george focsani

Membru
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About george focsani

  • Rank
    Newbie

Profile Fields

  • Localitate
    Focsani

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. george focsani

    Mai sunt multe de schimbat dar totusi e bine , eu sunt provincial si nu stiu cum este cu bicicleta la Bucale pe unde am mers m-am simtit in sigurata si cu claxonatul sunt unii soferi care se gandesc la noi si ne fac atenti, nu-i normal dar asa cred ei ca-i bine .
  2. george focsani

    Salut si bine v-am regasit ! Mi-am luat la mtb un lant shimano hg 40 si are o altfel de prindere , se poate folosi ca si cealalta prindere de mai multe ori sau sa-mi cumpar o za rapida kmc . Asta e lantul
  3. george focsani

    La o bicicleta second hand sa ai in vedere si un buget pentru eventualele inlocuiri de piese care sunt uzate (anvelope , camere , pinioane , placi , lant etc. ) poate nu sunt toate uzate sau poate mai merg o vreme , e bine sa te gandesti si la asta . Daca dai 3000 pe o bicicleta sh si mai ai ghinion sa aiba multe piese uzate te poate ajunge foarte scump, cu cat echiparea e mai buna si piesele care trebuiesc inlocuite sunt mai scumpe . Eu as alege ceva de pe la Decathlon sau Devron cel putin au toate noi si nu mai trebuie sa bagi bani in ele cel putin cateva mii de km.
  4. george focsani

    Arata foarte bine cauciucul la cati km are , lucru scump , la o taietura pe lateral e mai greu de facut ceva , incearca cu un petic cald pe la o vulcanizare decat bancnote , la 6-8 atmosfere e riscant cu improvizatiile.
  5. george focsani

    Nu vizitez targuri si nu stiu ce este pe acolo , dar cred ca trebuie mult curaj sa vinzi un lucru furat intr-un targ nu se fac verificari pe acolo politie nu verifica actele de provenienta ale produselor am vazut, un reportaj cum unei batrane in piata politia economica i-a confiscat urzicile .
  6. george focsani

    Poate nu erau toate furate , ce preturi aveau cursierele de carbon ?
  7. george focsani

    Frumoase imaginile si le-ai prezentat foarte bine , am urmarit cu placere toate postarile de la acest topic . Felicitari esti un om liber !!!!
  8. george focsani

    O sa te tina , cel putin 2 ani nu are de ce sa-ti faci probleme ca sunt acoperiti de garantie , daca nu ai mare experienta cu bicicletele fereste-te de second hand. Daca o folosesti in Bucuresti nu ai nevoie de multe viteze .
  9. george focsani

    Daca mai ai bonul o poti sa o returnezi , stiu mai multi care au pompe de la lidl si le folosesc cu succes poate o fi avut a ta ceva defect de fabricatie .
  10. george focsani

    Salut ! Sa te bucuri de ea si la cat mai multi km daca ai lut-o . La cauciucuri iti recomand sa mergi cu presiunea cat mai aproape de maxim , daca mergi cu ea mai jos e risc mai mare de pana , presiune sa o verifici saptamanal pentru ca mai scade deci iti trebuie o pompa buna cu manometru iti recomand de la Lidl , eu folosesc de 6 luni si bag cu ea 8.5 bari la cursiera si o fost pana in 50 lei urmareste ofertele ca nu au tot timpul . Daca nu vrei sa dai multi bani, pentru inceput, poti sa-ti iei si un ciclocomputer cu senzor pe roata poate fi si cu fir daca-l setezi carect in functie de caracteristicile rotii nu o sa mai mari erori de masurare . Echipamentul e foarte important daca faci ture mai lungi de 30 ikm. ti-ar trebui pantaloni cu bazon de calitate si asa la inceput tot o sa resimti disconfort, tot asa daca nu vrei sa dai multi bani pe echipament iti recomand sa te uiti pe aliexpress , eu am gasit pe acolo echipament ieftin si bun . Si pe la decathlon te mai poti uita sau pe la magazinele de second hand daca nu ai retineri .
  11. george focsani

    La bicicleta cand am schimbat cauciucurile le-am schimbat pe ambele . Cel de pe spate se uzeaza mult mai repede decat cel de pe fata si ca sa nu ajung sa am un cauciuc pe spate uzat la maxim si cel de pe fata abia 50% le schimb intre ele Daca nu e depasit indicele de uzura si nu e foarte vechi ar trebui sa aiba aceeasi aderenta ca in prima zi
  12. george focsani

    Am 1800 km cu continental ultra sport 2 700x25 , nu am avut nici o pana cu ele pana acum nici nu se vad intepaturi sau taieturi pe suprafata de rulare daca ma uit la indicii de uzura zic ca nici pe jumatate nu sunt uzate , merg cu 7 bari pe fata si 8 bar pe spate ele suporta 8.5 bar .In iarna asta o sa-l mut pe cel de pe spate pe fata ca are o uzura putin mai mare si cred ca o sa ma mai duca un sezon .
  13. george focsani

    Urat din partea celor de la Afisport, nu poti sa vinzi asa ceva ca magazin de biciclete , si eu am avut experiete neplacute cu ei . Pentru inceput e buna bicicleta de la decathlon, eu zic ca mai sunt multe zile de pedalat anul asta , anul trecut pe 31 decembrie eram pe bicicleta poate si anul asta o sa vina iarna mai tarziu .
  14. george focsani

    Ti-au confirmat comanda ? Eu am incercat de doua ori sa cumpar ceva de la Afisport pe site aveau produsul dar in cateva zile ma sunau sa spuna ca nu mai este pe stoc dar pot ei sa mi ofere altceva si la alt pret .
  15. george focsani

    Eu as merge pe prima varianta pe asfalt e foarte buna e o cursiera numai ca are ghidonul drept , daca ai dealuri cu panta mai mare de 10% o sa fie mai greu la inceput cu transmisia pe care o are bicicleta . In ciclism conteaza picioarele dar o bicicleta buna si care-ti place te motiveaza sa iesi mai des. Devron este brand Dhs , sunt bicileta bune pentru nivelul incepatori - mediu si au un pret corect .