lordxmihai

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lordxmihai

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Unde ai gasit crossway 500 la 3500 lei. Eu la velo am gasit cu 3800 si cu voucher de 300 lei pt diverse accesorii. Ai dreptate e cam mare diferenta , de 1200 pt canyon.
 2. Ce inseamna pressfit ? Canyon are pressfit si Merida nu ? Credeti ca diferenta de greutate de 1,4 kg de la Canyon , se simte in ture de hobby ?
 3. bun , practic redenumi topicul cu "merida crossway 600 vs canyon pathlite al sl 6.0" canyon: https://www.canyon.com/en/fitness/pathlite/pathlite-al-sl-6-0.html merida: https://www.veloteca.ro/bicicleta-de-cross-merida-crossway-600-2018 nu mi dau seama daca canyon are aceelasi unghi ca si pozitie de mers fata de merida deja probata si care e ok. o sa dau si mail ca canyon dat fiind ca sunt intre numere (177 cu 90kg , "inseam lenght" in jur de 73-75). (rotile am inteles ca sunt aceleasi 29 canyon cu 28 merida, desi nu inteleg daca sunt la fel de ce totusi difera) diferenta eu o vad la suspensie 75 canyon fata de 63 merida si la greutate 11,5 canyon (nu stiu daca e cu pedale sau fara) fata de 13 la merida. alte diferente la echipare mai sunt ? la schimbatoare, foi, etc eu nu ma prices vad ca ambele sunt pe deore. Imi spunea un coleg de forum ca la canyon sunt niste rapoarte mai bune la schimbatoare .. merita diferenta de aproximativ 500 lei ? (zic 500 pt ca merida dau un bonus card de 300 lei cu care iti mai poti lua ceva accesorii de la ei) Astept cateva opinii.
 4. Salut, Crezi ca varianta de canyon avand roti de 29er , fata de 28 la crossway 600, ar fi putin mai orientata catre offroad si mai putin catre sosea ? La canyon observ ca are numai 11,5 kg fata de 13 la merida. Merita sa dau diferenta de bani 4200 si 4700 pt canyon ? p.s. merida am probat la noi in bucuresti, canyon ... e mai dificil. trebuie sa mergi pe incredere si de asta ar fi util sa posteze cei care detin asa ceva.
 5. Salut, Atunci ce imi poti recomanda ? Daca Merida Crossway nu e ok de sosea ? M-ai bagat im ceata cu acele rapoarte. Sa raman la Merida crossway 600 ? Am mai gasit cateva optiuni https://www.perfectbike.ro/biciclete-adulti/biciclete-de-cross/bicicleta-de-cross-cube-nature-exc-iridium-red-2018 http://www.bikexpert.ro/bicicleta-cube-nature-sl-black-grey-2018 Astept pareri. Chiar as vrea sa dau comanda cat mai repede nu mai am rabdare.
 6. Salutam comunitatea !, Tin sa precizez ca este destul de urgent pentru mine sa primesc cateva sfaturi de la voi, nici nu am foarte mult timp sa umblu din magazin in magazin sa probez foarte multe bicle. Iese din discutie varianta SH. Am nevoie de o bicla la care sa ii pot monta scaunel pt copil cand il duc pe cel mic in parc. Sunt incepator , vor fi plimbari prin parcuri, poteci, sosea , numai 4-5 iesiri pe an in ture (gen Comana, rezervatia Rusenski Lom , poate chiar traseul din Prima Evadare dar la nivel de tura usoara , nu de concurs ! etc) . 65% bucuresti , 20% sosea , 15% offroad nivel usor. Cred ca trebuie sa fie o bicla de trekeking ... cred ? dar sa tina si la o iesire de offroad. Pozitia trebuie sa fie cat mai comoda (cu o geometrie mai relaxata) buna la ture lungi, plimbari lejere, dar cu o echipare buna ce ii ofera si capacitati de offroad decente, echiparea sa fie cel putin la nivel de shimano deore sau similar. Initial am ales si probat Medida Crossway 600 , insa din anumite discutii am inteles ca nu “ar tine la ture de offroad – sa nu se strice” . Exista cadre de MTB neagresiv in acest buget ? Cunoasteti alte alternative la Merida Crossway 600 , ceva mai axate spre offroad dar cu capacitati bune de sosea ? Asadar am sa pun cateva propuneri si astept parerile voastre. P.S. Nu imi dai seama daca e diferenta intre roata de 28 sau 27.5 … 29 din cate am citit cred ca e nepotrivita eu avand 176 cm. 1. Merida Crosway 600 – https://www.veloteca.ro/bicicleta-de-cross-merida-crossway-600-2018 (aici am tot evitat intre marime de 51 si 47 , am ales 47 pentru ca mai comod) 2. Giant Roam 1 – http://www.magazinuldebiciclet…..-blue-2018 (dezavantaj e ca la banii astia la giant , conductele de frana nu trec prin cadru) 3. TREK X CALIBER 8 – https://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=44536 4. TREK DS 4 Ar mai fi variante de la SCOTT 970 parca … am inteles ca ar mai fi variante pentru CUBE si CANNONDALE. Insa nu stiu daca le pot gasi si proba in Bucuresti. Ati inteles ideea e sa gasesc la 4000 lei echipare cel putin deore si un cadru axat pe confort , de la un brand de calitate care sa fie pentru sosea si plimbari , dar sa nu se faca de ras la o iesire offroad. AM SA RAMAN LA IDEEA DE MERIDA CROSWAY DACA SI VOI IMI RECOMANDATI ASTA. Multumesc, Mihai