Tomm

Membru
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Excellent

About Tomm

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucharest

Recent Profile Visitors

527 profile views
 1. La de astea hard core la ficat am zis ca nu mai raspund. Dar iti zic on topic, by request. Rotile alea sunt o teapa, roti de aluminiu, la pret aproape de roti full carbon. Au doar o ceata asa de carbon ieftin si inutil, in rest sunt roti pentru oameni care nu inteleg ce si cum dar cauta sa cumpere ceva mai ieftin si sa para scump. Asta o spun ca poate mai vor si altii, si sa nu zica apoi ca nu le-a zis nimeni.
 2. Mac, Admiratia e reciproca. Scuze pentru limbaj colorat, sterilitatea ideilor ma duce acolo. Dar ok, mi-am spus parerea, ma opresc. Fiecare sa faca ce crede ca e coooorect
 3. Credeam ca forumul asta se cheama ciclism.ro nu labari.ro. Ciclism, da? Operatia aia de a invarti pedalele.
 4. N-am magicule ce face cu room-ul in cazul de fata. Sunt satul de fake-ul asta. Autoadulatia asta prosteasca imi repugna. Omul e prost si nici nu poate realiza. mediul virtual permite insa sa se aciuieze tot felul de epave bolnave al caror loc e in mod implicit la azil. Daca nu ii spune nimeni, am ales sa ii spun eu. bai sibiu, esti un masturbant cu vise auto felationiste.
 5. Bicicleta e ceva cu care se merge mai pussy daca nu asteptai luna iulie sa iesi sa te plimbi in parc nu ziceam ceva. n-am nici o frustrare, fii pe pace.
 6. Bafta la pozuci, unii au deja 2-3 mii de km pe 2018 si altitudine, fara grija.
 7. Asta e din categoria curca pe sa. Dar corect, la kilometrajul asta si eu cred ca poate esti cel mai pasionat si cel mai special la nivel de ciclist de parc. Sau de gravida