Cover Plus

Membru
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cover Plus

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  cluj-napoca
 • Biciclete
  MTB
 • Ocupaţie
  socio-uman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da!Multumesc!Cred ca sunt motive destul de serioase ca sa justifice diferenta! Si anvelopele cred...
 2. Ok!Dupa parerea ta care ar fi plusul care "face diferenta",fata de a doua?
 3. Salut!Am fost in magazin si am incercat cateva...am de ales intre: http://bellabike.ro/bicicleta-mtb-cross-grip-8-29-2017-albastru?search=Cross grip 29" si http://bellabike.ro/bicicleta-mtb-cross-grx-29-negru-albastru-gri?search=Cross grx 29"&sort=p.price&order=ASC Marimea cadrului 56",pana la urma 😊 Care credeti ca e mai adecvata ca raport calitate/pret? Multumesc!
 4. dar,vorba ta,cel mai bine e sa incerc efectiv cand merg in magazin(e) ...pt trekking, ar putea fi una din variante? http://bellabike.ro/biciclete-trekking-oras/bicicleta-de-oras-merida-crossway-40-d-2017-barbati-negru
 5. ultima masurare (cea de 94 cm) e in metoda spusa de tine mai sigura in privinta tubulaturii, a portiunilor de urcare, a aderentei, cred ca da...nu?
 6. Da,stiu care e diferenta...insa ma gandeam practic la acea diferenta.Cred ca e mai "sigur"un hardtail!
 7. poate ar fi mai sigur un hardtail (ma gandesc ca e mai adecvat pt portiunile de urcare, dar si tubulatura e mai robusta)
 8. Da,cam acela e testul adevarului :-)...e mai indicat pt mine MTB hardtail decat specific trekking? Poate la MTB as fi vrut un pic viteza unui trekking. Pt ce as folosi-o? Alternativ sosea si teren (nu accidentat...mai mult "drum de camp")
 9. cred ca ma ajuta destul de mult...https://www.marosbike.ro/alegerea-marimii-bicicletei.htm
 10. 86 cm lungimea pe interior...in conditiile asta,ar ramane valabile variantele kross level b3 sau b4, la marimea 57?...sau mai mare? sau mai mica de fapt...de la 54 in sus lungimea pe interior 93-94!
 11. 192 cm inaltime, lungime picior pe interior 78 cm!
 12. Bine!Multumesc de recomandari!O zi faina!
 13. Merci de raspuns!E util! dar, daca as face abstractie de greutatea bicicletei, ca raport calitate-pret, care ar fi cea mai ok? Ce am mai gasit http://bellabike.ro/biciclete-mtb-hardtail/bicicleta-mtb-hardtail-kross-level-b4-2017-negru-argintiu-galben