St. Vineri

Membru
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About St. Vineri

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. St. Vineri

  Sunt interesat si eu.
 2. St. Vineri

  Din pacate produsul pe care il cautam a disparut din stoc, deci nu mai am obiectul muncii. Sunt nevoit deci sa ma retrag deocamdata din asociatie, imi pare rau.
 3. St. Vineri

  În cazul în care se face o comandă în următoarele zile sunt interesat. Thanks!
 4. St. Vineri

  Nu stiu in ce conditii vrei sa o utilizezi, eu am o bicicleta 1x cu 10-42 in spate si care are foaie de 44. Este o bicicleta hibrid, cu cadru de MTB, flatbar si transmisie de sosea.
 5. St. Vineri

  Le-am scris din curiozitate legat de una dinrte biciclete, mi-au trimis fotografii detaliate cu ea.
 6. St. Vineri

  Ce marime iti trebuie? Am un SCOTT Aspect 925 pe care ma gandesc sa-l vand.
 7. St. Vineri

  Thanks. Dupa experienta cu Aliante ma uit exclusiv dupa sei cu cutout, eventual generos. Mi-ar placea sa pot testa un Specialized Power Pro, dar nu cred ca am unde in Romania si nici teste de 150 de euro nu imi vine sa fac. M-am uitat si mi-a placut si Prologo-ul mentionat de Mookyama mai sus, dar intampin fix aceeasi problema Pana la urma o sa-mi fac curaj si o sa cumpar ceva, dar deocamdata pot merge 100 de kilometri cu Toupe-ul fara daune majore deci nu mai constituie o urgenta.
 8. St. Vineri

  Intre timp am mutat-o pe MTB unde merge destul de bine, inca sunt in cautari pentru cea de sosea. Momentan am luat un Specialized Toupe Sport care prezinta avantajul ca este foarte ieftina si ma jeneaza mult mai putin.
 9. St. Vineri

  Doamne fereste.
 10. St. Vineri

  Salut, am o sa noua cu care nu ma inteleg (deocamdata). Este un Fizik Aliante, care in teorie mi se potriveste pentru ca am spatele putin flexibil, dar dupa o plimbare de cateva ore mi-au amortit toate lucrurile dintre picioare. Mi se pare in primul rand foarte curbata in sectiune, apoi destul de 'padded' (mai ales in combinatie cu paddingul de la pantaloni), si nu in ultimul rand am senzatia ca pozitia orizontala nu este orizontala, probabil din cauza varfului lasat si al spatelui ridicat. Intrucat bicicleta este noua sunt prea multe variabile legate de geometrie si pozitie ca sa le pot elimina, asa ca ma leg doar de sa. Din experienta voastra (mai ales a utilizatorilor de Aliante) este ceva care se rezolva in timp sau cu putin tuning - sau e cazul sa caut alta sa? Thanks
 11. St. Vineri

  Not OP dar as vrea sa stiu daca exista si modele pentru pedale SPD. Exista si pagani care folosesc asa ceva la sosea. Thanks
 12. St. Vineri

  Ma ajuta, multumesc. Am niste amici care au urcat cu pedalele in avion, aparent e o zona gri si esti probabil la latitudinea agentului de securitate.
 13. St. Vineri

  O sa intreb la ei, multumesc.
 14. St. Vineri

  E prea departe si la telefon nu raspund.
 15. St. Vineri

  Voi face un drum cu avionul fara bicicleta (pe care o voi inchiria la destinatie) dar as vrea sa iau pedalele cu mine. Nu am bagaj de cala - ma accepta controlul de securitate cu pedalele in avion? A avut cineva aceasta experienta?