BogdanDUB

Membru
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BogdanDUB

 1. BogdanDUB

  Conform seat tube - ului ma incadrez la cadrul S. Am masurat TT din mijloc in mijloc. Intre timp am pus-o la vanzare si mai caut, deoarece n-am avut ocazia sa probez un cadru mai nou sa pot compara pozitiile.
 2. BogdanDUB

  Ne referim la seat tube? Ma gandeam ca poate mai e vreun truc sa tin bicicleta asta..
 3. BogdanDUB

  Partea ciudata e ca are cam toate specificatiile unui M din ziua de azi...si conform inaltimii mele cam aici ma incadram
 4. BogdanDUB

  https://www.dropbox.com/s/15veqlvr1j4l74p/Point Blur_Apr142017_113143.jpg?dl=0 Revin cu o poza informativa..saua nu este ridicata
 5. BogdanDUB

  https://www.dropbox.com/s/trtz79lcf3mwlpy/IMG_20170413_165808.jpg?dl=0
 6. BogdanDUB

  Drept e ca nu sunt prea elastic, si da..seat tube..my bad Poze cu bicla as vrea sa pun dar nu reusesc. Nu exista varianta sa pun direct din telefon?
 7. BogdanDUB

  177 cm inaltime, inseam 86 cm
 8. BogdanDUB

  Salut...dupa multa vreme am reusit sa imi iau o cursiera second..intrebarea e ca la turele de minim 30 de km imi apar dureri foarte mari la umeri si in spatele gatului. Mentionez ca bicicleta are un down tube de 54, top tube 55 si pipa de 10. Intrebarea e cum pot scapa de durerile astea si daca "le pot juca" din cadru?...ca sa zic asa.
 9. BogdanDUB

  hello...cineva doritor de iesiri pe sosea prin zona?
 10. BogdanDUB

  un loc unde gasim tricourile originale ale echipelor de World Tour in perioada asta de sales?
 11. BogdanDUB

  Exact! Intrebarea mea a fost strict orientativa sa stiu cam in ce parte sa ma uit. Oricum fiind prima mea cursiera voi lua ceva second pentru inceput..ramane ca in viitor dupa ce imi dau seama cu ce se mananca sa pot aloca un buget mai mare.
 12. BogdanDUB

  Calculatorul zice un top tube de 57 si seat tube 55
 13. BogdanDUB

  momentan sunt in cautari, imi era de ajutor marimea cadrului dupa care sa ma uit. Pentru restul problemelor ce tin de acomodare cu cadrul oricum vor aparea in timp dupa ce deja sunt in posesia ei. Singura sansa unde pot face o proba cred ca este Decathlon.
 14. BogdanDUB

  Inainte sa ma arunc sa cumpar prima mea cursiera as dori sa va intreb ce marime sa aleg la cadru pentru o inaltime de 1.77 si inseam-ul 83?..din cate vad sunt cam intre M si L , cadru de 55-56. O parere din partea voastra mi-ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat!