bogdan.d

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About bogdan.d

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Kellys Hacker 90L
 • Ocupaţie
  Inginer constructor
 • Arii de interes
  MTB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu am incercat asta.
 2. La rotile tubeless at trebui verificat daca piulita inelara care strange valva se poate desface cu mana - in caz de pana majora la care trebuie folosita camera. Am avut piulita asta blocata si nu se putea desface, desi am strans-o cu mana la instalare.
 3. Salutare , Merge careva de pe aici la concursul MTB Cozia (din 19 mai ) ?
 4. Salut Vreau sa fac o tura de MTB de 2 zile weekendul acesta (21, 22.04) prin Muntii Tatarului. Innoptare la o pensiune in Cheia, costa in jur de 60-70 lei / noapte o camera cu doua locuri - 30 - 35 lei / 1 persoana . Traseul : in prim zi plecare din Maneciu Ungureni si urcare pe la baraj spre Vf. lui Crai (1471m) apoi coborare in Cheia - o parte din traseul de aici https://www.bikemap.net/en/r/4329083/ Am mai parcurs traseul acesta pe MTB si la pas. A doua zi : urcare pe ultima parte a aceluiasi traseu in sens opus pana la un drum ce duce spre Muntii Siriu prin zona Tabla Butii. Se poate vizualiza aici: https://www.bikemap.net/en/r/200520/#/z12/45.3997759,26.1153603/osm Mergem pe drumuri de caruta pe culmile dintre Tatarului si Siriu pe langa varfurile Tataru Mare (1476m) si Tatarutu (1411m) apoi coborare in Basca Chiojdului - Chiojdu - Starchiojd - Valenii de Munte - tren spre Ploiesti - Bucuresti . Am aplicatie GPS ca sa urmaresc traseul. Vremea se anunta in mare parte senina , insorit. In Maneciu Ungureni o sa ajung cu trenul sambata, plec din Bucuresti si schimb in Ploiesti. Ritmul de mers adaptat conditiilor de drum si posibilitatilor participantilor. Daca e cineva interesat, numarul meu de telefon este 0727 291 963.
 5. Pe un drum forestier din Piatra Craiului , la capatul Prapastiilor Zarnestiului, am facut pana de la in fir de sama mai scurt de 1cm, luat probabil dintr-o sufa peste care am trecut. Era langa un crampon si nu se putea scoate cu mana, dar am avut o penseta cu care l-am scos din cauciuc. Este util si un mini patent pentru asa ceva.