beberules

Membru
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Excellent

About beberules

 • Rank
  Amator
 • Birthday 07/08/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara
 • Biciclete
  Grand Canyon AL 7.9 29er, SSP Olmo oţel

Recent Profile Visitors

4,043 profile views
 1. beberules

  Soon, young padawan, soon... :)
 2. beberules

  "Pe vremea mea maică..." :), brand-urile mai puţin cunoscute şi cu mai puţină experienţă în domeniu (gen Hannah, Trimm sau Husky) erau niţel mai ieftine, acu' văd că s-au cam egalizat preţurile. Dintre cele 4 alese de tine eu aş merge pe Salewa, din simplul motiv că are 2 intrări, respectiv 2 vestibuluri - e mai practic, mai mult spaţiu de depozitare. În rest, caracteristicile tehnice mie mi se par similare, inclusiv greutăţile (garantez că n-o să te plouă chiar dacă ai tenda exterioară de 4.000 şi nu de 5.000 mm). În ce priveşte saltelele, colegul a_mic are dreptate, dar doar parţial. E adevărat că-s mai grele şi mai sensibile (a se traduce prin "trebuie să ai un pic mai multă grijă de ele"), dar în schimb sunt net superioare la capitolele confort şi izolare termică. Aici "mama şi tata lor" sunt cele de la Therm-a-Rest, eu am luat pentru prietena mea un Trail Lite Regular (link) acu' vreo 3 ani, e foarte mulţumită de ea. (e drept că-ţi iese uşor din buget, dar dacă nu pentru jumătăţile noastre mai bune nu facem un efort, atunci pentru cine... :P )
 3. beberules

  Pe principiul "fiecare cioară îşi laudă puiul" :) eu folosesc de vreo 3 ani un Dakine Apex care se apropie cam de ce vrei tu. Dezavantajul e ca nu-i chiar ieftin...
 4. beberules

  Care dop, ăl' românesc ori ăl' franţuzesc? :) A ieşit Superbă Radule, să te bucuri de ea :-bd
 5. Da.... nici pe mine nu ma durea pana nu s-or gandit sa-mi scoata codul CAEN de la norma... oricum domnu', asta-i topic de frustrati nu sa veniti voi astia "linistitii" sa radeti de noi :P
 6. beberules

  var 1, micul joc care ramane ar trebui sa dispara la strangerea qr-ului.
 7. ...si sănătatea... şi pensiile... şi eu ma înscriu în clubul asta... :)
 8. beberules

  Nu e neapărat interesantă, e doar o curiozitate de-a mea, şi n-am găsit un loc mai potrivit unde să întreb :) Am trecut în weekend pe lângă lacul de acumulare Balindru, şi am văzut şirul de buşteni de mai jos, legaţi între ei cu nişte cabluri. Are cineva idee ce scop au? (întrebare adresată în special colegului @a_mic , stiu că el e în domeniu :) )
 9. beberules

  Frane Magura MT6 2013 la 238 Euro setul, pe RCZ.
 10. beberules

  Merge si la Dakota, numai ca din ce zic cei de la Garmin pe site-ul lor, nu se poate folosi decat functia de cadenta: *Note: If using with a Colorado®, Oregon®, Montana® or Dakota® series, Garmin FIT, GPSmap series, the GSC™10 only will report cadence.
 11. beberules

  Nu-s ce-ai vrut tu sa spui aici, dar la 500 nu poti adauga harti. :) Ce-ai vazut tu cu linia traseului era track-ul, probabil incarcat de acasa. LE: @@arthur, mergi pe Dakota 20, e best-buy in zona asta de pret.
 12. beberules

  Haidi bre, acuma te superi ca fata mare la măritat :). De aia am pus şi eu multitudinea de smiley-uri în mesajele anterioare, ca să se înţeleagă că discuţia e pe un ton glumeţ şi relaxat, speram să nu se interpreteze altfel. Soluţia ta clar e mai elegantă, dar habar n-aveam de ea când mi-am improvizat prinderile, e prima oară când o văd, şi am "săpat" destul după variante posibile. Acuma n-aş mai schimba-o, pe de o parte din cauza lipsei QR-ului şi pe de altă parte din cauza comodităţii, pe principiul "if it's not broke, don't fix it". Dar asta nu înseamnă că informaţia n-a fost apreciată sau utilă. :cheers:
 13. beberules

  In primul rand ca nu-s cârpe, e bandă izolatoare, şi a fost primul lucru care mi-a fost la îndemână când le-am montat :P Evident că planul iniţial era să le tai frumos cu cutterul... dar până la urmă am ajuns la principiul "merge şi aşa..." :) Ete domnule, ce se tot ia el de prinderile mele... :) La mine QR-ul e important, pe munte e mult mai fain cu şaua jos pe coborârile mai tehnice şi o cobor destul de des; şi mai trebuie coborâtă şi când am 4 biciclete pe maşină, altfel se freacă în ghidonul de lângă. Plus că, la fel ca şi Croco, n-am avut niciodată probleme cu "scurgerea" :)
 14. beberules

  Pai chestia asta ce-o arati tu aici e pentru fixarea incuietorilor pe cadru, in timp ce prinderile alea "hidoase" :P is facute de Tubus fix pentru ce le-am folosit si eu. :) Nu c-ar conta, numa' zic si eu :) De fapt singurul lucru care mi se pare impractic e faptul ca nu e cu QR, m-ar enerva sa scot imbusul de fiecare data cand tre' sa mut tija de sa.
 15. beberules

  Clar! Si mai da-le...-ncolo de "animăluri" să fie mai atente pe unde merg sau ce bagă-n gură.... 8-|