Zeb

Membru
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zeb

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Centurion Cyclocross 2000
 • Localitate
  Cluj-Napoca
 • Ocupaţie
  Director Operatiuni Tranzactii
 1. Mulțumesc tuturor pentru disponibilitate și sugestii! M-ați ajutat mult
 2. Da, știu. Ăsta-i artificiul la care am apelat înainte și despre care am scris mai devreme. Sunt începător la chestile astea. Am pus eu sus schimbătorul de 9V împreună cu alte chestii că trebuie să învăț să pun mâna dacă vreau să plec la drumuri lungi. Am fost puțin copleșit de toată provocarea asta așa că am ales să nu-mi mai bat eu capul să reglez deraiorul de 9V, mai bine-l duc la specialiști. "Nu se poate", mi-au spus. Am crezut că-s eu prost așa că am făcut deraiorul cadou și am trecut la soluția asta (da, am cumpărat deja și deraiorul, și ShiftMate-ul). Acum îmi stă bicicleta la specialiști de o săptămână și n-au făcut încă nimic la ea. Așa a ajuns prostu' de mine, în sfârșit, la bănuieli. Nu-mi pare rău că l-am făcut cadou că l-am dat bine. De toată faza îmi pare rău chiar dacă încerc să mă obișnuiesc cu ideea și să-mi învăț lecția. Cel mai important pentru mine acum e să-mi găsesc un mecanic de încredere pentru faze de genul. Până la urmă tot prost sunt dar mai altfel
 3. SRAM PG 1050/Tiagra 4600 shifters/SHIMANO Deore XT RD-T8000-SGS/Shiftmate 6. 10 viteze. Asta-i combinația.
 4. Da, în situația asta sunt. N-ar trebui să fie foarte greu de montat chestia aia. Am încercat alt artificiu înainte și încep să cred că nu mi-a ieșit din cauză că mecanicii la care am apelat au fost depășiți. Ăsta-i contextul întrebării mele, de fapt. Asta-i experiența mea. Și mi-ar fi de ajutor să știu care-i experiența voastră cu "magazinele cunoscute" și nu numai dacă e cazul. Mulțumesc pentru răspuns!
 5. Salut, Sunt în Cluj. Îmi pregătesc bicicleta pentru touring și am nevoie de o schimbare mai neconvențională la ea (să fac să meargă o casetă de pinioane de MTB pe o bicicletă echipată pentru șosea: schimbător spate de MTB cu un adaptor Jtek Shiftmate 6). Îmi puteți recomanda un mecanic bun chiar și atunci când iese din zona lui de confort și face artificii de genul? Mulțumesc frumos!