Invitat special

Membru
 • Content Count

  1,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Invitat special last won the day on April 18 2019

Invitat special had the most liked content!

Community Reputation

318 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Advanced Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Invitat special

 2. Invitat special

  Un om echilibrat
 3. Invitat special

  Vineri dimineata, BF la Specialized UK . Anul trecut nu am am fost pe faza dar acum 2 ani au avut reduceri serioase, 50-60% chiar si la produse populare/masuri normale.
 4. Initial te-ai gandi ca doar persoanele in varsta ar gandi asa dar uite ca sunt si tineri care il apreciaza. Nici nu stii pe cine sa blamezi mai mult. Pe cei in varsta care au prins vremurile alea fara lumina, fara apa calda, cu ratie la carne, televizor cu program de 3-4 ore pe zi, nu se putea iesi din tara, evident nu aveai unde sa reclami nimic, sau pe cei tineri, care nu stiu ce inseamna acele lipsuri si limitari, dar il lauda in dreapta si in stanga. Acum cativa ani chiar am vazut un reportaj vizavi de existenta unui actual Partid Comunist din care jumatate din membri aveau sub 30 ani.
 5. Invitat special

  Reducerile astea sunt si in primavara la astfel de marimi... Si acesti Genius au o reducere de aproape 70% dar uite ce marimi, 50, WTF. Reducerile pe bune sunt alea unde masurile sunt si pentru marea majoritate a populatiei. Ontopic, Scott Spark World Cup redus cu 10.000 lei.
 6. Invitat special

  Poate va ajuta modelul asta,
 7. Invitat special

  In restul anului evident nu ai ce sa cauti dar de BF se pot gasi oferte bune. Mi-am luat asta la 250 lei in conditiile in care pe bike24, redus cu 30%, e 420 lei. @alexadi bun pontul pentru Fenix 5x la stonefeet.ro, nici nu stiam de site-ul asta. 1800 lei e un pret foarte bun.
 8. Invitat special

  S-a mai actualizat lista. Reduceri de 50% la multe produse Mavic pe magazinuldebiciclete.ro. Au si marimi de oameni normali disponibile la multe din ele. La Trisport se anunta reduceri serioase la Garmin. Acum 2 ani am luat de la ei Fenix 3 redus "pe bune" cu 30%. Si pe Bikexpert se anunta ceva pentru data de 15.
 9. Invitat special

  Meh, vesnica poveste. Nu m-am uitat pe toate dar la evancycles din vreo 15 produse care ma interesau, niciunul nu era disponibil intr-o masura "normala", doar S, rar M si 40/41/48 la incaltaminte.
 10. Invitat special

  Calmeaza-te si tu putin. Stirea abia a inceput azi si e precizat ca vor updata pagina atunci cand vor intra oferte noi. Pana pe 15 noiembrie mai e. Aici reducere onorabila la unul din produsele magazinului respectiv.
 11. Invitat special

  Magazinele incep sa-si prezinte ofertele de Black Friday. Freerider.ro va prezenta parte din ele aici pe parcurs ce le vor primi.
 12. Invitat special

 13. Invitat special

  Offtopic, baiatu' si-a pus roti de ultra performance Enve a, probabil, 1000E bucata si are cei mai ordinari si grei suporti de bidon si o gentuta odios de urata, pare si ieftina, pe top tube. Ideal, ghidolina ar trebui asortata la culoarea seii, a facut un exces de zel acolo sa asorteze ciorapi albi la camasa alba.
 14. Invitat special

  @robert89 vezi ca se organizeaza tura asta cam in aceeasi zona: https://www.facebook.com/events/530474751098115/ . Iar Onadventure organizeaza o tura la Urlati. Eu acolo merg sambata asta.