Marius.R

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Marius.R

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Roman
 • Biciclete
  Stevens X8

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Marius.R

  Incearca sa trimiti un e-mail la producator, gasesti datele de contact aici: Centurion Poti incerca sa il timiti la adresa de mail: service@merida-centurion.com Sigur te pot ajuta ei.
 2. Marius.R

  Româncă, amendată cu 7.000 de euro în Italia. Circula cu o bicicletă cu 50 de kilometri pe oră https://adevarul.ro/locale/galati/romanca-amendata-cu7000-euro-italia-circula-bicicleta-50-kilometri-ora-1_614ddee65163ec42719833b9/index.html
 3. Marius.R

  Salut. Pe site-ul acesta trebuie sa te inregistrezi si sa completezi: https://eori.customs.ro:8484/EORITrader/ La unitatea vamala trebuie sa selectezi D.R.A.O.V. Bucuresti, daca esti din Bucuresti. sau a judetului de resedinta, apoi selectezi "Codul numeric personal (CNP) al persoanei fizice din Romania", introduci CNP-ul la codul de identificare si selectezi "Creare cerere de acordare a numarului EORI". Apoi ti se cer mai multe date personale. La final trebuie sa descarci o cerere, sa o printezi si sa o semnezi. Trebuie scanata si trimisa impreuna cu o copie dupa cartea de identitate la adresa de e-mail a D.R.A.O.V. Bucuresti sau a judetului de resedinta. Tot pe e-mail primesti codul EORI, care va avea forma RO urmat de CNP-ul tau. La mine, intr-o ora dupa ce am trimis e-mailul cu cererea si copia dupa CI, mi-au trimis codul EORI. Daca ai nevoie de ajutor sau ai nelamuriri, poti trimite un e-mail aici: eori_aeo_helpdesk@customs.ro. Au program zilnic intre 08.30 - 16.30 si raspund foarte rapid. Eu i-am contactat sa imi dea adresa de e-mail la care trebuie sa trimit cererea.
 4. Nu eram eu. Mergeam la supermarket, la cumparaturi, cu rucsacul in spate, cand am fost accidentat, in Roman, jud. Neamt.
 5. Si eu sunt frustrat pentru ca m-a luat o masina pe capota sambata. Mergeam pe un drum cu prioritate si o masina a iesit de pe un drum laturalnic, nu s-a asigurat din stanga si m-a lovit in plin. Bicicleta a fost facuta praf, eu am reusit sa scpat doar cu o contuzie la umar si o posibila fractura de corp omoplat.
 6. Marius.R

  https://www.youtube.com/watch?v=RMUrJhet-1M&ab_channel=TheQ
 7. Marius.R

  Salut. Vad ca apar pe stoc si pe bikenet si pe supremebikes. http://bikenet.ro/piese-bicicleta/frane/frane-disc/placute-de-frana/placute-de-frana-shimano-k03s-resin?sort=rating&order=DESC&limit=75 https://www.supremebikes.ro/placute-de-frana-shimano-k03s
 8. Marius.R

  Se gasesc pe planetx ceva mai ieftine, la 4 lire bucata : https://www.planetx.co.uk/i/q/TOJOSWMBH/jobsworth-steel-wall-mounted-bike-hanger-(folding-hook)
 9. Salut. Din cate imi amintesc, maneta Sram nu prea e compatibila cu schimbatorul de pinioane Shimano, numai la foi se poate folosi maneta Sram cu schimbator Shimano. Ceva legat de raportul de tragere, parca, care e diferit.
 10. Marius.R

  Salut. Dupa poza, aceasta pare a fi urechea: https://www.marosbike.ro/accesorii-cadre/ureche-schimbator-devron-pa-der-010-pentru-riddle-riddle-race.html Sau uite si aici, mai ieftin: https://bellabike.ro/produs/ureche-de-cadru-devron-pa-der-013/