Invitat special

Membru
 • Content Count

  863
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Invitat special last won the day on December 7 2018

Invitat special had the most liked content!

Community Reputation

225 Excellent

About Invitat special

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Invitat special

  Ca varianta de bicicleta noua nu prea ai ce sa mai cauti, sunt doar 2 variante decathlon sau Devron. Atat. Varianta ta 3 nu e bicicleta, e o sina de tren cu roti si arcuri de pat pe post de suspensii. Varianta corecta a orasului tau este cu doi de i.
 2. Invitat special

  pai asta ii ziceam si eu lui pvn, e o greseala onesta, deal with it, nu era nevoie sa il scoata pe baiat la tabla.
 3. Invitat special

  Bnauiersc ca e vorba despre acesta: https://www.dirtbike.ro/bazar/vanzator:39459/pagina:1 Daca observi si pe dirtbike numele orasului e scris tot cu un singur i, ba mai mult, pe un site de stiri unde se presupune ca gramatica e la rang inalt e scris la fel: https://adevarul.ro/continut/stiri/rosiori-de-vede Deci baiatul a facut o greseala onesta
 4. Invitat special

  In bugetul tau e cea mai buna varianta. N-ai tu treaba cu sabotii, in primul rand sunt 10 lei setul si in al doilea rand nu o sa rupi tu muntii ca sa iti bati capul cu asta. N-ai nevoie de suspensie spate de asemenea. Nu stiu daca ai antifurt la bicicleta actuala dar ca idee in mare orice este sub 60-70 lei sunt la fel de sigure ca o ata de cusut. Chiar si la 60 lei esti abia la entry-levelul antifurturilor.
 5. Invitat special

  Un articol foarte util: https://www.freerider.ro/mag/ce-poti-face-daca-ti-a-fost-furata-bicicleta-si-vanduta-unei-alte-persoane-76866.html
 6. Invitat special

  Ce varsta ai, inaltime, greutate?
 7. Invitat special

  Saptamana ciclismului la Lidl: https://www.lidl.ro/ro/saptamana-actuala.htm?id=915&week=1
 8. La asa ceva ma gandeam si eu insa cei din link au depozit doar in Bucuresti. Baiatul cred ca se refera sa o lase undeva aproape de munte si sa o foloseasca in weekend. Nu @cozsmin? Asa in Bucuresti cred ca te descurci sa o ti in casa sau in cel mai rau caz la vreo ruda/prieten.
 9. Invitat special

  La acel buget cele mai bune variante sunt la Decathlon sau Devron. Ce ai listat tu acolo sunt niste cazane de supermarket. Ca si dimensiune, in teorie 19" (L) dar sunt mai multi factori implicati, ideal ar fi sa te urci pe ele. Sunt cateva clipuri pe youtube care te-ar mai ajuta. Sa i in vedere si un buget pentru accesorii, minim 200 lei mai spre 300. Unde intentionezi sa o folosesti?
 10. Invitat special

  Deci bugetul actual Sky reprezinta cam 1.5% din averea omului. Cand pui lucrurile in perspectiva te doare mintea cati bani au putut sa faca unii oameni.
 11. Invitat special

  until

  O idee laudabila dar foarte greu de pus in practica. In primul rand financiar tura bate spre 2000E in al doilea rand ca timp, extrem de putine persoane pot lipsi de la munca/afacerea proprie 30 de zile. Bafta si tine-ne la curent.
 12. Invitat special

  Nu e panica, m-am lipit cu Action si Mq1, asteptam livrarea. De obicei in cat timp iti ajung tie ca mi-au dat termen 6-10 zile toate produsele fiind in stoc. Parca tin minte ca ajungea totusi mai repede coletul.
 13. Invitat special

  Mai avem 1 loc, comanda se da marti 12.03 pe la ora 1.
 14. Invitat special

  Ce marime e? De unde ai luat-o si la ce pret?
 15. Invitat special

  Aia s-a dat de mult. Ma intereseaza pe mine ceva, daca mai gasim macar 1 om repede, ma ocup eu sa dau comanda.