St. Vineri

Membru
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About St. Vineri

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. St. Vineri

  OK, e un domeniu complex, e greu de recomandat "cea mai buna", dar dupa ce trebuie sa ma uit in afara de greutate? Ce schimbator ii trebuie? In butuc sau 'normal'? Presupun ca 3 viteze sunt de ajuns. Conteaza foarte mult modul in care se pliaza? Ma refer la rezistenta cadrului si la fiabilitatea in timp.
 2. Salut, are cineva experienta cu aceasta gama de biciclete? Sunt pe punctul de a achizitiona una pentru sotie si nu am idee dupa ce sa ma uit. Daca aveti vreo recomandare buna pentru un buget de 1600-1900 de lei as ramane recunoscator. Cheers
 3. St. Vineri

  Ma ajuta, multumesc. Am niste amici care au urcat cu pedalele in avion, aparent e o zona gri si esti probabil la latitudinea agentului de securitate.
 4. St. Vineri

  O sa intreb la ei, multumesc.
 5. St. Vineri

  E prea departe si la telefon nu raspund.
 6. St. Vineri

  Voi face un drum cu avionul fara bicicleta (pe care o voi inchiria la destinatie) dar as vrea sa iau pedalele cu mine. Nu am bagaj de cala - ma accepta controlul de securitate cu pedalele in avion? A avut cineva aceasta experienta?
 7. St. Vineri

  Bicicleta este model 2016 (nu ca asta ar invalida ipoteza ta). Dar multumesc, o sa le iau.
 8. St. Vineri

  O intrebare legata de dimensiuni, daca nu va deranjeaza. Am de curand o bicicleta "pe 29" cu cauciucuri inscriptionate 700x55C (si 55x622 si 29x2.20). Pe jante scrie 622x18, ceea ce m-a surprins un pic, prin tabelele cu marimi/latimi ale lui Robert Sheldon abia pe la 21mm latime suporta 55. Dar ma rog, cauciucurile exista, sunt reale si asa au venit de la fabrica, deci nu pot nega evidenta. Intrebarea este daca pe respectivele jante pot pune aceste cauciucuri (spoiler: Continental 700x47C). La magazin mi-au sugerat sa vin cu bicicleta sau sa le iau si sa le returnez daca nu se potrivesc, as prefera sa stiu dinainte daca sunt bune. Thanks!
 9. St. Vineri

  Hold your horses, dom inginer, n-am zis nimic rau de tine, doar ai citit dumitale gresit. Faptul ca am gasit si la alta sursa recomandarea de 15 cm nu ar trebui sa fie de natura sa te jigneasca.
 10. St. Vineri

  Poate e pentru un copil. Cred ca majoritatea au un marcaj de minim; daca nu - am vazut scrisa pe undeva (in afara de aici^) recomandarea de 15 cm.
 11. St. Vineri

  ^ this Am experimentat cu ambele variante, este mult mai confortabil si mai economic sa le cari pe carlig, mai cu seama la viteze peste 110-120. Dispare si sansa (mica dar existenta) sa uiti de ele si sa intri intr-o parcare subterana.
 12. St. Vineri

  Da, soarele ma ingrijoreaza, am un ten foarte prost din punctul asta de vedere si ma enerveaza si alifiile. Exista tricou cu maneca lunga pentru vara?
 13. St. Vineri

  Probabil se va ajunge si la asta, dar nu saptamana asta Cred ca cele de la Decathlon sunt fix ce-mi trebuie pentru inceput, thanks.
 14. St. Vineri

  O sa trebuiasca sa imi cumpar primul meu tricou de ciclism pentru la vara. Ce trebuie sa caut pentru un confort decent? As vrea ceva deschis la culoare sa nu se incalzeasca degeaba, dar as vrea nici sa nu treaca UV prin el.
 15. St. Vineri

  Nu imi este clar unde ma contrazici. Baiatu isi cumpara bere de la Mega in functie de valoarea curenta a bitilor din portofel, care azi este 10000, maine poate fi 20000 si poimaine poate fi 11 centi.