AlexCbn

Membru
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AlexCbn

 • Rank
  Newbie
 1. la asta ma uitam si eu, dar e peste buget...Imi cam place ce-i drept Centurion si cum arata si cum merge. Sunt sanse sa ma pacalesc cu ceva?
 2. Am auzit numai pareri proaste despre DHS, dar repet, nu am cunostinte ample in domeniu. Ma gandeam ca daca iau una second dar o marca cunoscuta am sanse sa ma tina mai mult. Voi face cam 50km zilnic (30km pe DN1)
 3. Salutare colegi, vreau sa imi achizitionez si eu o bicicleta pe care o voi folosi in oras sau la drumuri mai lungi, dar nu offroad bugetul este undeva pana in 800-1000 lei. Am cateva optiuni pana acum, si facand o alegere gresita la prima bicicleta(mtb si cadru prea mic), nu vreau sa ma grabesc si sper ca voi lua decizia corecta Prima ar fi un Centurion https://www.निषिद्ध/oferta/bicicleta-centurion-ID8mQM3.html#acd1785356 . Am fost sa o vad, merge bine, nu are joc nicaieri, dar pare muncita bine si tot ce este din fier e prins mai mult sau mai putin de rugina Cea de-a doua, o Viva destul de interesanta https://www.निषिद्ध/oferta/bicicleta-viva-8-viteze-in-butuc-ID8hN6R.html#d4f5e228cc dar de care nu stiu prea multe Si ultima, un Corratec https://www.निषिद्ध/oferta/corratec-x-vert-base-ID893Qz.html#320d306515 Care dintre ele le-ati recomanda sau, de ce nu, astept si alte propuneri. Multumesc