Drobeta. Întoarcerea după o pauză de o zi in Drobeta. Viteza medie 25-26 (nu am mai fost pe traseu și nu știu dacă e realizabil). Pentru cei care au mai fost: detalii suplimentare ar fi apreciate. Mulțumesc
 6. Daca as fi stiut ca există o pensiune in Adamclisi as fi ramas acolo. Informatiile sunt foarte utile. Eu multumesc.
 7. Am făcut ieri drumul de la Bucuresti la Constanța prin Călărași si Murfatlar. Cateva date la cald pentru cei interesati. Am plecat ca cinci jumatate din casa si am ajuns la zece fara un sfert la destinatie in centrul Constantei. Este oarecum aglomerat pana la Fundulea (iesirea spre autostrada) dupa care e ok. Drumul are griblura spre Lehliu dar se merge bine. Nenorocirea e dupa ce te dai jos de pe bac pana la Baneasa. E ceva de cosmar. Cand crezi ca nu mai are cum sa apara o urcare vezi ca esti departe de coama dealului. Demoralizator. Pe drum tocmai se punea covor asfaltic pe o banda si m-am trezit coborand cu 40 la ora cu o masina venind spre mine. Din fericire te poti urca pe banda in curs de refacere. Alta nenorocire mai mica e pana la Adamclisi. Nu e chiar ca in prima parte dar e greu. Dupa Adamclisi traselul e ok ... spre Murfarlar sambata seara nu era foarte circulat. In plus șoseaua e bună. Final. Pentru cineva neantrenat drumul e infernal. Nu recomand sa il faceti int-o zi. Iar daca vreți sa va cazați, la Baneasa e o pensiune cu 3 margatete. Dupa aia nu am mai gasit nimic. Sper sa va fie de ajutor. Daca aveti intrebari va rog. PS. Scuze pt greșeli.. tastez de pe telefon.
 8. Azi am mers pana la lehliu iar reacțiile sunt urmatoarele: - vremea e minunata, nu e cald si miroase a toamna - drumul nu e foarte aglomerat, mai ales dupa fundulea - e vant de fata mai ales la întoarcere spre bucurești Recomand o iesire spre lehliu in perioada asta. Desi vântul pe camp chiar se face simtit. Cei care spuneau ca e nerealist 30 km la ora cu vand din fata aveau, evident, mare dreptate.
 9. Da Viorel, ai dreptate. Viteza medie a intregii curse nu o sa fie 28-30. Dar cred ca pana la Călărași poate sa fie... Multumesc tuturor pentru mesaje. Conteaza sustinerea mai ales in condițiile in care romanii nu au (in general) un spirit de grup. Faptul ca vreti sa faceti ceva complet dezinteresat pentru comunitatea de ciclisti conteaza.
 10. Multumesc, ajuta. Mai ales daca iti mai aduci aminte cum au fost primii 40 de km. Mie mi se pare ca portiunea aia e stramta si, daca imi aduc aminte, drumul nu e chiar bine asfaltat. Ma insel?
 11. Multumesc Geoopsy. Vedem, Macar sa fie vreme buna...
 12. Sfaturi practice de la un pm caruia pare sa ii pese. Multumesc. Nu ai chef si timp pentru o tura la Lehliu sâmbăta dimineata? Asta ca antrenament... Multumesc inca o data.
 13. Multumesc Traveller. In principiu suntem doi. Posibil 3. Asta in cazul in care nu ploua (actiunea se amana sau se contramandeaza). Raspund la intrebare.. anul acesta am facut un pic peste 3000 de km. Doar ca majoritatea curse scurte. Ma consider incepator.
 14. Multumesc pentru mesaje. Revin cu o mica precizare. Daca este altcineva interesat sa mearga... astept un semn. PS. Credeam ca scriind aici la sectiunea de planificari se intelege...
 15. Multumesc pentru raspuns. Am cursiera si sunt oarecum antrenat (adica sunt departe de profesionism dar am fost in weekend pana la Targoviste si inapoi, total 160 km). Sfaturile sunt foarte utile, multumesc inca o data