AdrianB1

Membru
 • Content Count

  914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

AdrianB1 last won the day on February 17 2011

AdrianB1 had the most liked content!

Community Reputation

147 Excellent

About AdrianB1

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/22/1911

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti, Drumul Taberei
 • Ocupaţie
  IT entry level management

Recent Profile Visitors

4,547 profile views
 1. AdrianB1

  Da, niste aiuriti care cred ca rezolva ceva. Nu rezolva nimic, din pacate, fara politie.
 2. AdrianB1

  Au devenit o moda GIF-urile animate care nu arata nimic?
 3. Da, doar ca a devenit un pic cam ... plictisitor. Ordine si disciplina, fara furaciuni, perfect normal, dar nu cred ca aia mai vechi care postau si nu o mai fac au plecat pentru ca nu pot posta civilizat sau nu pot vinde furaciuni. Si un pic de culoare alunga monotonia intr-un spatiu gri, perfect ordonat, perfect disciplinat. Cam cum o face un copil mic intr-o casa - mai face si un pic de haos, dar aduce viata si energie. Cat despre marketplace, singurele biciclete cumparate in ultimii 5 ani (pentru prieteni, pe ale mele le-am facut singur) au fost luate de pe marketplace, De ce? Tocmai pentru ca e un loc serios si nu plang proprietarii de drept dupa biciclete. Din cauza asta trimisul pe OLX e un soi de deget mijlociu aratat utilizatorilor, ceea ce nu e politicos, desi e plin de ordine si disciplina.
 4. Dupa ce acum vreo 2-3 ani niste discutii mai interesante in care am participat au fost inchise partea cea mai interesanta a ramas sectiunea de divertisment. Nu de alta, dar intrebari tehnice nu am prea des, nici altii nu prea au, nu ma intereseaza in general decat MTB si acolo sunt autosuficient, articolele sunt facute cu mult entuziasm dar publicate intr-o forma cruda, nefinisata, traiasca pozele de pe Internet si bancurile. Am observat ca la un moment dat o parte destul de semnificativa a unor oameni care activau pe-aici au plecat destul de brusc si sigur cei pe care ii stiu nu si-au schimbat stilul de viata, nu au devenit peste noapte mai batrani si nici nu au copii in plus; de asemenea nu cred in concidente imposibile matematic, ceva e putred si am o banuiala, dar o pastrez pentru mine, ideea e ca ceva in rau s-a intamplat in ultimii 3-4 ani si e sistemic, nu natural. Marketul gol nu e un semn ca s-a redus infractionalitatea, ci un semn ca nu mai sunt oameni care sa puna ceva acolo.
 5. AdrianB1

  Nu, sunt bicicletele prietenilor ei (cu care doarme :D
 6. Si ce faci tu e tot o jignire, doar ca nu iti pasa pentru ca o faci tu si doar nu o sa te moderezi singur, nu?
 7. Deci, dupa cum spuneam, e imoral sa dai cu capul, sa centrezi si sa aperi in aceeasi faza din meci. In acea situatie putea fi implicat orice alt moderator sau administrator online, nu era nevoie sa fii judecator, jurat si calau. Eu formulez o sugestie pe baza unor fapte concrete si reale: ai moderat o discutie pe care tu o purtai in contradictoriu; nici nu ma intereseaza cine avea dreptate daca avea cineva dreptate, e vorba de un principiu foarte clar si simplu.
 8. Nu stiu daca s-a mai discutat (cautarea acului in carul cu fan nu e foarte eficienta), dar in regulamentul oficial sau neoficial ar trebui introdusa o conditie de bun simt pentru evitarea conflictului de interese: daca un moderator sau administrator participa la o discutie in contradictoriu nu are dreptul sa faca moderare in acea discutie. Exemplul cel mai simplu si cel mai recent e al lui Trevizes care a sters (sau facut sa dispara) postari intr-o discutie in care el era principalul combatant, iar acele postari contineau probabil pareri diferite. Si nu doar ca a facut-o, dar s-a mai batut si cu palma pe burta cu mesaje de genul "Postari neaprobate: Axe, turnul, andreibelcic", "@Axe, inca o postare neaprobata." Si cu ... si cu sufletul in rai e prea de tot.
 9. AdrianB1

  "Eat shit, 10 billion flies cannot be wrong". Daca stii sensul expresiei o sa intelegi de ce @@Croocodillul s-ar putea sa aibe dreptate. PS. Imi place filmul, dar nota 8 pe IMDB e fix cat trebuie.
 10. AdrianB1

  Papa Ioan Paul al II-lea nu a murit asasinat*, deci nimeni nu poate fi asasinul lui. Nici in sensul de asasin platit nu e cazul de a folosi formularea :P * O gașcă de bacterii nu se numesc în mod uzual "asasini".
 11. Ture de 100 km poti sa faci si pe MTB, probabil poti sa le faci pe orice cursiera. E echipata Sora, in rest ce sa spui despre ea? Frecvent, fara G.
 12. AdrianB1

  In pagina principala a disparut forumul din meniu sau nu mai vad eu bine? Win 8.1 + ultimul Chrome.
 13. AdrianB1

  De vreo 2 ani am carat cate 4 biciclete pe 4 masini (dupa cum prindeam ceva disponibil) pe suporti Thule si am mers si cu 170 km/h cu ele, asa ca am capatat destul de multa incredere (si respect) in aceste produse. Am avut o vreme si cativa suporti no-name, din unul a zburat o bicicleta la 120 (nu a patit mare lucru, dar oricum) si era cam complicat cu montatul-demontatul bicicletelor, dar in caz de nevoie merge si cu astia daca le legi bine, mai pui inca un lant intre ele si mergi mai incet. Toate bicicletele erau MTB-uri pana in 13-14kg, nu s-a indoit si nu s-a stricat nimic la suporti in afara cazului cand unul din noi a luat un soi de pasarela la viteza mica si a indoit un suport, ulterior reparat si repus in functiune.
 14. S-ar putea interzice prin regulament (si apoi respecta) conflictul de interese, ar fi de bun simt. De pilda moderatorii sa nu aibe dreptul sa editeze sau inchida discutiile in care participa in contradictoriu sau despre ei insisi; si sa nu dea avertismente sau sanctiuni in aceste cazuri. E singurul forum pe care il stiu unde se permite asta.
 15. AdrianB1

  Excelent. Good bye.