Blebeanu Lorin

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Blebeanu Lorin

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/23/1972

Profile Fields

 • Localitate
  Constanta
 • Ocupaţie
  Muncitor intretinere D.G.A.S.P.C. Constanta

Recent Profile Visitors

433 profile views
 1. Blebeanu Lorin

  Salut @MaC®. Doar din imaginile de pe cutie (Nu era deschisă...) stativul mi-a părut destul de bine construit. Ce mi-a trecut prin minte după ce am văzut pozele de pe ambalaj? Dacă nu mai miști nimic la el după montare...cred că-i de ajuns să "ducă" două biciclete. (Reglajul unghiurilor mă gândesc că ar putea creea/avea probleme.)
 2. Blebeanu Lorin

  Promoția nu a fost strict pe data de 3...acum juma' de oră am studiat puțin suportul in cauză în magazinul Lidl Tomis lll, Constanța. Era unul singur.
 3. Blebeanu Lorin

  Salutare tuturor! Poate e cineva interesat de informație...la magazinul Lidl Tomis lll Constanța mai e la vânzare un stand de reparatii biciclete la prețul de 99.99 Lei. (Eu l-am cumpărat pe penultimul.) Poate-si dorește cineva...
 4. Blebeanu Lorin

  Impingatoarele alea transporta doua "gabare". (Un fel de pontoane "mobile"/bacuri.) Incarcarea/descarcarea pe gabara se face cu ajutorul rampei de acces situata la prova. Daca nu ma-nsel traversarea canalului Dunare- Marea Neagra s-a facut o perioada chiar cu una dintre ele, pe la baza podului vechi, la Agigea, intr-o perioada cand circulatia pe pod a fost oprita.
 5. Blebeanu Lorin

  Caz real (vara, acum vreo 10 ani)... Unul din soferii institutiei a cam "uitat" sa semnalizeze la doua intersectii apropiate, incurcandu-l de fiecare data pe cel din masina din spate ce intamplator avea cam acelasi drum. Dupa intersectie, tipu' il blocheaza pe-al nostru, coboara din masina, baga mana pe geamul stanga-fata si ii rupe maneta de semnalizare. "Las-o asa...ca tot nu-ti trebuie!"
 6. Blebeanu Lorin

  "Bila" aia alba de langa motelul "Kartali" e un radar al aeroportului M. Kogalniceanu. E obiectiv militar asa ca se afla intr-o zona cu acces restrictionat.
 7. Blebeanu Lorin

  Cu placere! M-am simtit dator sa anunt...
 8. Blebeanu Lorin

  Salutare tuturor! Sunt un membru nou, din Constanta, Blebeanu Lorin e numele meu si...ma bag si eu p-aciulea prin discutie. Sa nu credeti ca linia spre Negru Voda e dezafectata...azi am avut ceva treaba p-acolo si am vazut un marfar plecand (cred) dinspre siloz. Exista si cantonier in punctul in care calea ferata ce vine la silozul mentionat se intretaie cu soseaua ce leaga Negru Voda de Mangalia. In ultimile doua luni am ajuns de vreo trei ori in Negru Voda si...de fiecare data am nimerit cate un marfar. Ce parcurs au? Asta nu stiu. Sper sa fie de ajutor informatia si sa nu aveti neplaceri.