Turistul

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Turistul

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Ploiesti
 • Ocupaţie
  Freelancer
 1. Turistul

  Janta este ok, dupa cate am vazut si eu. Scuze, eu sunt de vina pentru ca atunci cand am spus ca avea joc, m-am referit la faptul ca nu pare a fi dreapta, la cum se vede cauciucul ca ruleaza. Dupa cum ai spus, poate fi si de la cauciuc. Si cum cauciucurile sunt destul de tocite, se vede ca a fost mearsa aceasta bicicleta nu gluma, este probabil sa fie de la cauciucuri. Totul este ok. Baiatul este super ok unde ma duc la service si este super de treaba. Poate si eu fiind un tip mai perfectionist, sunt putin cam pretentios. Axul mi l-a si aratat: era ros. Si mi-a schimbat si bilele. Iar sunetul de clampanit nu mai este. Deci, problema rezolvata! Face treaba buna baiatul, sunt foarte multumit de el si daca mai am probleme tot la el ma voi duce. Am incredere! - si crede-ma nu mi se intampla sa spun lucrul acesta des... Multumesc mult de tot pentru informatii Cata_124! Sper sa-ti pot fi si eu de ajutor pe viitor! Dar pana atunci - multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru faptul ca ai impartasit si cu mine aceste informatii, foarte utile si foarte bune de cunoscut pentru cei care detin biciclete, in cazul acesta, eu. Acum stii cum e vorba aceea: buna ziua ti-ai dat, belea ai capatat. Lol Butucul este acea chestiune de care sunt prinse spitele, nu? Prin butuc vine axul cu bilutele aferente, nu? La ce te referi cand spui ca trebuie verificat interiorul butucului? (Daca prin butuc inseamna bucata aceea, goala pe dinauntru de care sunt prinse spitele) Ce este de verificat acolo in interior?
 2. Turistul

  Salut Cata_124! Am dat pe bicicleta 700 RON. O bicicleta la mana a doua, Bulls este firma. Nu stiu sa-ti spun daca este pe caseta sau filet, nu ma prea pricep. Cand eram mic imi reparam pegasul singur, dar singura amintire placuta din copilarie este aceea de a nu plati facturi. Deci, am fost astazi cu ea si am schimbat acel ax care vine introdus prin butuc, de asemenea mi-a pus baiatul si alte bile. Dar, cand am plecat de acolo si pe drum pana acasa, am constatat ca bicicleta are joc. Cauciucurile sunt destul de uzate, iar cand am dat de ele in gol, tinand bicicleta suspendata, nu prea bat drept. Daca treaba este sa-mi cumpar roti noi o voi face, dupa cum ai spus: la ce bun sa cumpar componente plus manopera ma duce tot cam acolo. Baiatul mi-a dat jos toata roata de pe spate, a scos cauciucul si camera, si am vazut ca mi-a si umblat la spite, banuiesc ca a centrat-o. L-am sunat si mi-a spus ca s-ar putea sa fie de le cauciuc. Dupa cum am spus, nu ma prea pricep, dar chestiunile logice raman cam logice. Roata nu bate drept, asta e clar. La fel si cea din fata. Nu prea vad ce are cauciucul de-a face cu faptul ca roata nu bate drept. La cea din fata nu a umblat, ca inca nu am avut treaba sa umblu si acolo. Problema pare sa fie rezolvata. Nu mai face acel clampanit. Dar, ii gasesc eu altele, nici o problema. Vreau sa fiu sigur pe bicicleta mea, nu sa ma trezesc ca as cobori o panta si sa am vreo surpriza. Ai grija de bicicleta ta, iar ea va avea grija de tine. (Cred ca Jason Statham a spus chestia aceasta, intr-un film, dar referitor la masina. In fine, cam acelasi lucru) As avea o intrebare: Cand mi-a pus roata la loc pe bicicleta, dupa centrare, schimbat acel ax plus bile, pus cauciucul si camera la loc, nu a invartit si el de roata sa vada daca bate drept. E ok? Pentru ca mie nu mi se pare ok... Cam asta este problema in ziua de azi... Nici cand platesti, nu ai siguranta unui serviciu de calitate... Nu-ti mai spun ca sunt un finut, si mereu dau mai mult decat mi se spune, pentru ca vreau sa-mi las loc de buna ziua si vreau sa fie si omul multumit, este munca lui. Multumesc frumos Cata_124!
 3. Turistul

  Salutare! Sunt nou si nu ma prea pricep la a posta un articol nou, etc. Si eu am o problema asemanatoare celei expuse mai sus. Este o bicicleta cumparata la mana a doua, dar sunt foarte multumit de ea. Se aude un usor clampanit la butucul de pe spate, chiar si cand invart de roata pe loc. Oare ce sa fie? Rulmentii?. Cineva (dar nici el nu se prea pricepe), mi-a sugerat ca ar fi bine sa schimb butucul de pe spate... Risc, daca nu verific chestia asta, sa ma trezesc in viteza ca zbor de pe bicicleta? Ce pareri aveti? Ce ma sfatuiti? Mersi!
 4. Turistul

  Salutare! Sunt nou si nu ma prea pricep la a posta un articol nou, etc. Si eu am o problema asemanatoare celei expuse mai sus. Este o bicicleta cumparata la mana a doua, dar sunt foarte multumit de ea, de cum ruleaza si cat de usor manevrabila este. Cadru din aluminiu. Se aude un usor clampanit la butucul de pe spate, chiar si cand invart de roata pe loc. Oare ce sa fie? Rulmentii?. Cineva (dar nici el nu se prea pricepe), mi-a sugerat ca ar fi bine sa schimb butucul de pe spate... Risc, daca nu verific chestia asta, sa ma trezesc in viteza ca zbor de pe bicicleta? Ce pareri aveti? Ce ma sfatuiti? Mersi!