george focsani

Membru
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About george focsani

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Focsani

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. george focsani

  Cainii se impart in mai multe categorii: caini de casa , caini de camp si caini de stana . Cei mai periculosi sunt cei de stana. Ceilalti nu musca doar latra si cel mai periculos este atunci cand incercam sa ne ferim de ei. Ne putem dezechilibra sau intra in ei si se pot intampla accidente grave. Atentie mare la caini !
 2. george focsani

  Arata foarte bine cauciucul la cati km are , lucru scump , la o taietura pe lateral e mai greu de facut ceva , incearca cu un petic cald pe la o vulcanizare decat bancnote , la 6-8 atmosfere e riscant cu improvizatiile.
 3. george focsani

  Frumoase imaginile si le-ai prezentat foarte bine , am urmarit cu placere toate postarile de la acest topic . Felicitari esti un om liber !!!!
 4. george focsani

  La bicicleta cand am schimbat cauciucurile le-am schimbat pe ambele . Cel de pe spate se uzeaza mult mai repede decat cel de pe fata si ca sa nu ajung sa am un cauciuc pe spate uzat la maxim si cel de pe fata abia 50% le schimb intre ele Daca nu e depasit indicele de uzura si nu e foarte vechi ar trebui sa aiba aceeasi aderenta ca in prima zi
 5. george focsani

  Am 1800 km cu continental ultra sport 2 700x25 , nu am avut nici o pana cu ele pana acum nici nu se vad intepaturi sau taieturi pe suprafata de rulare daca ma uit la indicii de uzura zic ca nici pe jumatate nu sunt uzate , merg cu 7 bari pe fata si 8 bar pe spate ele suporta 8.5 bar .In iarna asta o sa-l mut pe cel de pe spate pe fata ca are o uzura putin mai mare si cred ca o sa ma mai duca un sezon .
 6. george focsani

  Pompa cu manometru o sa-mi iau de la LIdl . Mai are cienva de pe forum , vrea sa stiu daca se poate baga 7 bari cu ea?
 7. george focsani

  Arata bine . La ture de peste 80km.nu are cum sa nu-ti placa cursiera.
 8. george focsani

  Am pus si eu poze cu cursiera mea si am avut un singur comentariu cand a pus Radu Iancu se vorbeste pe forum de doua zile , de acum o sa-mi iau numai componente specialized .
 9. george focsani

  Cred ca ne certam de plictiseala , daca ar fi vreme frumoasa si am iesi la pedalat nu am mai avea timp de contre .
 10. george focsani

  Foarte buna ideea de club pe strava . Eu zic ca pana la sfarsitul anului o sa adumam in jur de 500.000 km.
 11. george focsani

  Arata foarte bine , cat a fost (1500 lei ) . Mai e cam o luna si o sa treaca iarna o sa fie si vreme buna de biciclit .
 12. george focsani

  Multumesc la fel ! Am luat-o cu pedale SPD da le-am schimbat si pe astea , am uitat sa metionez , dupa ce o sa gasesc ceva incaltari la pret bun o sa le incerc sa vad daca pot cu ele .
 13. george focsani

  Pun si eu o poza cu a mea . E ieftina dar e prima mea cursiera si sunt impresionat de ea , are echipare tiagra 2x9 , cred cava mai vechi ca acum tiagra e cu 10v , de cand amluat-o am schimbat:placa mare de angrenaj , cauciucurile si camere , lantul ghidolina o sa urmeze caseta de pinioane e 12-25T si o sa-i pun 11-32T .
 14. george focsani

  Confort gasesti la cauciucurile de MTB , am un treking si am pe el cauciucuri de 38c si pe asfalt de proasta calitate se simte nu mai spun de drum pietruit. Intre 23c si 28c nu cred ca-i foarte mare diferenta de confort mai mult conteaza calitatea asfaltului.
 15. george focsani

  Am luat continental ultra sport sper sa fie bune si sa tina cat mai multi km. au fost 85 lei bucata .