dan tm

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About dan tm

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dan tm

  Hm, ma gindesc cu ciuda la finalul calatoriei, impiicit a povestii si a pozelor.
 2. dan tm

  A deraiat si locomotiva lui 74 in Savirsin.
 3. dan tm

  LA noi initial a fost Statiunea de Masini si Tractooare dar mai tirziu a devenit SMA statiune pentru mecanizarea agriculturii..
 4. Azi nu vad pozele cu mozila dar le-am vazut cu crom. Pina acuma nu am avut probleme. Gugustiucii nu i-ai pozat?
 5. Martorii lui Iehova nu accepta transfuziile de singe. O aripa a adventistilor de ziua a saptea nu consuma carne dar nu stiu acuma care anume aripa. De asemenea separat de adventisti mai sint veganii indiferent din ce denominatiune fac parte.
 6. dan tm

  Eu stiam ca se trag clopotele in fiecare zi la ora 12. Acuma adevarul este la la mine in sat catolicii trag clopotele 3 ori pe zi. https://adevarul.ro/locale/alba-iulia/de-bat-clopotele-bisericilor-catolice-zi-ora-12-legatura-momentul-iancu-hunedoara-salvat-lumea-crestina-pericolul-otoman-1_565329207d919ed50e8031f9/index.html Belgradul a fost bombardat de NATO, depinde cum privim capitalele europene, ca si Zagrebul si Saraievo au fost in razboi.
 7. dan tm

  Ai trecut prin Sag, daca stiam iti dadeam si eu o bere. Ai scris ca ai mers pe A1 sau autostrada, pai acolo e permis cu bicicleta pe autostrada? Cit priveste cele 6 lire in plus, se compenseaza cu seara platita de turc la hotel, nu🙄?
 8. dan tm

  Am lipsit o vreme de pe internet. Conform unei postari pe forumul pasionatilor, Traxxul a revenit la Bucuresti. Sper sa il pot poza cind o sa ajung in Gara de Nord (a Timisoarei) http://trenuletz.forumz.ro/t2426p420-bombardier-traxx
 9. dan tm

  MAi multe detalii despre locomotivele cu abur aici. http://www.railwayfan.ro/aburi/html/150_000.html https://arhiva.construim-romania.ro/showthread.php?mode=linear&tid=630&pid=5820
 10. dan tm

  Ultimul aliniat de pe panoul indicator de la zimbrarie il gasesc destul de interesant. Acuma ca Romsilva nu participa la cresterea zimbrilor, cred ca e de discutat, nu stie portarul intordeauna toate mecanismele functionarii institutiei unde lucreaza. Romsilva fiind o entitate destul de mare care are si hergheliile statului in obiectul de activitate.
 11. dan tm

  aici este anuntul CFRCalatori https://www.docdroid.net/j08sm67/otrl2-1615-din-9112018-sistarea-serv-biciclete-de-la-alte-vag.pdf
 12. dan tm

  Exista pericolul pentru nasi de a fi controlati tocmai pe speta asta, a bicicletelor si atunci sa nu accepte. Pina se limpezesc apele.
 13. Nu vrei sa fi saua in cazul dat?
 14. dan tm

  pe forumul feroviarilor sint discutii raportate la ordinul directoarei CFR cCalatori de a interzice transportul bicicletelor cu trenul. poate biciclistii stiu mai bine cum sta treaba cu ANPC care cica a amendat CFR tocmai pe aceasta speta. Ultima postare din pagina si apoi urmatoarele. http://trenuletz.forumz.ro/t5103p285-revista-presei
 15. dan tm

  Interesant, nici nu zici ca esti in Bucuresti. E foarte ciudat cum odinioara se dadea alta importanta parculetelor sau scuarurilor si chiar unor statui. Mi se pare ca in ambele foste orinduiri se mai facea un rondou, mai se punea o statuie.