asitaka

Membru nou
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by asitaka

  1. Folosesc o geanta pentru ghidon muddyfox in fiecare zi pentru commuting si am folosit-o si in tura. Are un sistem quick release deci poti stoate genta de pe ghidon intr-o secunda; inauntru are si un "saculet" care se inchide(documente etc.) si inclus un sac waterproof pentru a o acoperi de ploaie. Este bine facuta si la moment costa doar 21 eur in comparatie cu alte modele 50+. Nu am gasit vre-un punct care m-ar dezamagi la acest pret. Recomand https://md.sportsdirect.com/muddyfox-handlebar-bag-937788?colcode=93778803
  2. Salut Ma numesc Pavel, am 23 ani si sunt un ciclist-turist amator din Republica. Planific o tura de ~1900km prin carpati in luna iunie 2018. https://ridewithgps.com/routes/25356823 Posibil sa fie incluse careva modificari minore pe parcurs. Am in planuri vizitarea carpatilor si mai multor parcuri “adiacente”, calatoria avand ca scop zonelor muntoase si a rezervatiilor naturale. Initial am avut in plan vizitarea Aradului si Timisoarei insa la care am renuntat mai tarziu. Dupa cateva cautari pe google am gasit cam care ar fi cele mai frumoase locuri(drumuri/parcuri/etc) pe care le puteam vizita si anume: - TransFagarasan - TransAlpina - Bicaz - TransSemenic - Defileul Jiului - Cheile Nerei Desigur ca nu pot include si o multime de alte locuri fiindca nu dispun de resursele necesare. La moment planific o tura de aproximativ 30 zile total, cu zilele-pauza incluse. Campez cu cortul in salbaticie. Pedalez pe zi cam 100km +- in dependenta de relief. Tura este un subiect spre amanare in caz ca apar careva situatii de forta majora, etc. Voi anunta din timp in cazul schimbarilor. Am pedalat pana acum o tura de 1000km prin Republica in acelasi tempou. Ma cam baga in sperieti ursii si catararile muntoase; pentru a face fata catararilor voi utiliza 22-30-40 pentru fata si 11-32 spate. Cantaresc ~75kg + bicla 14kg si echipamentele pana la 15kg. Postez aici pentru a afla daca mai sunt doritori de a parcurge aceasta ruta si pentru a afla daca sunt careva locuri care merita a le vizita in limita +- 30km de la track-ul curent fara a evita obiectivele principale. La moment planific sectorul “nordic” - sa continui pe drumul 17 sau sa o iau pe “deasupra” Rodnei-lor si sa fac la stanga spre sud pe drumul 17C la Moisei sau sa continui conform planului curent ( am gasit mentiuni precum ca traseul 17 Vatra Dornei - Bistrita este destul de frumos si el).
  3. Prompt. Completarile tale ma intriga. Am staruit sa planific destul de amanuntit insa nu mi-a reusit atat de bine. Apropo : daca este cineva interesat de tura prin Basarabia pot sa postez cateva linkuri aici.