Roman Zapatrin

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Roman Zapatrin

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Sankt Petersburg, Rusia
 • Biciclete
  pliabilă
 • Ocupaţie
  matematicianul
 • Arii de interes
  matematica, calatori

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Roman Zapatrin

  Ceao tovarăși, Am o idee să fac călătorii în august la Delta în doua jumătate din august 2020. Aceasta tura nu este turistic iar cercetaș ecologica-etnografica: sate rusești-lipovani, ucrainene și grecești. Vreu să fac cu biciclete pliabile (pentru mobilitatea mai bun, pe exemplu pe o lotcă gonflabilă). Echipa meu este din 1 - 4 persoane: eu și poate copii de 13-16 ani. Poate cineva doresc să călătorească împreună? Eu sunt rus, acum vorbesc engleză, italiană, franceză, spaniolă și voi îmbunătăți limba română meu. Bicicletele noastre nu se tem de apa mării: http://romanycz.ru/201x/1705-ES/
 2. Roman Zapatrin

  Romania este țara contrastelor. Ciao tovarăşi, Avem traversat Albania şi Macedonia cu succes. Locuri acolo sint mult frumoase! Mulțumesc pentru îndrumarea noastra! Avem passat spre parcul natural Comana, iar cu o piesă de itinerar schimbata - pe podul spre Argeş. Acolo este o pereche interesante de satele: unu mult săraci, Gostinari dreapta si o doua mult bogat, Gostinari stînga. Podul jeste "făcut singur". Doua foto, unu este în muntii Gramsh în Albania, o doua - podul în Gostinare. In septembrie 2019 face o nouă călătorie: Skopje - Elbasan (AL) - Durres (AL) - Bari (IT) Cele mai bune pentru toate!
 3. Roman Zapatrin

  Bin ați văzut site meu. Este in rusești, iar sa pot a traducelo
 4. Roman Zapatrin

  Multumesc frumos! Dar sa pot traversar podul in Ruse cu biciclete? Sau numai cu tren?
 5. Dragi prieteni, Într-o săptămână încep un proiect de bicicletă. Cu prietenul meu Caterina (amândoi suntem din St.Petersburg, Rusia) începem de la Elbasan, Albania și ne îndreptăm spre România (Elbasan - Gramsh - Maliq - Bitola - Strumica - Blagoevgrad cu bici, ănapoi la Dunarea de tren). Trebuie să ajungem la aeroportul Otopeni (poate târziu) seara, la 8 octombrie. Sosim în România cu feribotul de la Svishov (Bulgaria) până la Zimnicea. Încă mă gândesc, ce ar trebui să facem dacă ajungem mai devreme și, să spunem, 2 zile pentru a petrece undeva între Zimnicea și aeroport. Am verificat hărțile Google și văd că, dacă mergem simplu de la Zimnicea la OTP, vor fi zeci de kilometri de câmpuri, câmpuri și câmpuri. Deci, am o idee să iau un autobuz din Alexandria spre București și apoi ... mă gândesc la o excursie în regiunea București. Stilul nostru de călătorie este foarte simplu. Avem 20 de biciclete pliabile, dormim în corturi, ne pregătim pentru gaz. Aș fi recunoscător pentru orice sfat despre posibilele călătorii de biciclete simple la nord spre București. P.S. Tradus de Google, iar eu vorbesc puțin limba română.