Biciclistul_81

Membru
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Biciclistul_81

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Craiova
 • Biciclete
  B`TWIN
 • Ocupaţie
  Fotograf

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Biciclistul_81

  Da, dar ce bani costa? Eu vorbeam de o suma anume. Ce arati tu este cu mult peste.
 2. Biciclistul_81

  Hai sa reanimam putin topicul acesta de lumini. Sa zicem ca aveti un buget de 50 de euro, si vreti sa va cumparati un far cat mai bun de bicicleta sau o lanterna pe masura. Voi ce recomandati, un far dedicat, sau o lanterna buna ? Sunt lanterne destul de bune am vazut, dar ma gandesc ca un far de bicicleta dedicat imprastie lumina altfel decat o lanterna. Voi ce ati alege la un pret de 25o de lei in cazul in carevreti o lumina foarte buna pentru biciclet voastra?
 3. Biciclistul_81

  Nici cu saua nu este chiar asa simplu. Sunt tutoriale pentru reglarea seii. Eu aveam dureri deasupra de genununchi daca o aveam putin mai jos. Eu ma confrunt cu o alta problema, cu dureri la incheieturile mainilor avand un ghidon fix.
 4. Biciclistul_81

  Ce ziceti de aceasta baterie pentru o lanterna fara acumulatori? https://www.mediamarkt.de/de/product/_terratec-p200-pocket-2526639.html
 5. Biciclistul_81

  Despre care vorbesti?
 6. Biciclistul_81

  Nr asta de km. il faci lejer zilnic cu orice harb de bicicleta fi ea si de 200 de lei daca ai putin antrenament. Eu am facut 90 km, in nici 5 ore pe mtb.
 7. Biciclistul_81

  Pai nici eu nu cred in aberatiilea alea de mii de lumeni, nici nu am afirmat asa ceva. Oricum peste 300-400 daca are zic ca lumineaza suficient. La 800 chiar este arhisuficient. Am vazut si eu lanterne cu mii de lumeni, dar alea costa cateva sute de dolari bune.
 8. Biciclistul_81

  De ce ziceti ca nu sunt. Eu am gasit de exemplu Solar Storm X2 cu tot cu acumulator si incarcator care este destul de laudat ca brand. Toti spun ca merita din plin banii, si din ce am vazut in clipuri chiar lumineaza.
 9. Biciclistul_81

  Stai putin. Eu n-am zis ca ai nevoie de mai mult. Si 800 sunt arhisuficienti. Problema era ca eu am solicitat pareri la ceva pana in maxim 100 de lei, ceva decent. Chiar si 400 de lumeni ar fi buni, dar nu petarde dalea de lanterne care spun ca au mii de lumeni si ele n-au nici 100, lumineaza mai ceva ca o lumanare. Ce propui tu este peste 200 de lei. La banii astia chiar sunt cateva alternative bune.
 10. Biciclistul_81

  Vreau sa am un far de bicicleta bunicel, care sa lumineze decent. Nu ca cele din clipul de mai sus ca sunt prea scumpe, dar oricum, ceva mai mult decat lanternele prezentate. Dalea sunt la tarabe garla, dar lumineaza prost, le-am vazut. Referitor la comentariul legat de jignire, nu vad unde este jignirea celui ce a postat. Da, jignirea exista, dar este insa a produsului, care mi se pare ca este tot dala de taraba dar vandut prim magazinele x sau y la suprapret. De exemplu ma gandesc la astea. Daca acei lumeni ar fi reali, ar fi de ajuns pentru o lumina decenta. https://www.निषिद्ध/far-lanterna-led-pro-3000-l-1xt6-xm-l-led-acumulator-6400-mah-a193753363 https://www.निषिद्ध/lanterna-led-250-lumeni-si-claxon-usb-a201413690 http://www.debicicleta.ro/lumini/far-bicicleta-sau-lanterna-frontala-led-cree-xm-l-t6 http://www.debicicleta.ro/lumini/far-lanterna-bicicleta-led-cree-xm-l-u2-solarstorm-solar-storm-x1
 11. Biciclistul_81

  Vreau sa am un far de bicicleta bunicel, care sa lumineze decent. Nu ca cele din clipul de mai sus ca sunt prea scumpe, dar oricum, ceva mai mult decat lanternele prezentate. Dalea sunt la tarabe garla, dar lumineaza prost, le-am vazut. Referitor la comentariul legat de jignire, nu vad unde este jignirea celui ce a postat. Da, jignirea exista, dar este insa a produsului, care mi se pare ca este tot dala de taraba dar vandut prim magazinele x sau y la suprapret.
 12. Biciclistul_81

  Deci nu-i buna. Asta ce zici tu pare un gunoi ordinar la suprapret, ce gasesti la tarabe cu 30 de lei, care spun ca au sute de lumeni sau chiar mii. La 1000 de lumeni trebuie sa vezi bestial strada. Uite aici un clip cu lanterne bune, una de 800 de lumeni, alta de 1600, dar reali, nu facaturi. Am mai cumparat eu o aberatie care zicea ca are 800 sau 1000 de lumeni cu led q6, dar cand colo un gunoi ordinar, care lumina mai prost ca o lanterna de 150 de lumeni. Uite aici clipul cu doua lanterne bune, dar cam scumpe. Eu pana nu vad cum lumineaza nu dau doi bani pe descrierile alora din acele specificatii.
 13. Biciclistul_81

  Char nu poate sa recomande cineva o latena buna de bicicleta de maxim 100 de lei ? Ceva concret, testat, si care sa lumineze decent.
 14. Biciclistul_81

  De asta cu doi acumulatori ce zici ? Banuiesc ca puterea celor doi trebuie generata de un led puternic, deci si lumina buna sa zic asa. Majoritatea celor care merg pe baterii clar au un led ordinar. De pe okazii . Aceasta Super Lanterna cu LED T6 se poate folosi la pescuit, salvare in padure, de catre agenti de paza si securitate, ateliere, camping, drumetii. Lanterna cu LED Cree T6 functioneaza cu 2 acumulatori cu un zoom puternic. Are urmatoarele funcii: - Lanterna Normala cu LED XM-L T6 - Lanterna lateriala de atelier/service - Avertizare cu LED Rosu Lateral Specificatii: Material: Aliaj Aluminiu Putere: 800 Lumeni, Lumina Alba Intensa cu Unghi Larg de Iluminare sau Focalizare Zoom Fascicul luminos: distanta de iluminare pana la 600 metri Dispune de Maner Butonul de pornit / oprit se afla situat pe manerul lanternei. 2 Acumulatori de 4.2V, capacitate ~6800 mAh; suporta pana la 300 de cicluri de incarcare Incarcator de priza Autonomie Lanterna LED: ~ 6 ore Dimensiuni Totale Lanterna cu Maner: ~ 15.5 x 5.5 x 6.5 cm https://www.निषिद्ध/super-lanterna-cu-led-t6-2-x-acumulatori-garantie-2-ani-a206279284
 15. Biciclistul_81

  Problma este daca ele lumineaza ca in pozele alea postate. Multe sunt fake-uri cu mii de lumeni scosi din burta, iar cand o aprinzi constati ca lumineaza ca o lanterna de 10-20 de lei ordinara. Sunt curios daca cineva recomanda o lanterna ca alea si sa lumineze ca in poze la preturi sub 100 de lei.