Calin Opincariu

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Calin Opincariu

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bacau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Calin Opincariu

  Hello everybody! Got a big problem with my back of the bike Lapierre Zesty 329. I broke my nut which holds the clamp, but I got the rest of it out. The bolt is something from Formula. Buna seara tuturor! Am o problema la boltul spate pe Lapierre Zesty 329. Am rupt surub ce imi tinea clama de la bolt, dar am reusit sa il dau jos. Problem e jocul pe spate. Vreau sa va intreb daca boltul trebuie sa intre in totalitate in filetul cadrului sau nu. In a doua, daca strang la maxim surubul M4 modificat, pe pozitia deschis, pot vedea foarte putin zimtii, iar pe inchis deloc. In acest caz, boltul nu intra in filet complet si mai este loc de o tura si jumatate, DAR nu este joc. In schimb, daca desurubez astfel incat ca boltul sa intre pana in capat, exista joc, iar pe ambele pozitii ale clemei se vad zimtii. Nu stiu daca am fost destul de clar. Daca e nevoie, fac un video. O seara buna! Multumesc!
 2. Calin Opincariu

  Buna seara, mi s-a rupt surubul din imagine, dreapta: https://imgur.com/20QZ4KL Stiti cumva de unde pot lua unul la fel?
 3. Calin Opincariu

  Merci, mie mi s a spus precis de 9 v, dar multumesc!
 4. Calin Opincariu

  Salut baieti, vreau sa va intreb de unde as putea face rost de un monobloc de sosea pentru 9 viteze, model vechi. Multumesc!