Gergo Szakacs

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gergo Szakacs

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gergo Szakacs

  Acum stiu neavand experienta in "domeniul" cursierelor, am crezut ca tot ce e campagnolo e bun si ca la 1300 lei cat cerea pe bicicleta fac o afacere buna. Dar am mai vorbit cu cineva inainte sa primesc raspuns aici pe forum si mi-a spus ca nu e foarte ok, dupa care m-am mai uitat din curiozitate si la anunturile cu biciclete care deocamdata depasesc bugetul meu si am ajuns la concluzia ca merita sa mai astept.
 2. Gergo Szakacs

  Salut, @Radu Iancu M-am mai uitat putin la anunturi zilele astea si cred ca mai astept un pic pana reusesc sa mai pun deoparte niste bani. Cursiera noua nu o sa imi iau, deoarece una cu echipare decenta deja e destul de scumpa, insa am vazut ca la 2000 de lei se gasesc SH modele chiar faine si relativ noi (3-4 ani). Am un Canyon AL SL 7.9, am cumparat-o anul trecut noua.
 3. Gergo Szakacs

  Buna ziua! Caut o cursiera, buget maxim 1400 lei. Precizez ca pe mountain bike ma dau de 5 ani, particip si la concursuri, dar cursiera nu am avut niciodata, deci pe sosea nu am experienta aproape deloc. Pana acum ce am gasit sa fie ok ca si echipare si sa fie si relativ aproape de mine ca sa o pot vedea inainte sa o cumpar, este bicicleta din linkul de mai jos. Singura problema ii ca nu am mai auzit de NSR si nici pe net nu am reusit sa aflu multe lucruri despre ea, doar ca e o firma italiana. Ma poate ajuta cineva cu un sfat, daca se merita sa o cumpar sau sa mai astept in speranta ca apare ceva mai bun? https://www.निषिद्ध/oferta/cursiera-nsr-ID9G9Zj.html#3ba9f3a559