Zamolxe13

Membru
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Zamolxe13

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/21/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Devron Zerga D5.7
 • Ocupaţie
  Mascarici

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zamolxe13

  Nu am zis ca nu ar fi recomandat. Doar ca este in Buzau si in cazul in care ai nevoie de garantie, va trebui sa mergi pana acolo.
 2. Zamolxe13

  Merci frumos. Nu am fost atent cand m-am uitat pe site. Acum am vazut ca de la Brasov la Sibiu ultimul vagon este vagon de clasa 1 Asa ca o sa ma duc cu bicla la primul vagon, urcarea dinspre locomotiva, unde cred ca pot incurca cel mai putin.
 3. Zamolxe13

  Am eu acel cort de la decathlon. Il folosesc in fiecare vara cand merg la mare si campez intr-un camping din 2 mai. Sunt foarte multumit de el pana acum. Spatiul interior din living este foarte generos atat pe inaltime, cat si ca suprafata. In dormitor dormim doar 2 persoane pentru ca prefeream sa umflam o saltea gonflabila si sa folosim asternuturi ca acasa. Nu pot sa iti spun cum se comporta la temperaturi scazute sau vant foarte puternic. In schimb la ploi serioase se prezinta mai mult decat ok. Daca ai intrebari, iti raspund cu cea mai mare placere.
 4. Zamolxe13

  Are dreptate @Danyutz pana la un anumit punct. Indiferent de unde iei Devron-ul, garantia iti este oferita de catre magazinul respectiv. Daca iei de la DHS, ai garantie de la DHS, daca iei de la Afi, ai garantie de la Afi.
 5. Zamolxe13

  Multumesc frumos. Scopul principal al drumului nu sunt turele cu bicla, dar am zis sa iau si bicla daca tot ajung intr-o zona faina si am cateva posibilitati de evadare
 6. Zamolxe13

  Exact asta intentionez sa fac. Cumpar bilet pentru mine si bicicleta pe ruta Bucures-Brasov. Si ulterior mai cumpar un bilet doar pentru mine, la acelasi tren, pe ruta Brasov-Sibiu.
 7. Zamolxe13

  Daca imi iau bilet pana la Brasov pentru bicla, nu mai e nevoie sa vb cu nasul de la Bucuresti nimic. In schimb in discutia cu nasul de la Brasov as avea un argument in plus sa ma inteleaga (pe langa prietenul Grigorescu). Ii voi arata biletul pentru bicicleta achizionat pana la Brasov si poate va fi mai intelegator.
 8. Zamolxe13

  Merci frumos. Voi aplica "vorba dulce, mult aduce"
 9. Zamolxe13

  Tocmai ca eu cu 1623-ul vreau sa plec si nu are vagon de biciclete. Iar ochelari de cal ma refeream la faptul ca refuza sa vada o neghiobie a cfr-ului legat de putinele vagoane de biciclete. Macar nasul sa inteleaga ca as vrea sa cumpar bilet pentru bicla daca s-ar putea. Chiar si de la el. Nu incerc sa merg pe blat, adica sa refuz sa platesc oficial un serviciu. P.S. Acum am verificat din nou si am ramas blocat. IR 1623 pe ruta Bucuresti Nord - Brasov are simbolul cu bicicleta. Acelasi tren IR 1623 pe ruta Bucuresti - Sibiu nu are simbolul bicicletei. Oare sa scoata vagonul cu biciclete la Brasov? Oare as putea sa cumpar bilet pentru mine si bicla pe ruta Bucuresti-Brasov si un alt bilet pentru mine pe ruta Brasov - Sibiu la acelasi tren si sa ii mai dau si nasului ceva?
 10. Zamolxe13

  Planuiesc sa ma intorc fix vineri, 14.09.2018, intrucat pe 15.09.2018 incep scoala....aaa...sunt de serviciu P.S. In caz ca dau peste vreun nas cu ochelari de cal, daca scot roata fata, se mai considera bicicleta? Sau este bagaj de mana?
 11. Zamolxe13

  Multumesc frumos tuturor pentru sfaturi O sa procedez cum m-a sfatuit @gibonu : cumparat bilete online dus-intors (reducere), mers la coada trenului + ghidon paralel cu cadrul si omenit nasul @Traveller Decat sa stau sa schimb in Brasov, as putea plecat de vineri seara (plecare la ora 23:04) cu trenul care are suporti de bicle si fac la fel ca timp. @puterfixer Tocmai am verificat acum intarzierea trenului de la ora 10 (cel cu care as vrea sa plec si eu) si cel putin pana la Talmaciu (ultima oprire inainte de Sibiu) nu avea nici macar 1 minut intarziere (a avut la un moment dat pe traseu 3 minute intarzirere, dar le-a recuperat) @MaC® O sa ii am in portofel pe prietenii Enescu si Grigorescu si in caz de ceva sunt sigur ca nu ma vor lasa la greu
 12. Zamolxe13

  Planuiesc ca pe 08.09 sa plec pana la Sibiu si mi-as dori sa iau si bicicleta cu mine. Problema este ca din cele 4 trenuri directe doar unul singur are vagon pentru biciclete http://mersultrenurilor.infofer.ro/ro-RO/Itineraries. Nu mi-as dori sa plec cu acest tren pentru ca merge noaptea si o ia prin Craiova (face in jur de 8 ore in comparatie cu cele care o iau prin Brasov si fac intre 5 si 6 ore). Ma gandeam sa ma duc luni sau marti dimineata sa imi iau bilet si sa cer si o parere la "nas" la acelasi tren cu care as vrea sa plec; cel de la ora 10:00. Nu as vrea sa ma prezint la imbarcare cu biletul de calatorie si bicicleta, iar nasul sa imi spuna ca pot urca doar fara bicicleta. Din experienta voastra, cum credeti ca ar fi mai bine sa procedez?
 13. Scuze de off topic. Imi puteti spune ce unsoare folositi la rotitele schimbatorului de pinione?
 14. Presupun ca prin coaja de ceapa se refera la o geaca foarte subtire (foita) windstopper si waterproof.