Invitat special

Membru
 • Content Count

  1,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Invitat special last won the day on April 18

Invitat special had the most liked content!

Community Reputation

292 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Invitat special

  Una peste alta sa iti mai zic una invatata din scurta mea experienta: omul castiga cursele si urca muntii, nu bicicleta.
 2. Invitat special

  Stai sa o luam de la inceput. De unde obsesia pentru Dura ace?! Participi la competiii, iti numeri watt-ii, faci des ture de peste 100km? http://bitacolor.ro/cursuri-de-mecanica/
 3. Invitat special

  In masura in care ai inclinatii mecanice eu cred ca te poti descurca usor usor cu clipuri de pe youtube. Vizavi de compatibilitati si alte detalii fine, ai spus-o foarte bine, "cineva care sa stea" sa iti dea mura-n gura, completez eu mai acid. Citesti, pui in practica, repeat. Mai pui o intrebare pe forum cand te impiedici de ceva ca s-o gasi unul altul sa-ti raspunda. Te referi sa faci cadrul de la 0?! Sau sa o faci pe piese?
 4. Invitat special

  Eu nu ma pricep la mecanica dar pot sa iti spun ca mi s-a schimbat la service caseta 105 cu Ultegra, ambele de 10 viteze. Nu s-au schimbat nici lantul nici foile. Nu am inteles exact daca vrei sa faci tu operatiunea.
 5. Invitat special

  Mark Renshaw, sprinter de mare tur prin anii 2010-2014.
 6. Invitat special

  Ultima oara cand am dat comanda pe site-ul asta era 9E transportul.
 7. Invitat special

  Eu am avut nopti nedormite gandindu-ma daca asortez sosetele la costum sau la casca.
 8. Invitat special

  Stiu ca ai mai fost si anul trecut. Cat ai facut pana acolo? Vizavi de cazare e plin booking.com de pensiuni in Mamaia nord la preturi extra sezon (60-80 lei/noapte). Trec pe lista tura desi e si concursul Cheia MTB weekendul viitor. Vedem, vorbim.
 9. La anul sa il faca in parcarea de la Cora Pantelimon ca acolo e loc. Sau si mai bine sa nu se mai faca deloc sa nu mai aiba lumea de ce se plange.
 10. off topic putin dar ca sa mentinem subiectul, @IonutA cum a fost la sosea? @Alegz30 tura era greuta bine, 12km cu 1000m offroad chiar nu e la indemana oricui, probabil si asta a redus numarul participantilor.
 11. Invitat special

  5 minute mai tarziu:
 12. Invitat special

  Desigur e o confuzie. Nu avem niciun castigator de etapa de mare tur. Abia avem un singur participant, in 2015, Grosu. Vizavi de numarul de spectatori nu stam mai rau decat, printre altele, turul Omanului sau al Abu Dhabi, evenimente difuzate live in zeci de tari la care participa si echipe de World Tour si ocupanti de podium de mare tur. Pe un forum international chiar se vehicula ideea ca in turul Abu Dhabi, s-au platit persoane pentru a sta pe post de spectatori. Alexey Lutsenko (castigator al turului de 2 ori, campion mondial la U23, castigator de etapa in mare tur) intr-o etapa a turului Omanului. 2 fotografi si probabil cativa spectatori la finish.
 13. Invitat special

  Off topic; la minutul 6.10 prezentatorul merge pe o bicicleta fara ghidolina. E si asta o "chestie" sau o fi fost ceva conjuctural?
 14. Invitat special

  Vesti din viitor, se pare ca a mai avansat tendinta catre frane pe disc in 2019, fiind pe undeva pe la 30% la echipele de World tour conform Cyclingnews.com.
 15. Invitat special

  De ce nu faceti voi baieti cum se face de obicei, un grup de chat privat pentru comanda?!