Invitat special

Membru
 • Content count

  452
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti
 1. In continuare sunt mega impresionat de Trotineta Turbo. Puls maxim 230!! What the fucking fuck: https://www.strava.com/activities/1517686698 Omul asta e extraterestru,nu se incadreaza nici pe departe in standardul 220-varsta=pulsul maxim. O fi o eroare a centurii/software-ului?!
 2. Asta e o afirmatie destul de grava si as sta departe de acuzatii infractionale fara probe in afara de "am auzit ca...". Referitor la subiect, daca as fi fost in situatia ta as fi sunat la 112 sa reclam ca o persoana ma ameninta si nu ma lasa sa ma plimb cu bicicleta prin padure in conditiile in care nu imbogatesc Uraniu in ghiozdan. O poza cu acel (numarul) 4x4 aveti?
 3. Am cont de Euro cu card atasat, schimb leii in Euro la casa de schimb, depun valuta la bancomat ING. Il folosesc atat pentru cumparaturi online cat si pentru cand merg in UE.
 4. Ma uitam la Seinfeld cand deodata:
 5. De ce exista acest topic?
 6. Culmea ciclismului: sa faci turul pantalonilor.
 7. Salariul mediu in Germania (unde pare a locui pro-e) 2200E, salariul mediu in Romania, 520E. Net (in mana). Deci 3500E in DE insemna 150% din salariu, aducand calculul in RO, 750E, adica in jur de 3500 lei, ceea ce nu suna chiar asa dramatic.
 8. Corect. Usor usor haterii isi duc vibe-ul negativ spre alte topicuri si se mai limpezeste apa aici. @pro-e spuneai ca ai mai construit si un MTB doua. Ai ceva poze cu el/ele, date tehnice?
 9. Minus Yamaha: mori de tanar.
 10. Sa citeasca si cei ce au exprimari gen "doar in Romania..." . Ontopic, daca nu era Froome ci un alt ciclist, suspendarea era data din prima saptamana.
 11. Eu l-am si montat. O sa il folosesc si pe post de umeras pana o sa am nevoie de el. @LucianLS se poate prinde de tija seii clema si se elimina problema.
 12. Reminder, au inceput zilele ciclismului la Lidl azi.
 13. Afirmatiile astea nu prea se pupa. Deci nu te pricepi dar vrei sa aiba anumite echipari. Ontopic: De ce te-ai indreptat spre roti de 26"?
 14. Raport calitate pret foarte bun. Ca si bicicleta noua cu acele dotari la acel pret nu cred ca se mai poate gasi altceva. Astea fiind zise, cadrul e made in China town, nu neaparat un lucru rau dar nici de scris pe tricou, nu se precizeaza greutatea in descriere deci estimez ca e greu spre foarte greu pentru categoria in care se bate. Meh.