Unjustified

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Unjustified

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Campulung muscel
 • Biciclete
  DHS Terrana 2725/2015 495mm
 1. Da, am inceput recent ( de 10 zile ) sa si merg la sala si sa tin un regim asemanator cu cel descris si deja am slabit 4 kg. Si in general nu ajung sa gafai, ma opresc pentru ca nu mai suport saua. Stiam ca si greutatea e o problema, dar nu stiam daca e asta toata problema. Da, si eu voi cauta pantaloni cu bazon si daca tot nu-mi e bine o sa ma interesez de anatomia mea pentru alta sa. Va multumesc foarte mult pentru sfaturi.
 2. Am inteles acum ca saua trebuia defapt sa fie mai sus decat ghidonul si piciorul meu mai intins. Asta nu stiam, aveam saua prea jos aparent ca sa ma pot pune usor pe ea, nestind chestia asta, In rest bicla cred ca este destul de mare pentru mine. Nu stiam de pantaloni de ciclism, o sa ma interesez si o sa cumpar, suna a investitie foarte buna. Va multumesc foarte multpentru sfaturi.
 3. Ok, sunt incepator la mers pe bicicleta si mi-am luat un DHS terrana 2725/2015. Imi place mult sa merg pe ea dar am o problema, nu pot nici 10km sa merg ca ma dor doua oase in fund de mor ( un os pe fiecare fesa, nu stiu cum se numesc, le simt ca un varf care ma doare ). Sunt obez ( am 124 kg ) si am inceput si sa fac sala ca sa slabesc, si bicicleta. Ce as putea sa fac? Incerc o sa noua ? Daca da ce recomandati ? ( mentionez ca locuiesc intr-un oras mic deci este imposibil sa testez o sa, nu am magazine de genul in oras, pot doar sa iau prin curier ). De asemenea as vrea ceva sa nu treaca de 200 ron, daca e sa cumpar o sa noua.