Tomm

Membru
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About Tomm

 • Rank
  Advanced Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucharest

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. Solutia e una simpla. Blana de oaie pe jos. Daca se murdareste, scoti oaia in ploaie. Sau schimbi rotile cu totul daca s-au murdarit de la blana. Chiar dupa fiecare mulsoare. Ah, scuze, dupa fiecare tura.
 2. Ahh, am inteles... intocmai ca branza pe raft!!
 3. Asa, 2 degete sus si plangi repede la dna educatoare, vai, Costel te-a facut gras...
 4. Asa. Inchizitia sa il arda pe rug pe pvn10 si pe oricare mai indrazneste sa aiba humor.
 5. Din pacate, sau din fericire dupa altii, realitatea e nemiloasa. ~90% din aerodinamica e corpul uman Restul abia ar fi bicicleta si roti. Nici o roata nu te va face mai rapid. Apesi mai mult si sustii puterea, mergi mai repede. Restul sunt 99% gogosi de marketing. Daca tot vrei sa dai cu bani in roti, mai pui ceva si iti iei un set de roti de carbon cu profil mare. Minim minimorum 50. 55 acceptabil sa zicem. Dupa mine, 60 fata si 70 spate e ideal. Nu te va da vantul jos, sunt doar povesti. Ai sa mergi mai repede cu ele? Cel mai probabil la inceput nu. Dar bicicleta ta va arata fabulos si peofesional, va fi cu totul alta, vei fi fericit, vei baga tot mai mult si in final vei merge mai repede. Ce vei simti insa din prima fata de o roata de aluminiu, va fi confortul.
 6. Sigur ca functioneaza. Pentru cine o vinde.
 7. Nu stii tu, suportul ala Specialized da 5 watti frumosi. Sau 6.
 8. Am inteles. E fancy. Din punctul de vedere al unuia care nu ar cobori sub 52 la plat exista si o parte buna in toata treaba asta, schimbarea e oricand si rapid reversibila
 9. Nu cred ca va scadea intensitatea zgomotului. Macar te-ai distrat Bicicleta de toate zilele inseamna de naveta sau de alergat?
 10. Cu un dispozitiv cu sunete, acum nu stiu daca sunt tocmai ultra:
 11. Foarte solide bryton, nu ai probleme. De pe la versiunea 12:30 pina acum (v12:50) nici garminul 520 nu a mai facut vreo problema.
 12. George, foaia aia de 39 e pentro pro, si nici ei nu o folosesc mereu. Cel mai economic, si daca esti un pic ambitios, ar fi sa o inlocuiesti cu una de 36, aia de 52 o lasi acolo, si caseta 11 sau 12-28. Daca tot ies ochii din cap, schimbi cu un angrenaj 50-34.
 13. Foarte tare. Daca mai ai, mai baga de astea clasice de pe forumuri de loganisti
 14. Nu te poti opune drumului, asta-i clar.
 15. Linii drepte si desene curbe. Ma confuzeaza.