Radu Iancu

Membru
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Good

About Radu Iancu

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/01/1991

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Specialized Venge Expert 2015
 • Ocupaţie
  Engineer R&D
 • Arii de interes
  Ciclism sosea

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Radu Iancu

  Bicicleta din link-ul tau e pentru copii de 9 ani. Parca pretendentul avea 15 ani. Cred ca totusi are nevoie de roti 28".
 2. Radu Iancu

  Bravo. Asa da. Asta inseamna ciclism. Astept si eu sa se faca putin mai cald. Deocamdata e frig pe la Paltinis, Transfagarasan, Poiana Sibiului, Dobra, etc.
 3. Radu Iancu

  Salut Darius. Incearca sa o scoti pe asta la un pret mai bun. Cel mai probabil ti-o da putin sub 1000 lei. Este un inceput, poti sa experimentezi cursiera. https://www.निषिद्ध/oferta/cursiera-trek-sl-1000-ID9glIL.html PS Nu te lasa descurajat de dragii nostri colegi de forum
 4. Radu Iancu

  Probabil ca e mai bine sa astepti pana strangi 2000+ ca sa ai o echipare decenta. Dar modelul din primul tau post nu are o echipare decenta Poate gasesti ceva second hand cu shimano 105, sau campagnolo chorus ceva mai vechi.
 5. Radu Iancu

  Salut @Gergo Szakacs. In genul asta de biciclete obosite, de obicei bagi multi bani ca sa o aduci la linia de plutire. Plus ca echiparea Veloce are mofturile ei, si cel mai probabil (avand in vedere ca ai deja ceva experienta pe bicicleta) la anul sau in toamna o sa vrei sa o schimbi. Eu iti recomand sa cauti ceva nou, fara batai de cap, si sa te bucuri de un inceput linistit pe cursiera.
 6. Radu Iancu

  Salut @Nexus. Colierele de plastic sunt ok, dar doar daca adaugi o banda dublu adeziva intre baterie si pipa :). Iti recomand banda dublu adeziva de la Bison.
 7. Radu Iancu

  Dupa parerea mea, situatia ideala ar fi sa avem cate o bicicleta din fiecare tip, o anexa/garaj special/exlusiv pentru biciclete, si durata unei zile sa fie de 48h, din care 24h sa fie alocate doar bicicletei. 😁 E si asta un vis.
 8. Radu Iancu

  Race bike poate sa fie si endurance race, si speed race si etc race. In functie de pozitia ciclistului pe bicicleta si in functie de traseul care trebuie parcurs. Astea sunt doar niste titluri. Important e sa alegem bicicleta potrivita pentru fiecare dintre noi individual
 9. Radu Iancu

  Si cei care fac 100km cu diferenta de nivel de 300m sunt atleti adevarati, nu? Niste sportivi extraordinari!
 10. Radu Iancu

  Ciclocros cu flatbar, ture relaxante prin patria noastra minunata.
 11. Radu Iancu

  Avand in vedere situatia ta medicala, nu o sa te poti bucura de cursiera la maxim. Parerea mea, mai bine incerci ciclo cros. O sa ai liniste mai multa si o sa te bucuri mai mult de natura si de miscare.
 12. Radu Iancu

  In cazul lui, la greutatea lui, la experienta lui, chiar nu conteaza ca e putin mai grea decat limita morala admisa 😁 E foarte bine daca incepe experienta pe o bicicleta grea, care sa il exploateze fizic. Dupa ce prinde gustul, o sa aprecieze mai mult o alta bicicleta mai usoara si mai de calitate 😊
 13. Radu Iancu

  Da, s-ar putea sa fie XL mai bine. Nu stiu exact marimile la Triban. Depinde si de configuratia lui la corp. @DariusTheBear cel mai bine vezi asta la magazin, la fata locului.
 14. Radu Iancu

  Daca insisti putin anul asta cu antrenamentul, si daca te descurci bine financiar, prin noiembrie poti sa o schimbi. O sa apara atunci reduceri substantiale si o sa ai o idee mai buna asupra tipului de cursiera care ti se potriveste.