Stef M

Membru
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stef M

 • Rank
  Member
 1. Am achzitionat un treking acum trei luni si au inceput sa scartaie franele hidraulice pe disc Tektro HDC Hydraulic Disc 160 mm desi am fost acum trei saptaani la revizie cu bcileta. Puteti sa imi dati un sfat? cum pot face sa nu mai scartaie?
 2. Imi puteti recomanda o vopsea fosforescenta buna pentru spitele de bicileta? Unde se comercializeaza?
 3. Waw!!! Nu am inteles nimic!!!
 4. Revin cu precizarea ca frana este mecanica pe disc
 5. As dori cateva pareri despre avantajele si dezavantajele umui astfel de sistem de franare. Bicicleta este una hibrid mai mult trekking si va fi folosita in oras.
 6. Ieri am stat in sa doua ore.....nu simt nicio durere in zona picioarelor!!! Anul trecut am terminat un semimaraton cu un timp decent - alergare e adevarat!
 7. Multumesc! imi surade dieta cu bere mici si mustar!!! Revenind...este vorba de o cursa organizata 90 de km pe sosea intr-un teren valonat! Nu este o cursa contracronometru dar banuiesc ca se va merge in ritm alert. Ca sa intelegeti...nu se dau premii la final si nu conteaza timpi obtinuti! Frank Schleck? Asteptam reteta celor de la Sky!!! Sunt obisnuit cu bicicleta desi o am de 10 zile....am facut mici ture de o ora pana acum! nu stiu cati kilometri.....am un trekking!
 8. Buna seara, As dori sa imi spuneti ce suplimente, geluri ati recomanda sa consum in timpul unei curse de 90 km, avand in vedere ca niciodata nu am folosit astfel de ajutatori! Multumesc!
 9. Ce aplicatie recomandati pentru calcul viteza si distanta?
 10. Multumesc!
 11. trebuie sa ma hotarasc intre acest edoua biciclete: http://www.magazinuldebiciclete.ro/biciclete/bicicleta-giant-roam-3-disc-2017-m si http://www.veloteca.ro/bicicleta-de-cross-merida-crossway-100-2016 Va voi anunta....ce am decis...pana atunci astept pareri comparatii....Multumesc.
 12. Gata am gasit: https://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=36157 vreau pareri!
 13. Nu am incredere in cross......nu vreau portbagaj.....acareturi.... http://www.mosionroata.ro/bicicleta-trekking-felt-qx70m-argintiu-albastru.html#size=55cm http://www.labiclaloca.ro/biciclete-online-biciclete-trekking-felt-qx-s75-mens_16_160.html