Zamolxe13

Membru
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Zamolxe13

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Devron Zerga D5.7
 • Ocupaţie
  Mascarici

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zamolxe13

  etapa 12: crk, Zamolxe13: Froome/Thomas
 2. Zamolxe13

  Cumpara frate velors-ul daca "profesionistul" de pe youtube te-a convins si nu ne mai polua aiurea pe aici. Si ti-as sugera prieteneste sa lasi obraznicia deoparte ca nu face casa buna cu respectul. Pana la urma userii inregistrati pe celalalt forum, ca si cei inregistrati aici, nu au nici o obligatie fata de nici un alt user. Si totusi ti-au raspuns si explicat pe intelesul tuturor ce si cum sta treaba. Am inteles ca nu vrei sa iei o bicicleta care sa nu se strice imediat, dar poti lua o bicicleta ok, sa cazi cu ea si sa strici deraiorul spate. Riscuri sunt oricum. Si ca un rezumat: o bicicleta cu cat este mai simpla, cu atat sansele sa se strice ceva sunt mai mici.
 3. Zamolxe13

  Zamolxe13: Froome/Thomas
 4. Zamolxe13

  crk, Stuparul, ShutUpLegs, Zamolxe13: Valverde/G Thomas Invitat special, shinelikeme: Alaphilippe/Thomas Mookyama : Valverde/Gilbert.
 5. Zamolxe13

  Multumesc frumos pentru intentie. Momentan nu este cazul, dar daca va aparea ceva o sa iti trimit mesaj.
 6. Zamolxe13

  Aseara au fost ceva probleme cu platile in cazul cardurilor Mastercard (mai exact intre orele 20:10 si 21:30). Contacteaza banca emitenta a cardului si daca se dovedeste ca ti-au fost retrasi banii de mai multe ori, faci refuz la plata si lasi doar una dintre plati.
 7. Zamolxe13

  Inca nu am stabilit toate detaliile. In principiu se va muta sotia prima intr-un apartament inchiriat. Daca e ok, dupa 3-4 luni ma voi muta si eu (chestie de job-uri) si daca in continuare merg bine lucrurile ne dorim sa cumparam o casa in unul din satele de langa Sibiu (ex. Orlat, Gura Raului, Poplaca, Rasinari sau Cisnadioara).
 8. Zamolxe13

  Etapa 7 shinelikeme, Zamolxe13: Sagan/Van Avermaet crk: Gaviria/Van Avermaet
 9. Zamolxe13

  Stiu. Asta este unul dintre motivele pentru care vreau sa ne mutam. Muntele aproape: cu un cort, 2 saci de dormit si izopren, o masina sau biciclete si nu foarte multi bani in buzunar o poti pune de un weekend relaxant aproape tot timpul.
 10. Zamolxe13

  Stiu ca nu e treaba mea sa asigur respectarea codului rutier. Cel mult pot atrage atentia, ca se expun unor riscuri foarte mari, celor care trec pe rosu (mai ales celor pe bicicleta). Am si facut acest lucru de cateva ori, dar mi-am racit gura de pomana. Am primit numai replici acide si de atunci m-am lasat pagubas si caut sa fiu cu ochii in patru astfel incat sa am eu o calatorie cat mai sigura.
 11. Zamolxe13

  Ii judec in aceeasi masura si pe cei care parcheaza aiurea la fel cum il judec si pe Mitica. Sunt si sofer si biciclist si vad multe lucruri facute gresit de ambele categorii de participanti la trafic. Raman la parerea ca pana nu se vor lua masuri concrete impotriva celor care gresesc (amenzi pentru depasirea coloanei la semafor, trecut pe rosu la semafor etc.) indiferent daca sunt biciclisti, soferi sau pietoni, nu se vor rezolva prea multe. Din pacate cu vorba buna nu prea se rezolva multe in Romania, asa ca trebuiesc arsi la buzunar toti cei care gresesc si mai ales cei care o fac in mod deliberat. P.S. Nu vreau sa ma intelegi gresit legat de stersul cu oglinda. Sunt total impotriva violentei de orice fel si nu recomand nimanui sa faca astfel de gesturi in mod voit.
 12. Zamolxe13

  Sa o folosesti sanatos si fara nici un incident neplacut. P.S. Daca se aliniaza planetele, este posibil sa ajung mai des in Sibiu in urmatoarele 4-5 luni si peste jumatate de an sa ma mut definitiv. Daca ajung cu bicicleta pe acolo, iti dau de veste si poate iesim la o plimbare/bere
 13. Zamolxe13

  Pun si eu la bataie cateva beri pentru cel care il sterge un pic cu oglina pe acest Mitica (bineinteles cand Mitica traverseaza intersectia pe rosu). De vorba buna sunt sigur ca nu intelege. Crezi ca el nu stie ca la culoarea rosie a semaforului te opresti si astepti culoarea verde indiferent daca esti cu masina, alt vehicul sau perpedes?
 14. Zamolxe13

  crk: Alaphilippe/Alaphilippe ShutUpLegs, Stuparul: Valverde/Gilbert Shinelikeme, Zamolxe13: Valverde/Alaphilippe
 15. Zamolxe13

  shinelikeme, Zamolxe13: Sagan/Van Avermaet crk: Alaphilippe/Alaphilippe Invitat special: Sagan/G. Thomas