Ic3man

Membru
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ic3man

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ic3man

  Akebono, prin ce zona te-ai dat?
 2. Ic3man

  Nici cea mai ergonomica sa din lume nu poate inlocui o pereche de pantaloni cu un bazon de calitate. Asta r trebui sa fie prioritatea ta nr 1. Probabil ca nici nu va mai trebui sa schimbi saua.
 3. Ic3man

  Ai putea sa pui si tu niste linkuri cu modelele mentionate daca vrei raspunsuri rapide ...
 4. Ic3man

  iti trebuie un butuc care sa acomodeze o caseta pe 10 pinioane. Pe ce ai tu nu iti incap.
 5. Ic3man

  Si eu fac parte din categoria grea deci vorbesc in cunostinta de cauza. Eu m-as orienta spre un cadru din aluminiu mai degraba decat cel din carbon. Daca nu faci sarituri sau alte giumbuslucuri la greutatea ta nu ar trebui sa ai probleme cu rezistenta cadrului chiar si carbon. totusi pentru munte un cadru de aluminiu ar fi mai recomandat parerea mea (pentru 125 Kg zic). In privinta greutatii bicicletei nu faci vreo diferenta. Cadrele moderne din aluminiu sunt super ok in privinta greutatii - carbon daca vrei competitii In alta ordine de idei eu ti-as recomanda un travel macar de 120mm la furca (acolo ai 100mm) tine cont ca esti mai greu. Cheers mate!
 6. Ic3man

  OMG faceam si eu un spirit de gluma...
 7. Ic3man

  Eu am 11-32 pe 105 cu patina lunga...merge ca uns.
 8. Ic3man

  Asa e -> 120 Kg pe roata
 9. Ic3man

  Sustin in totalitate argumentele lui Majik. Am si MTB si road bike si pe ambele am SPD de la Shimano. Eu nu sunt ciclist din ala care urca pe bicicleta in fata portii si mai coboara tot in fata portii dupa 6 ore. Clar mai umbli pe ici pe colo si atunci sistemul Look o sa te incomodeze. Dar pentru sosea recomand pantofii speciali de sosea care sunt clar mai rigizi decat cei de MTB si au clipul in exteriorul talpii. Nu e ideal la mers dar tot e mai bine decat cu Look. Cheers!
 10. Ic3man

  De accord traveler pentru macadam si MTB. Daca omul merge mult pe plat si asfalt foaia de 42 este necesara. Am trecut de curand la 2x11 (26/36 - 11/42) de la 3x10 si iti pot spune ca pe asfalt si plat duc dorul foii mele vechi de 42. Dar probabil ma voi obisnui. Acum pedalez cu 36x11 de mama focului ca sa tin un 28-30 km/h... iar pe raportul cu trei foi fluieram. Dar intr-adevar acum bicla si noua transmisie e specializata pe MTB iar asteptarile trebuie sa fie conforme cu asta. Cheers!
 11. Ic3man

  Eu am 1.80 si bicla de marimea M... mi se potriveste perfect. Go for it.
 12. Ic3man

  Cumpara o noua ureche de schimbator.. aptul ca ti-a indoit-o inapoi in service nu a rezolvat problema. Materialul s-a deformat acolo.
 13. Ic3man

  Adi nu cumpara biciclete de la supermarket sau magazine online gen emag... Vezi pe site-urile online de magazine de biciclete.