Invitat special

Membru
 • Content Count

  946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Invitat special last won the day on April 18

Invitat special had the most liked content!

Community Reputation

242 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Invitat special

  Acum ca ma gandesc mai bine asa se explica sudurile alea ingrozitoare si suspensia spate pe arc.
 2. Invitat special

  Care mai doreste, care mai pofteste. ionutA, ayevea si gabriel3l va adaug in chat privat si vedem ce si cum.
 3. Invitat special

  "Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!" - Gheorghe Hagi/"Ai, n-ai mingea, dai la poarta" - Gheorghe Hagi "Nu pot sa spun ca am plans, dar mi-au dat lacrimile" - Cosmin Moti
 4. Invitat special

  Pentru ceva cu care sa te invarti in parc, o sa te descurci. Si ceva poteci de padure gen Baneasa, Cernica. Lasa la o parte reviewurile si da-i viteza. Sa iti iei si tu accesoriile minim necesare printre care un antifurt bun (minim 100 lei). Cu afirmatia asta eu nu sunt deloc de acord dar nu cred ca are rost sa pornim o polemica pe subiectul asta.
 5. Invitat special

  Fratilor, ati gresit topicul.
 6. Invitat special

  Mama ce antichitate, estimativ e de dinainte de 2000, nu e de mirare ca nu o gasesti. Suspensie spate cu arc, n-am vazut in viata mea asa ceva pe o bicicleta de brand. Si suduri facute cu picioarele, nu ma asteptam de la Specialized. Daca vrei neaprat sa o gasesti, ia la rand toti anii de la 2000 in jos dar ma indoiesc ca a stat cineva sa faca review la asa ceva, pe vremea aia nu erau la moda reviewurile. Da' cum adica urmeaza sa o primesti?! E cadou, ai cumparat-o?
 7. Invitat special

  Comanda aceea s-a dat de mult, as da eu una in curand Dau comanda cand suntem minim 3. De avut in vedere ca produsul meu e livrabil in 3-5 zile deci va fi o intarziere.
 8. Invitat special

  Eu cand am implinit 12 ani m-au dus ai mei la Herculane.
 9. Invitat special

  Nu, pentru ca datele de identificare fiscala difera foarte mult de la tara la tara si nu stie nimeni ce inseamna CUI in afara Romaniei. Pentru a inregistra in contabilitate o factura externa (UE sau nu) e nevoie ca pe ea sa fie: numele firmei si adresa sediului social sau a unui punct de lucru autorizat, produsele si pretul lor si costul transportului. Atasat facturii va fi OP-ul din extrasul de cont ce confirma suma platita atunci cand lasi factura la contabil, respectiv NIR daca intentionezi sa comercializezi mai departe produsele.
 10. Invitat special

  Da, billing address si delivery address vor trebui sa fie cea a sediului social sau a punctului de lucru autorizat, evident numele destinatarului va fi numele firmei. Va trebui ca plata sa fie facuta cu cardul firmei.
 11. Invitat special

  In Bucuresti DHL subcontracteaza catre Fan courier. --- Pornesc o noua comanda, o dau cand ne strangem minim 3, maxim 5. Important de precizat ca produsul meu nu este in stoc ci livrabil in 3-5 zile, deci va fi o mica intarziere in livrare.
 12. Invitat special

  Era interesant daca porneai un thread cu tura anterioara cu poze, experiente, bune si rele. Intentionezi sa mergi 9 zile doar cu o gentuta cu articolele mentionate?! 180km pe zi cu diferenta de nivel semnificabila nu e pentru oricine. Sa pedalezi 8-9-10 ore pe zi 3 zile la rand e treaba serioasa.
 13. Invitat special

  Asta nu ar trebuis a fie un criteriu de departajare. Avem aici pe forum un thread cu comenzi de pe bike24.com, unde nu numai ca gasesti mai tot ce ai nevoie dar si la pret mai mic decat in Ro in majoritatea cazurilor. Livrare 3-4 zile. Vizavi de dilema ta initiala, si eu m avut-o cu prima cursiera. Cadrul era ce trebuie dar rapid au inceput sa creasca pretentiile, ture mai lungi, catarari mai dificile. Tansmisia Claris 2x8 era o gluma. Am facut un calcul sa upgradez groupsetul la 105 2x10, eram pe undeva pe la 2000 lei parca. Dupa ceva documentare insa, am decis sa o vand cu totul, din fericire am rerusit sa o vand chiar in profit. Am mai pus 1000 lei si la ceva timp am luat, second hand la fel ca prima dar carbon, cadru model 2017 fata de 2012, 105, 2x10, roti mai bune. E adevarat, am mai investit din cauza uzurii anterioare, lantul, caseta si cauciucurile, 500 lei aproximativ (toate la Black Friday), dar chiar si asa, mie imi pare ca am ales solutia cea mai buna pentru mine.
 14. Invitat special

  "Nicicând în istoria ciclismului nu a existat vreun rutier care să fie atât de recognoscibil după frizura aparte" Daniel Oss nu e de acord Desigur cu realizari mai modeste dar totusi ciclist de mare tur.
 15. VASELÍNĂ s.f. Substanță lubrifiantă care se prepară prin distilarea petrolului. [< fr. vaseline]. >>> LUBRIFIÁNT ~ți m. Material vâscos sau praf care se introduce între suprafețele de contact a două piese, pentru a micșora frecarea între ele. Acum, e adevarat, eu nu am incercat personal, dar din perceptia generala a vaselinei este ca e utila in scaderea frecarii/prizei dintr 2 piese. Pasta de carbon, am folosit-o si a functionat desi daca spui ca tija e calarita serios si a inceput sa se duca culoarea de unde era prinsa eu as lua alta tija.