Invitat special

Membru
 • Content count

  538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Invitat special

  Eu am treaba, eu lucrez, nu am timp sa te duc la gradinita. Astea fiind zise, ai o parere, ti-ai exprimat-o (in 100 de fraze, aproape un sfert de roman), nu esti binevenit pe acest topic cu promovarea idei de scuipati si huiduieli asupra ciclistilor. Poti promova bataia pe topicurile tale.
 2. Invitat special

  Sagan s-a despartit de nevasta ieri. Nu se precizeaza divort, doar separare. https://road.cc/content/news/245386-peter-sagan-and-his-wife-are-separating
 3. Invitat special

  Stiu ca esti baiat valabil asa ca nu o sa ma leg de un typo :) @MihaiCosmin Sunt variante de sa cu gel dar totusi eu cred ca "deranjul" fizic e doar din cauza ca e o pozitie noua pentru posterior. Ca upgrade recomand: casca, pompa, kit de pana, sonerie, ulei de lant.
 4. Invitat special

  Cati ani intentionezi sa folosesti bicicleta?
 5. Invitat special

  Sagan se pozitioneaza extrem de bine, cred ca aici e secretul lui. In alta ordine de idei, a mai remarcat cineva bijuteria aia minimalista de la BMC? Nu am gasit-o pe site-ul lor. Model 2019 sau custom made? @Mookyama hai sa lo lasam pentru cine are abilitatea de a intelege, cine nu, o sa isi pregateasca flegmele pentru urmatoarea competitie sportiva. @Traveller esti un om corect a carui parere o respect. Astea fiind zise, esti constient ca cine e scuipat si huiduit va primi si agresiuni verbale. @crk Aici nu suntem la cenaclul PSD unde toti dau dreptate unuia si aceluiasi. Ne mai contram si noi. Acum sa nu fie cu suparare.
 6. Invitat special

  Tu nici nu prea intelegi care e fondul problemei dar aici nu e vina mea. Din nou paragrafe si romani si francezi si experti contabili.
 7. Invitat special

  Etapa 13 crk, Invitat special: Sagan/Thomas Merg pe varianta safe, boring dar safe.
 8. Invitat special

  De unde constatarea asta? Ai vorbit tu cu ei? In fine te intinzi pe paragrafe intregi cu explicatii dar ideea de la care a plecat discutia este simpla: in acest sport nu e acceptabil sa huidui, sa scuipi si sa arunci cu bere/suc pe sportivi. Pentru aceste comportamente sunt variante pe alte arene. Daca tie nu ti se pare nimic in neregula cu asta, ok, ti-ai spus punctul de vedere.
 9. Invitat special

  @Mookyama hai lasa vorba si baga pronosticul ca vreau sa vad ce zici inainte sa ma decid ca imi cam amentinti locul de lider
 10. Invitat special

  Da, iti zic eu ce iti scapa, KTM este cunoscut ca un brand ce mega evalueaza pretul produselor sale. Cube sunt fabricate in Germania, KTM in India, ma refere la cadre strict.
 11. Invitat special

  Se face in fotbal bro, ca acolo publicul majoritar are 4 clase si BMW fara becuri de semnalizare si e acceptabil sa scuipi si sa injuri un sportiv. In ciclism e ceva nou pentru mine, scarboasa atmosfera.
 12. Cam de cacat cu huiduielile alea, mi-am amintit de ce nu ma mai uit la fotbal.
 13. Invitat special

  crk, Zamolxe13, ShutUpLegs, Invitat special: Froome/Thomas
 14. Invitat special

  De ce nu se inchide poluarea asta?!
 15. Invitat special

  Mda, e mai simplu daca cel pe posteaza copiaza pronosticurile anterioare.