Invitat special

Members
 • Content count

  313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Membru Senior

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti
 1. Eu tot nu am inteles ideea de a adauga cuvatul "team" in fata numelui echipei. E fucking redundant. Adica sunt echipa ce reprezinta aceea echipa...
 2. Deci asa se urca scarile. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aW1B184_460sv.mp4
 3. Apropo de asta, am observat ca Cube nu e un brand prea apreciat printre colegii de forum dar am vazut multi rideri de la elite folosindu-l. Care e faza?
 4. Nu au spus, doar au votat. De fapt unul singur mi-a spus ca niciuna nu are transmisie buna si configuratia componentelor. Nu prea am inteles la ce s-a referit. O singura persona mi-a recomandat cube-ul dar el e fan, are si mtb si cursiera Cube. Dar nu a votat doar mi-a trimis mesaj privat
 5. Aici pe forum se pare ca da. Am facut poll-ul si pe un grup inchis pe FB de ciclisti unde din 15 persoane, 3 au votat epicul iar 3 au votat: Mai cauta @JDM tare, si eu am 1.90, tinem legatura si daca nu imi iau ceva pana se calmeaza vremea dam o tura prin vreun parc. Chiar sunt curios cum e un 19" cu top tube lung. In concluzie, e cam clar. Epicul. Singurul avantaj al Cube-ului este cadrul de carbon dar cam atat.
 6. N-are sanse de lider in vreun mare tur anul asta dar la anu... nu se stie.
 7. Am 1.90. Scottul actual are ST de 54cm (21") si TT de vreo 56cm si imi vine la fix dar ma streseaza greutatea lui, la 15kg pe catarari ma rupe.
 8. Cred ca fiecare are feelingul lui personal deci nu as recomanda nimanui sa ignore top tube-ul ci sa fie atent la mai multe dimensiuni, nu doar seat tube-ul care este unitatea de masura a unei biciclete la modul general. Am verificat la Scottul actual 21", reach-ul si stack-ul sunt cam la fel cu acest epic de 19". Cam ingrijorator este ca la 21" am tija seii ridicata foarte mult, deci la un 19" as ajunge aproape de limita tijei. Da este 2016, observasem initial. Vizavi de sursa biclei, incerc sa il descos pe baiat, o sa plusez si o sa ii cer si seria cadrului chiar in seara asta.
 9. @haarp Specialized-ul are top tube-ul mai lung decat Scottul pe care il am acum si care are cadru de 21" . Am tija seii cu care sa jonglez zic eu. Am inaltime 1.90. Acum am un Scott Aspect 910 de 21" care imi e ok dar e groaznic de greu, 15.5kg, 3x10. La concursuri ma rupe. @JDMSpecialized-ul are intr-adevar o geometrie mai agresiva avand un top tube foarte lung (62cm) pentru cei 19" de seat tube. Nu am inteles insa ce legatura are Epicul cu urcatul scarilor? Nu are acte dar zice ca ar fi de acord sa facem contract vanzare cumparare si sa imi dea copie de buletin. Nu e ideal dar na... @ShutUpLegs si @mookyama, am uitat sa precizez initial, am deja un Scott Aspect 910, care este peste aceea Merida as zice eu. Nu imi place Merida ca brand deloc, fiecare cu preferintele lui, sa nu fie cu suparare.
 10. Da, na... omu a si zis ca a inceput sa traga de el si sa il abuzeze. Eu cred ca in regim normal nu sunt probleme. O sa imi iau si eu, fix pe unul la fel am pus ochii. Cel pe care l-am luat pt MTB e mai gros, are mai multe layere. @Mookyama ma uit zilnic pe olx, dar ca sa se incadreze la inaltimea mea deja scadem pana pe la 20-30 anunturi, apoi intervine bugetul care e 3000 lei si mai raman 1-3 anunturi
 11. Ah, acum am vazut ca nu merg linkurile https://www.निषिद्ध/oferta/specialized-epic-2017-ID9zVaX.html https://www.निषिद्ध/oferta/bicicleta-mtb-cube-reaction-carbon-29-ID9ncqJ.html#45bebb5a53 Stau la bloc etaj 1. Acum am un Scott care are 15kg asta fiind si motivul pentru care vreau sa o schimb.
 12. Am ramas blocat la aceste 2 biciclete. Le-am negociat pana la 3500 lei. Daca puteti sa-mi evidentiati eventuale avantaje/dezavantaje de o parte sau alta mi-ar fi de ajutor. Scop: oras, off roar plat si munte, concursuri. Specialized: brandul meu preferat, 2 viteze. Cube: carbon.
 13. Da, am incurcat eu costurile, a fost 10$. Eu l-am luat asa de fitza mai mult nu neaparat pentru scaderea greutatii bicicletei, plus ca sunt nou hobbist in ciclism si testez si eu ce si cum pot in limitele bugetului. Intentionez sa imi iau niste roti aero de carbon tot china town dupa ce vand entry levelul actual si gasesc ceva mai intermediar (cursiera).
 14. @freetools ai un link la indemana cu clipul? Si eu intentionez sa iau ghidon de cursiera aero de carbon cu pipa integrata. Am deja la MTB, nu l-am testat insa cine stie ce. oricum la cursiera ghidonul nu e supus unor socuri intense. @Mookyama suportul de bidon are 24grame. @iulian_florea e montat deja dupa cum am precizat deci cam greu sa il pun pe coltul mesei Pot spune insa ca este mai flexibil decat unul de aluminiu.
 15. Da, na, eu cred ca totusi calitativ este ce trebuie, cacatul ala de oja ar trebui imbunatatit.