pro-e

Membru
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pro-e last won the day on May 7 2018

pro-e had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

About pro-e

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  München
 • Biciclete
  Giant TCR Advanced
 • Ocupaţie
  Inginer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pro-e

  Mai mult nu inseamna neaparat mai bine. Un profesionist pedaleaza in jur de 30.000 km pe an, ca. 30 ore pe saptmana. Nu inseamna ca daca faci ca un profesionist, devii profesionist in cateva saptamani. Daca te dor picioarele ia cateva zile de pauza. Cauta pe youtube Dylan Johnson, are niste filme care te pot ajuta. Poti participa la competitii daca ai o bicicleta. Asa vei cunoaste oameni care te pot ajuta sa devii mai bun.
 2. Nu e chiar simplu sa primesti loc chiar daca te inscrii.
 3. Imaginile se potrivesc si la galeria cursierelor si la impresii de azi pe cursiera. Poze facute azi in Spania, Calpe.
 4. pro-e

  O poti gasi buxsa cu piulita undeva intre locul de unde ai pornit si locul unde nu ai facut off road.
 5. Viata e prea scurta sa mergi cu biciclete urate, grele si care nu ti-se potrivesc
 6. pro-e

  exista si variante mai usoare, dar nu se potriveste design-ul
 7. pro-e

  FSA K-Force New Ergo Carbon Road Handlebars - 99,19€ - 196g https://www.planetx.co.uk/i/q/HBFSKFR/fsa-k-force-new-ergo-carbon-road-handlebars
 8. pro-e

  Numarul optiunilor e limitat, ce imi trece prin minte e asta Dar merge mai mult ca experiment decat ca recomandare.
 9. pro-e

  Daca ai mai mult de una bucata bicicleta recomand variantele integrate in pedale: Garmin Vector sau Favero Assioma. Personal folosesc Garmin Vector 3, pana acum si-au facut treaba perfect. Cu primele serii au existat anumite probleme, sunt rezolvate acum. Daca nu ai o asimetrie are intre piciorul stang si drept un powermetru simplu e suficient. La pedale ai posibilitatea sa cumperi pt un singur picior si sa faci upgrade mai tarziu. Dupa ce le iei o sa ai nevoie de ceva timp pana te prinzi care e treaba cu ele si pana ai niste date, ca sa poti compara, evalua etc. Daca folosesti o singura bicicleta ai mai multe optiuni.
 10. pro-e

  Felicitari ! Numai in roata din fata, cea din spate trebuie demontata pt Neo. 😋 Si eu stiu oameni care au bicla de 2000€ dar isi cumpara pantaloni de 200€ 😉
 11. pro-e

  Corect, un trainer wheel on poate fi o optiune ok. Trebuie sa fii constient ca are unele limitari fata de de direct drive. Partea frumoasa e ca in ultimul timp au aparut variante direct drive la preturi decente, Tacx Flux se gaseste sub 600€. Nu cu mult timp in urma nu existau variante sub 1000€
 12. pro-e

  Nu este galagios in comparatie cu ? Trainer-ul wheel on estimeaza puterea cu o precizie de ca 5-10%, poti face interval training chiar si in conditiile astea, depinde ce asteptari ai de la trainer. La un sprint serios depinde ce cauciuc folosesti, ce putere aplici, cum creste puterea... e mai complicata discutia. Cel mai puternic argument pt wheel on e pretul.
 13. pro-e

  Pentru că: galagie nu poti face interval training la un sprint mai serios aluneca roata
 14. pro-e

  Am avut Tacx Vortex Smart, nu as mai lua un trainer fara direct drive nici daca ar fi gratuit. Chiar daca ai Campa poti folosi un trainer cu direct drive fara probleme.
 15. pro-e

  Wahoo Wind e compatibil si cu alte device-uri, Climb nu e. Si eu as alege Neo, Wahoo trebuie calibrat.