Taurul

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Taurul

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Dorohoi
 • Biciclete
  Cursiera
 • Ocupaţie
  Student
 1. Ai zis bine tot ce ai zis,eu tin minte ca in momentul in care am facut primul accident eram plin de sange dar nu ma durea nimic,dupa cateva ore credeam ca sunt in iad la ce durere aveam.Aveti grija..nu e de joaca nici cu bicicleta..
 2. Taurul

  Am patit,am cumparat o cursiera acum 3 ani jumate la 300 LEI si inca o am in depozit,am luat-o in stare perfecta,fara nici o zgarietura,nici un defect,am si testat-o si fiind la mecanica clasa a 12-a nu am vazut sa fi avut vreun defect.Am profitat avand in vedere ca pentru biciclete nu sunt necesare actele,nu stiu daca a furat-o sau nu dar 300 LEI pentru o asemenea bicicleta..raman si eu la concluzia ca cel mai bine ar fi ca bicicletele sa aibe un numar de inmatriculare ca la vehicule sau cel putin asemanator.
 3. Modul de curatare a unei biciclete,cel putin asa fac eu,am o cursiera: Banuiesc ca o sa fie ori prafuita ori plina cu noroi,deci sa incepem cu ce este mai usor: Daca este prafuita : Luam o carpa uscata sau umeda (nu prea umeda) dupa care incepem sa stergem praful de pe bicicleta. Daca este murdara cu noroi: Luam o carpa uscata si o umezim bine de tot. Incepem sa frecam locurile unde este murdara. Evitam sa dam cu jetul de la furtun cu presiune. Jantele se sterg la fel,cu o carpa umeda. Daca vrei si ai posibilitatea de a-i face o curatare completa iti recomand (daca stai la casa) sa o desfaci toata si sa o speli bine de tot,piesa cu piesa dupa care odata la 2-3 luni o speli (interior,piesa cu piesa).Eu fac metoda de mai sus de fiecare data,imi ia 60 de minute si iese foarte curata,trebuie doar sa ai rabdare si sa vrei.
 4. Taurul

  Arata bine bicicleta insa arata ciudat..
 5. Bicicletele astea ssunt o comoara..sunt prea frumoase.