Marmo

Membru
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marmo

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Catalin_ Frigul il simt si la nivel de gambe, dar este accentuat in zona genunchilor. Probabil incalzitoarele pe care le am (ceva basic de la Merida, luate la oferta din Veloteca) nu sunt pentru sezonul rece, ci mai mult pentru situatiile de primavara/toamna cu ploaie. Daca o sa-mi fie ok cu biblongs si tot o sa-mi fie frig la genunchi, o sa ies cu genunchiere si rezolv problema zonal.
 2. @Catalin_ - Am drum in Decathlon in week-end ca vreau sa iau ceva bluza de corp, o sa arunc o privire. Am inteles ca bazoanele sunt ok si nu cred ca merita ceva prea scump pentru cateva ture de iarna adevarata cum e la noi. @Stuparul - As prefera sa renunt la incalzitoare, ma deranjeaza ca tot cad de pe pulpe, nu inteleg de ce ca teoretic marimea este cu una mai mica. Am incercat si ca prim strat si ca al ultim tot aluneca.
 3. Salutare, Acum ca in sfarsit a venit iarna si pe meleagurile noastre, am o mare problema cu frigul ca capitolul picioare (in special genunchi, unde am si o sensibilitate). In acest sens cer un sfat celor cu experienta si in sezonul rece. Pana in prezent am mers fara probleme cu bibshorts si incalzitoare, fiind vorba de 8-10 grade sau mai mult, dar acum dupa 15 minute deja ma dor genunchii. Astfel m-am gandit la 2 alternative: biblongs de iarna (care am vazut ca sunt la peste 100 de euro) sau pur si simplu ceva pantaloni de "drumetie" iarna peste bobshorts, voi ce parere aveti? Biblongs am gasit pe la noi doar ceva de la Northwave (600 RON) sau Castelli (650 RON), daca aveti si alte recomandari, parca as merge pe varianta aceasta.