maladetz

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About maladetz

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 • Biciclete
  Specialized Hard Rock
 1. maladetz

  În UK, dar deja facem offtopic.....
 2. maladetz

  Deocamdata nu am de ales, trebuie sa bag "mare", cu bicicleta circul zilnic, am nevoie de ea insa nu e o idee rea timpul liber, pe viitor sigur voi aplica ideea :) Iar de muncit nu muncesc in romania la programul asta asa ca .... se compenseaza cumva.... P.S: sper ca himera sa functioneze :D
 3. maladetz

  Mulțumesc de răspuns, din păcate la mine timpul e împotriva mea, muncind 12ore/zi, 7 zile pe săptămână aproape ca am timp doar pt masa și somn plus ca nici sculele necesare nu am. Așa că sper sa mă ajute spray-ul cu litiu... Cu vechea bicicleta am mers pana a murit însă asta îmi place cum rulează și parcă merita ceva întreținere :)
 4. maladetz

  Având în vedere circumstanțele în care sunt e singura mea soluție pentru întreținerea bicicletei doar ca nu știam și de cel pe litiu pe care mi l-a sugerat @@BogdanTimisoara, căruia țin să-i Mulțumesc. Deși aici unde sunt eu am de mers și prin ploaie și mă gândeam ca siliconul ăla ar tine apa departe. ..
 5. maladetz

  Mulțumesc pentru răspuns. Acel WD40 e special creat pt lubrifiere având și ceva silicon care sa împiedice infiltrarea apei nu e acel degresant, degripant. . Îmi place sa merg cu bicicleta, beleaua e ca muncesc 12ore/zi , 7 zile/săptămână, nu am timp de absolut nimic, totul e închis când ies de la munca, tocmai de asta Am recurs la varianta asta. ...
 6. maladetz

  Eu am intrebat daca WD40 ar ajuta dar voi v-ati "omorat" ajutandu-ma cu un "sfat", multumesc dar nu stiu la ce mai stati pe forum, sa faceti bascalie si cu admin-ul in frunte, felicitari baieti. E prima experienta pe forumul asta dar probabil e si ultima. Multumesc BebeNauzer, esti singurul care ai raspuns la subiect, respect! O seara buna sa aveti.
 7. maladetz

  Nu cred ca exista mizerie dar când învârt roata se aude ca bilele se învârt pe uscat...
 8. maladetz

  Salut, De ceva timp sunt și eu iar biciclist. Mi-am amintit ca pe vremuri desfaceam butucii și îi ungeam cu vaselina. Acum însă nu am nici scule nici timpul necesar sa fac asta. Un prieten mi-a zis ca el folosește WD40 Specialist High Performance Silicone. E posibil sa folosesc ăsta și sa nu mai trebuiască sa desfac butucii? Mulțumesc anticipat!